amandaajonssonn


Godnatt!

Kom hem för 40 minuter sen typ. Det är ganska sjukt att det kan vara så varmt här på kvällen, nästan som utomlands. Bara nästa. Har precis duschat och ska sova nu. Jobb väntar imorgon till halv fyra. Tur för mig då att det inte ska vara lika bra väder som idag då. Paraden är imorgon, så en del bilder kommer det att bli, om jag nu orkar föra över alla sen. Jobb på lördag(fast bara i ngr timmar), sen solasolasola, fast är inte så säker på om det kommer vara så speciellt bra väder på lördag, i tidningen står det att det kommer regna:( Söndag då blire jobb igen och då är psg slut. Ungefär en tusenlapp rikare blir man under den här helgen, inte dåligt. Sen fyller man ju år på måndag, drar till Stockholm på onsdag. Livet äger just nu!


de e fest nu

Idag har jag varit på stan, varit uti tages sen har ja badat. orkar inte blogga då det är så varmt ute.


kolla hit!

När det inte går att kommentera bloggen så får ni skicka era frågor och sånt till min mail.

[email protected]


23:17

Åt en väldigt god middag, alltså grillat. Sen har jag spelat "stafett-kubb" och fotboll i det varma vädret. Nu ska jag slå på en film och somna till den. Godnatt!


-

Ehm?! jaha, nu går det inte att kommentera min blogg. vad har hänt..?

dance alone

Har nyss duschat och ska snart börja fixa mig. Eller nja vet inte riktigt om jag orkar fixa mig, vet inte än vad vi ska göra. Kanske bara stoppar upp håret och tar nå sköna kläder. Har fått ont i huvudet för att ha varit ute i solen hela dagen. Det kanske är den enda nackdelen med solen? + att bränna sig


Är påväg hem nu. Lite färg har man fått. V...

img_0549 (MMS)

Är påväg hem nu. Lite färg har man fått. Vattnet var ganska kallt lite synd, men badade ändå.


Highwon - från hjärtat


Vem bar den bäst? Christina eller Kristen?


Själv tycker jag att Christina bar klänningen från Valentino bäst. Med det röda läppstiftet, svarta peep-toe-klackar och det utsläppta blonda håret. Vad tycker ni? 


badabadabada

Idag ska vi till Gläntan och bada, så jag har gjort några tidsinställda inlägg och jag kommer förhoppningsvis blogga från mobilen när vi är där borta så ni vet. Hörs när jag kommer hem!

syrran var inte speciellt bra på att ta kort just den dagen..haha

www.bloggriket.se


T.G.I.F


Glöm inte att gå in på länken nedan!

www.bloggriket.se www.bloggriket.se www.bloggriket.se www.bloggriket.se www.bloggriket.se

I´m into you

For med Marielle till stan, men ingenting hände där så vi for till henne och hämta saker till imorgon. Nu ska vi se Love and other drugs eller så blir det att se The girl next door.  Har gjort några tidsinställda inlägg till imorgon, sen så kommer jag förhoppningsvis mobilblogga också. Det blir nog en tidig kväll eftersom vi ska upp tidigt.Just det, jag kommer jobba nu på lördag också, alltså ännu mer pengar! bra de.


Justin Bieber


Det här var verkligen inte snyggt. Han ska hålla sig till sin vanliga stil och inte ta risker, för det här var verkligen inte vackert!


GÅ IN PÅ LÄNKEN!

www.bloggriket.se www.bloggriket.se www.bloggriket.se

www.bloggriket.se www.bloggriket.se www.bloggriket.se 

 
 www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
  
GÅ IN PÅ LÄNKEN! ni får massor med läsare till bloggen!!!


kändisar utan smink

Jag fattar ínte varför det blir så mycket skriverier om kändisar när dom inte har smink osv, dom är ju människor precis som vi.

AnnaLynne McCord 
AnnaLynne McCord.
Cheryl Cole
Cheryl Cole
Lilly Allen
Lily Allen
Jennifer Garner
Jennifer Garner

källa: posh24.se


Simple Plan


Ny låt från Simple Plan. Ganska bra!


Go Screw Yourself

Det var för varmt för att vara ute och sola så jag tog med lillebror och cyklade till Marielle. Nu är jag hemma. Har inget annat för mig så passar på att blogga nu då. Bloggen har varit väldigt tråkigt på sista tiden så ska ta och börja blogga om något nytt tror jag. Jag kommer fortfarande skriva somjag gjort tidigare men jag ska skriva om något mer på sidan om, om ni fattar vad jag menar?


there is a stranger in my bed

Vaknade nu, lyckat! Ska göra frukost och sen ut och sola.


jag behöver endast dom som brännts fast

Bloggen är en enda röra, ska fixas när jag har tid.  Jobbar både fredag och söndag nu till helgen, börjar ganska tidigt om jag inte minns helt fel..? aja rummet ska städas nu så stilmallar,kodmallar ska fixas senare ikväll. Om inte jag hinner så får det bli imorgon.


H&M


12collage_large


Avery


16:18

Kom nyss hem. Har varit och bada & sola hela dagen. Nu ska jag snart äta, sen duscha och städa rummet.


last friday night

Har sett the reef eller vad den nu hette. Den sög ärligt talat, och jag fattar inte varför den är under kategorin(stavning?) skräck? lite fel där. Får se om vi vågar,orkar se tale of two sisters. Är trött men vad gör man när man ändå inte kan sova?


tonight


igår och idag

Igår vid tjugo i fyra åkte jag till Marielle för att senare åka mot Sofia. När vi väl var hos Sofia åt vi grillat, spelade kubb, fotboll, guitar hero, åt sjukt god efterrätt, sen satt vi mest och prata & lite facebook var man också tvungen att kolla. Var hemma där vid halv två. Tvättade bort sminket och dejtade sängen direkt.

Alarmet ringde halv 9 i morse. Gick upp och fixa mig, åt sen åkte vi iväg till Filips konfirmation. Efter åkte vi och fika. När jag kom hem åkte jag och Marielle och hämta mopederna hos Sofia.

Vädret har varit lite från och till idag. I morse trodde man att det skulle börja regna men senare mot eftermiddagen blev det beydligt bättre väder.
från igår:

gissa vem?;)





Ställde alarm på halv nio. Sitter nu i bil...

img_5359 (MMS)

Ställde alarm på halv nio. Sitter nu i bilen påväg bort. Ska ta och blogga om igår när jag kommer hem med bilder från igår.


Har kvar 2% av batteriet så Inge mer blogg...

Har kvar 2% av batteriet så Inge mer bloggning på ett tag.


Är framme nu. Vädret är hyffsat bra:-) sen...

img_2974 (MMS)

Är framme nu. Vädret är hyffsat bra:-) senare ska vi äta grillat, sjukt gott!


Ska fara till Marielle nu, sen drar vi til...

img_4454 (MMS)

Ska fara till Marielle nu, sen drar vi till Sofia.


Lately I´ve been stuck imagining. What I wanna do and what I really think. Time to blow out

254866_10150236002115929_677980928_7232132_6989388_n_large


tja! jag har bildbrist

Har nyss duschat och ska börja välja kläder inför ikväll. Vid fyra ska vi åka till Sofia för att äta middag. Senare får vi se vad vi gör, har en liten aning om vad vi kan göra. Senare kommer det bli att jag mobilbloggar så ni vet.


every time I see something beautiful I wish you could see it with me, even if I fucking hate you.

5868135576_ee40ddb756_z_large


Kom hem från Öjenbyn för en halvtimme sen....

img_1227 (MMS)

Kom hem från Öjenbyn för en halvtimme sen. Har hunnit ta bort sminket och nu ska jag försöka sova. Har lite planer inför imorgon men vet inte riktigt hur det blir med dom. Aja sovgott!


Boy I think about it every night and day, I'm addicted and I just can't get enough

Ska ut snart och jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig. Ångest typ. Garderoben är upp och ner nu, tack vare det här. Varför ska det här alltid hända när man är stressad? Åh! längtar fruktansvärt mycket tills vi far till Stockholm, nya kläder behövs verkligen, men problemet är att jag behöver dom nuuuuu! :( vet inte vad jag ska göra. Vädret har blivit lite bättre, men det är fortfarande inte bra. Vädret ställer till det en hel del. Aja, jag  har inte tid att sitta här och klaga nå mer. Hörs!

3 bilder från idag








Har nyss ätit en jätte god  efterrätt. Tro...

img_2610 (MMS)

Har nyss ätit en jätte god  efterrätt. Tror att vi snart ska fara och när vi kommer hem så måste jag verkligen städa mitt rum.


SMS-inlägg

img_4501 (MMS)


best thing I never had

Anywhere you are, I am near, anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more.
Every single promise I'll keep, 'cause what kind of guy would I be
      If I was to leave when you need me most.


Mamma väckte mig vid nio. Följde med henne...

img_7894 (MMS)

Mamma väckte mig vid nio. Följde med henne in till stan för att fixa en present.  Just nu sitter jag och äter gul vattenmelon i solen. Senare ska vi bort och äta.


the first cut is the deepest

Hade tänkt sova nu, men kan verkligen inte slita mig från oth. Blir lite sad när jag är inne på sista säsongen, det är för bra. Ska börja se tb sen. Såg det förr när det gick på tv men jag har aldrig sett från början av serien.
Det här blir det sista inlägget för idag, fast tekniskt sett så blir det de första idag. Aja sovgott!

kanske måste börja bättra på brännan;-)


icecream

Är precis färdig med glassen. Vaniljglass med hackad vit choklad och jordgubbar, mums!
Tumblr_lk0n72ynia1qzaj3go1_500_large
we♥it


Just nu:

img_9978 (MMS)

Just nu:


2011-06-22

Har inte sovit mycket inatt så är ganska "död". Ska äta nå,och sen skulle jag och mamma testa glassmaskinen. Känns som att jag har feber...? eller så är det bara väldigt varmt här inne. Vill ha is-vatten men det är någon vattenläcka på svartudden så just nu har vi inge vatten. KUL. Har ingenting intressant att skriva så jag antar att det här inlägget är slut nu. Skriver senare.

broken

okej? kanske borde sova nu. Har sett klart den 6:e säsongen av "one tree hill" nu, fan vilken nörd! haha  Sitter och kollar lite bloggar, facebook och lyssnar lite på Beyoncé, somnar snart här framför datorn. Kan inte se klart ens så jag tror att jag kanske borde stänga av den här "saken" som förstör min sömn. Ska ge det ett försök. Godnatt!


don´t even try


"There were ghosts in the eyes of all the boys you sent away."


I want you. I want all of you, forever. You and me, everyday.

Fyller år på mindre än två veckor. Känns som att den här sommaren kommer gå alldeles för fort, och man kommer inte hinna njuta nå av den när det bara är dåligt väder. Synd. Har ett jobb den 1:a(tror ja det var), skönt att tjäna lite pengar. Nu ska jag byta om lite, sen se "The Notebook", har hört att den är bra.
Couple-couplelove-cute-love-the-notebook-favim.com-72126_large


pause

Fotos de Garden Groove Baires - MARAVILLOZO FLOW by TREMENDO CHURRASQUITOWall PhotosPhotos of YouNever Give Up!
never give up


I told you


Har varit på Max och köpt en lyxshake. Väd...

img_5207 (MMS)

Har varit på Max och köpt en lyxshake. Vädret är fortfarande sämst, hoppas på bättre tider.


even though it hurts, you´re my favourite pain.


long way

Har precis duschat, och nu sitter jag och äter jordgubbskrämen som mamma gjorde nyss. Det regnar idag igen. Man blir ganska begränsad i vad man kan göra. Men ska ta och äta klart, sen får vi väl se.

kommentarer

Sv till Emma: jag valde att inte publicera din kommentar för att det är för personligt, därför får du inge svar heller.

words

"Det sägs att vi lämnar världen som vi steg in i den. Nakna och ensamma. Om vi inte tar med oss nåt, hur bedömer man då ett liv? Definieras det av de männsikor som vi väljer att älska? Eller bedöms ett liv enbart efter det man åstadkommer? Tänk om vi misslyckas eller aldrig får uppleva kärleken? Vad händer då? Kommer vi aldrig kunna hålla måttet då? Eller kommer saknadens tysta desperation göra oss galna?"

det känns lite sjukt att klaga efter 1000 dagar

Några hundra rikare. Är verkligen värd det med tanke på vad jag har fått stå ut med idag,haha;) Bra gick det, fast det var jobbigt. Fick pizza till middag. Besviken över att den smakade skit. Inget man tycker har varit gott är gott längre, lite synd. Allt har blivit så...annorlunda typ. Ska ta och rensa tankarna med oth, det enda som hjälper, fast det hjälper också att gå ut och gå, fast jag är inte speciellt taggad på det när det regnar.


bilden beskriver nog exakt vad jag känner just nu.


Dessie


11:09

Lillebror sover. Så har gjort mig lunch och ska se oth.


barnvakt

Är ganska trött. Ställde alarm på halv åtta. Är barnvakt idag så att bloggen kommer jag inte lägga i första hand  som jag sa igår. Regnar gör det ute..:( Aja ska stänga av datorn och göra det jag ska.

är ganska sliten så jag ville verkligen inte vara med på bild.

--

"Ibland när man är ung tror man att inget kan göra en illa. Man känner sig oövervinnlig. Hela livet ligger framför en när man har storslagna planer. Storslagna planer på att hitta den perfekta partnern. Den som gör en hel. Men när man blir äldre, inser man att det inte alltid är så lätt. Inte förrän vid slutet av livet inser man att planerna man smidde var just bara planer. För till slut, när man ser tillbaka istället för framåt vill man tro att man har gjort det bästa av det livet gav en. Man vill tro att man lämnar nåt bra efter sig. Man vill att det ska ha betytt nåt."


¿

Tumblr_ln1vjllwmk1qd0geio1_500_large
"To write a letter of love you have to begin without knowing what to say and to end not knowing what has been written."


e n l i t e n f ö r k l a r i n g

Barnvakt imorgon så uppdateringen kommer troligtvis vara som den varit idag, alltså inte speciellt bra. Jag gör så gott jag kan. Men jag har inte mått så bra den senaste veckan och jag har inte haft något intresse alls för bloggen, men jag har iallafall försökt och det räknas va? Ska försöka bli lite bättre på det här med bloggen men det andra, angående mitt mående kan jag inte styra, hur mycket jag än vill. Hoppas ni förstår.


jag har glömt hur det bruka vara

Ligger och myser lite sådär i min sköna säng. Har ätit frukost och sånt. Skulle egentligen ha börjat fixa mig nu, för jag skulle egentligen till rixfm-festivalen, men med tanke på att jag inte har speciellt stor ork + att det är inte så bra väder ute + att halva Luleå ska dit så orkar jag inte. Stannar hemma, ser oth, äter grillat, lyssna på bra musik, låter som K Ä R L E K i mina öron.


jordgubbar

For in till stan med mamma där vid två och dödade lite tid. Åt en god middag, sen ett gäng jordgubbar och glass framför en dålig film. Nu ska jag se "one tree hill" och till det ska jag äta ännu mer jordgubbar med nutella. Kan beskriva den här dagen med två ord: Flådar dag!


because

FASHIONLOVERS. - Hyves.nlFriendz R Da Bomb-Diggityrun, run her kiss is a vampire grin.run, run her kiss is a vampire grin.


lördag 18 juni

Vaknade där vid kvart över elva/halv tolv. Till frukost gjorde vi en smoothie, sjukt god blev den. Sen slog vi igång "Charlie St.Cloud", fast vi hann inte se hela för Marielle skulle hem.

Nu ska jag bädda sängen å sånt, ta på mig nå sköna kläder och bara ta det lugnt. Det lutar åt ett avsnitt av one tree hill(♥).


Spyr snart

Vi for till hemmakväll och Ica för att köpa godis och dricka. Köpte äckligt mycke godis så nu vill man bara kräkas. Vi såg "Baby on board", filmen sög faktiskt. Nu ska vi bara "kräkas" sen sova ;-) haha skoja, ska skippa "kräkandet". Godnatt!

100 GREATEST HITS OF YOUTUBE IN 4 MINUTES


fredag


Ska snart dra ut med Marielle och Sofia(?). Ikväll blir det en skön hemmakväll med godis och någon bra film. Känns som att man bara har legat och degat hela veckan, så måste verkligen få komma ut.

Måste verkligen lära mig att spara mina pengar, och med tanke på att jag ska till Stockholm snart så är det bra att ha pengar.


lie

Har nyss ätit en god middag. Nu ska jag byta kläder eftersom jag har haft "mys-kläder" hela dagen, har glott "one tree hill" i stort sett hela dagen. Snart kommer Marielle. Ska göra en smoothie när hon kommer sen får vi se vad vi hittar på. Är inte så on idag om man säger så. Känner för att ligga hemma framför en bra film i min "skööööööööna" säng ;)

från: www.micaelalindgrens.blogg.se


§

you make me this
bring me up
bring me down
plays it sweet
make me move like a freak

It´s different this time

Vaknade för en timme sen pgr av att team sportia smsade mig. Jobbigt. Har checkat facebook,bloggar och sånt och nu ska jag äta frukost, sen ska jag se ett avsnitt av oth( är beroende).
Tumblr_lmmxr26fth1qbjt25o1_400_large


ζ

"Alla som tror att du inte kan klara det här, är inte personerna som du behöver i ditt liv."


tänkte ut en dialog mellan oss och allt

Nu ska jag renbädda, dammsuga, dammtorka och plocka upp alla kläder från golvet. Känns lite jobbigt men belönar mig själv sen med oth, så då känns det bättre:) Ska se om det finns nå bär kvar hemma så man kan göra en smoothie sen. Gjorde en tidigare så vet inte om det räcker till en till.


Everyhing in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won´t last forever. And if things are going bad, don´t worry. It can´t last forever either.

Idag vaknade vi ganska sent. Gick upp, åt frukost, sen satte vi oss ute. Nu ska jag snart äta, sen röja upp i mitt rum. Ska he in någon inpackning i mitt hår för mina toppar är jätte torra. Inte kul. Det var därför jag inte kunde fixa håret igår. Var rädd att håret skulle gå av..:(
Black-and-white-boy-couple-cute-fashion-girl-favim.com-76819_large


hemma

Kom nyss hem. Fyfan vad kallt det var att köra hem! Vi har inte gjort speciellt mycket,kört runt lite,datorn osv. Vi var med Ninni och Sophie. Vet inte vad vi ska göra nu, film kanske? Aja bjuder på en sliten bild på mig och fina Ninni.


från: www.ninnzii.blogg.se


Roknäs

Vi for på stan idag. Köpte nå spray för håret, en tröja, bronzing puder och mat från subland. Ska snart äta, fixa mig sen så drar vi till Roknäs. Så uppdateringen kommer inte att vara den bästa idag.

godnatt!

Efter middagen, fixade jag mig sen så drog vi in till stan. Köpte slingmedel+en loka. Så det är det vi har pysslat med ikväll, och den här gången blev det faktiskt bra:) Ska sova nu, och imorgon ska vi till stan,fast om det är jätte fint väder så kommer vi stanna hemma och sola o bada.

GODNATT!

inte bild från ikväll


motherlover

Hade tänkt fara på stan idag, men orkade inte. Sen hade jag inte lust att slösa så mycket mer pengar. Ska kanske ut och springa sen(om jag ids). Har tänkt att se en massa oth-avsnitt nu eftersom jag inte har så mycket annat för mig.


om fredag,lördag och söndag

I fredags cyklade vi som sagt till Erik och spenderade examenskvällen där. Tog mitt första dopp gjorde jag också den kvällen, elr ja tog och tog, blev iputtad.. haha
 I går(lördag) så tog vid det lugnt på dagen, solade lite på bryggan, sen senare mot kvällen drog vi till södra.
Idag har vi också bara tagit det lugnt(fast inomhus). Har sett två filmer(14 suger och Easy A).

Nu har ni fått veta "ytterst" en liten av vad jag gjort denna helg;) Aja ska sova nu, godnatt!



-

förlåt för den här förjävligt dåliga bloggningen, men jag har verkligen inte haft tid till någon dator.
ska berätta om examen åde någon annan dag, kanske imorgon elr nå. Hörs sen!


kommentarer

Sofia om -:
Måste bara säga att du är så jäkla fin på header-bilden
Sv: tack så mycket!

-

bloggar senare när jag har tid, då kommer ävenm bilder från igår.

vi kommer aldrig ses igen

Ska snart börja cykla iväg till Erik, så ha en bra kväll för det kommer jag ha!;-)


sommarlov

5817550681_42ef080689_z_large
ParadiseRebekkaLouiseWii - Live,Love,Laugh


-

Trust no player. Fear no bitch.
Give no pussy. Suck no dick.
People play games and are full of shit.
Play the role and be the baddest bitch.
Tumblr_lmfrs5b1kh1qfwxapo1_500_large

hejdå pitholmsskolan!

Så jävla skönt! Äntligen är examen klar, känns allt annat än dåligt. Super bra väder också.

Var ochh åt direkt efter på Golden Dragon, sen for vi hem. Har precis duschat och ska fixa mig på nytt, sen drar jag o marielle in till stan för att fixa en sak till ikväll då vi ska vara med klassen.


fastnade verkligen inte på bild idag.






Examen

Har precis fixat mig klart och ska snart börja fara. Tar med mig kameran så bilder kommer det bli, men dom kommer nog inte upp idag, vi får se hur mycket tid jag får över ttill annat. Skriver sen, puss!

dancing on 7th street

Ska gå och göra det sista inför imorgon, sen blire nog en tidig kväll eftersom klockan kommer ringa 06.30.


3 bilder från idag




sol

Vågade aldrig bada,men sola gjorde jag. Det var för kallt i vattnet+ så hatar jag att bada när man inte kan se botten.



torsdag

Vi samlades på torget 9 och gick på världens tråkigaste museum(stavning?), vi höll på att dö av värmeslag. Sen hade vi en timme till att gå på stan,fyndade en tröja på cubus. Lunch åt vi,inte supergod men den funka. Sen gick vi till södra för att sola,bada & spela kubb. När vi åkte tillbaka till skolan fick vi se några lärare uppträda,sen fick vi fika och då fick vi reda på hur det gick på skattjakten. Vi kom 3:a, inte bäst men det var inte dåligt heller. Som pris fick vi en hel påse godis.

Nu ska vi fara och bada och sola,puss!
Bilderna från dagen kommer senare!


when the stars go blue

Har städat klart rummet och ska nu se "one tree hill".


balen 2011

Här kommer bilderna som jag lovade, dock inte alla eftersom det blev 400st ;-)




irriterande skalle ivägen-.-







onsdag - skattjakt

Underbart väder idag, bränt mig har jag då. Vi solade direkt när vi kom hem från skolan vilket var vid tolv. Solade till fyra och under den tiden hann jag bränna mig lite på armarna och benen, så just nu svider det. Skoladagen var faktiskt ganska kul eftersom våran klass var j*kligt bra:) Imorgon har vi sovmorgon till nio, då ska vi samlas i stan för att se på något, sen ska vi fördriva tiden med att gå på stan och sen ska klassen gå och äta på en restaurang. Efter vi har varit i stan ska vi till skolan och fika och då får vi även veta hur det gick på skattjakten.

Nu ska jag snart äta sen ska jag testa olika examensfrisyrer. Börjar bli lite bråttom nu.

en av uppgifterna var att klä ut en kille i kalssen till fjortis.


kommentarer

emma om Don´t wanna go home:
Är det där din mosters hund? oj så söt :D
Sv: Jo:) haha jo visst är hon:)

godnatt!

Ska ta mig nå och äta sen ska jag försöka sova. Är sjukt trött eftersom jag låg uppe och såg "oth" till 1 igår, aja sommarlov snart. Ska sola när jag kommer hem från skolan imorgon så uppdateringen kommer inte att vara den bästa, men ska försöka mobilblogga om det fungerar. Godnatt!


ont i huvudet

Har precis ätit middag. När vi kom hem från balen så hade jag ingen nyckel så vi for till bergsviken för att hämta den. Har skit ont i huvudet, får hoppas på att det inte är något virus eller nå.

Ikväll blir det nog att ligga framför en film tror ja, har inte lust med att göra så mycket annat.

Imorgon har vi "Skattjakten" så vi börjar halv 9 men jag vet inte riktigt när vi slutar, tidigt skulle jag väl tro. Måste fixa en del saker imorgon också. Har ingen idé om hur mitt hår ska se ut på examen så det måste också fixas.
Bilderna från balen får ni senare, för jag har slut batteri i kameran.


15:32

Är hemma från skolan nu. Skoldagen var ganska skön eftersom vi hade ett långt hål, vi lekte på engelskan och vi såg film på NO:n. Nu ska vi snart dra och kolla på balen, får se om jag ta med mig kameran annars blir det vanliga mobilbilder.


Tisdag

Har fixat mig klart nu, så nu drar jag till skolan. Ha en bra dag!

dock inte tagen idag↑


american pie

Har legat i sängen och sett "oth" ett bra tag nu. Ska ta och röja upp i rummet så det ser någorlunda bra ut och sen ska jag se en american pie film. Ska upp nio imorgon så får iallafall en liten sovmorgon.  


sagoland

Det blev ingen fotboll för min del. Ska nog ta och se en film, har inte så stor lust med något annat just nu. Ska slå igång "mean girls 2" eller "oth", ska ta en piggelin också.


Don´t wanna go home

Kom hem för en timme sen. Ska snart iväg för att se lite fotboll, sen drar jag nog vidare tíll Marielle. Ikväll ska jag och mamma tydligen ut och springa, fast egentligen orkar jag inte. tisdag imorgon = sovmorgon egentligen förstår jag inte vad vi gör där när vi inte har något att göra.

två bilder från idag:


bilder

Några bilder från dom senaste dagarna:




I can´t get you off my mind


we could have it all

Sitter i bilen påväg till Luleå nu. Ska iväg och fira min kusin och hennes kille,sen ska vi hämta min syrra. Ganska drygt att sitta i en bil i en timme, men det går ändå ganska fort får vi väl ta och hoppas.


23:38

Ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon för att fara till boden sen luleå. Tror nog att jag ska göra nå tidsinställda inlägg så bloggen inte står helt stilla hela dagen. Bloggar då jag kommer hem.


grattis!


söndag.

Förlåt för den dåliga bloggningen, men när jag väl har något att skriva så har jag varit tvungen att mobilblogga. Sen när jag har skrivit klart inlägget och sedan publicerar det så kommer det aldrig upp på bloggen. Blir sur. Fattar inte varför det alltid ska vara nå. Aja dagen har då spenderats hos Marielle. Vi har solat, badat, ätit glass och grillat. Brun har man då blivit (fast om jag ska vara ärlig så har den mesta färgen kommit från solariumet). Snart börjar big brother, då ska vi käka glaaassss. Mmmmmmm!
snygg bakgrunds bild man har ;-)


Idag har vi legat och solat, badat, ätit g...

img_2240 (MMS)

Idag har vi legat och solat, badat, ätit glass, blivit brun och kört moppe. Nu ska vi äta sen ska vi köpa nå gott till big brother finalen.


Where do you go when you're lonely

Ska ta och städa rummet nu, sen ska jag se oth.


igårkväll

Igårkväll började det med att vi fiska(fråga mig inte varför,haha), sen efter ett tag så lessnade vi och gick in. Satt vid datorn osv. Började fara hem där vid kvart över elva/ halv tolv. Sen for vi förbi tio till tolv för att köpa godis. Sen när vi kom hem slog vi igång Insidious. Filmen var ganska bra men sjukt läskig.

Vaknade halv elva,åt och nu sitter jag här. Ska snart börja fara mot stan för att hämta ut det jag la undan igår, sen är jag klar med allt till examen.
 


Kom nyss hem från Sofia. Vi for och köpte ...

img_1515 (MMS)

Kom nyss hem från Sofia. Vi for och köpte både godis och dricka på tio till tolv innan vi for hem. Nu ska vi se en film. Puss!


Kom nyss hem från Sofia. Vi for och köpte ...

img_1515 (MMS)

Kom nyss hem från Sofia. Vi for och köpte både godis och dricka på tio till tolv innan vi for hem. Nu ska vi se en film. Puss!


heeeeeej

Sitter hos Sofia just nu. Det tog ett bra tag att köra, så vi kom hit för en halvtimme sen ungefär. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Först skulle vi vara med några, sen så skulle dom bort så nu kanske vi ska grilla, lät mysigt.  Aja när vi kommer hem sen ska vi nog ta och se insidious, om vi nu vågar. Såg ju Husk igår. Den var faktiskt ganska läskig, hatar när det far upp saker osv....blä.

fredag

Ska byta kläder och fara och tanka,sen far vi till Sofia. Gjorde ett mobilinlägg för en timme sen ungefär men såg nyss att det inte hade kommit upp.. Aja köpte bara lösögonfransar på stan, sen så la jag undan en bh och smycken.

Blir nog inge mer inlägg idag eftersom jag inte kommer ha någon tillgång till datorn, jag kan blogga från mobilen. Men vi får se hur det blir med det, kommer säker glömma...
Couple-kiss-love-poland-sun-sunrise-favim.com-58044_large


Förlåt Marielle... Haha aja kul hade vi ia...

Förlåt Marielle... Haha aja kul hade vi iallafall.  Var som sagt på stan idag. La undan smycken och en bh, sen så köpte jag lösögonfransar. Nu ska vi fördriva tiden med att spela kort sen ska vi kanske till Sofia och vara med några.


stan

Skrev ett långt inlägg igår men när jag var klar och skulle välja bild så stängde min dator av så då sket jag i det. Har duschat och fixat mig klart och nu ska jag in till stan med Marielle. Ska fixa dom tre sista sakerna till examen. Ska borsta tänderna nu och sen börjar jag fara mot stan. Puss!
Fashion-girl-hair-leather-jacket-legs-overknees-favim.com-47810_large


home

Nu ska vi se Husk eller Insidious, vilken film det blir beror på vad vi vågar se,haha. Aja ska äta om en timme typ sen blir det väl en skön "hemmakväll" med film,big brother osv:)


Ti amo. Come il cielo ama la terra. Da lontano e in silenzio.

- Jag älskar dig. Som himlen älskar jorden. På avstånd och i tystnad.
Tumblr_lm5yw14nxw1qh97e1o1_500_large


raise your weapon


Kom hem från solariumet nyss. Har inte mycket att komma med så det här inlägget kommer inte bli så långt. Ganska varmt ute idag ändå. Vill bara att det ska bli fredag(10juni) så vi äntligen får sluta skolan, men det dröjer en vecka till..:(


miami 2 ibiza

Vi cyklade runt i stan ett tag och var allmänt lejda. Sen efter ett tag började vi fara hem, vi såg big brother osv. Så det är vad vi har gjort ikväll. Nu ska vi se någon film och sen sova. Skulle egentligen på stan imorgon innan jag fick veta att det inte är öppet. Men ska på stan på fredag (om det är öppet då), måste fixa det sista till examen.
Tumblr_llr74wwsg11qjg0lmo1_500_large
klantig som jag är råkar jag radera ALLA bilder som jag nyss fört över från telefonen, sen så hann jag radera dom från telefonen också så dom är borta. Tråkigt. Fattar inte varför sånt här alltid händer mig.


swedish house mafia


glass

Vi blev sugna på glass så vi tog moppen och körde till kioskpiraten. Vi satt ute där ett tag och åt glassen, sen for vi in till stan och träffa sofia och ninni. Efter ett tag for vi hem igen. Nu ska jag duscha sen när marielle har ätit kommer hon igen, vad vi ska göra sen får vi se.


baby, I was born this way

Tumblr_llv3xc4vvd1qe4p74o1_500_large


vill ha

Earing-gauged-earring-photography-piercing-snake-favim.com-55554_large


110601

Vi åkte först hem till Marielle efter att vi hade slutat, sen när vi inte fick igång internet så åkte vi hem till mig. Nu ska jag ändra lite typsnitt och lite färger här på bloggen så det inte ser så tomt ut. Har en bild i huvudet på hur jag vill att bloggen ska se ut,men hur många gånger lyckas man med det?  Ska börja och se om jag lyckas,vem vet det kanske går ;-)
Elena-elena-rghh-elenarghh-fashion-girl-piercing-favim.com-54992_large


Sitter och äter och ska snart börja fara m...

img_4554 (MMS)

Sitter och äter och ska snart börja fara mot skolan i det här förjävliga vädret. Bara tre timmar på skolan sen är vi ledig till tisdag nästa vecka,skönt!