amandaajonssonn


torsdag

Förlåt för dålig bloggning. Just nu sitter vi och ser Luleå-Skellefteå,ska snart duscha sen blir det nog en ganska tidig kväll. Iallafall fredag imorgon,så sjukt skönt. Har inte mkt att säga just nu så ork it skriva så mkt mer.


var hemma idag

Ska se hockey nu,mår bättre så får se om det blir skola imorgon eller inte,mest troligt så blir det skola. Har inte pluggat nå idag,måste verkligen komma igång så jag inte måste stressa nästa vecka. Ska lägga mig tidigt ikväll så jag inte är så trött på morgonen,har inte vant mig sen vi ställde fram klockan.. Aja ska som sagt se hockeyn nu,heja Luleå!


you´re my destiny Cohen

Tumblr_kzb1granpp1qza9olo1_400_large
Tumblr_l1arzbpq2a1qzu7xbo1_400_large


måste köpas

Lite nytt som måste inhandlas till sommaren.


Boys don´t cry

Ska duscha,städa rummet och plugga. Hinner inte skriva så mycket mer så bjuder på en låt tills vidare.


Uppis

Sitter i uppis, slutar snart o då får vi på step in. Känns som att det har blivit en massa fel, vill inte ens veta hur mkt minus dom har gått. Hur som helst så kommer kvällen spenderas med SO böckerna orkar egentligen inte men måste man så måste man

förklaring

Bloggade inte nå dag,eller nja tekniskt sett var det igår men skit samma. Låg i sängen hela dagen och såg O.C,kände mig deppig,sur,arg och varje liten sak fick mig att börja lipa. Okej fattar om ni tycker hejn är töntigt osv,men jag brukar faktiskt inte vara såhär känslig,och pgr av allt så kan jag inte sova nu,jobbigt.. Känns jobbigt med skola imorgon,sen träna,sen när man kommer hem måste man plugga och blablabla,gud så less jag är på skolan.Blä! Nu måste jag försöka sova så jag inte är som en zombie på skolan imorgon..juste jag sitter i uppis imorgon,not fun.

jajja ska bli bättre på bloggandet.Godnatt!

Lördag

Kom hem för ett tag sen från Marielle. Har varit med hon och Marie ikväll. Vi var i stant,åt på bigboy osv. Jävligt kallt var det dock. Vi gick på Ica och Coop för att kolla hårfäger och nå vitamin tabletter som jag och marielle sen köpte,det smakade inte speciellt gott dock. Nu ska jag gå och duscha sen slå på ett avsnitt av O.C,sen sova. Godnatt!

ska ladda in bilder senare från kvällen;)


kåbdalis


beställd!

Bubbleroom / H Klänning Naturvit på Bubbleroom.se
det blev en vit klänning iallafall.

jag kommer


higher of the ground

Sitter i sängen och lyssnar på musik,äter godis och inväntar hockey-matchen som börjar om typ ett år-.- Jajja datorn stängde av sig typ 100ggr igår så vi lessnade och gick och la oss ganska tidigt faktiskt. Idag blir det bland annat att se hockey sen vet jag inte. Ska ta och kolla på examnesklännngar nu,måste ju beställa en snart.

igår 


ojoj,bjuder.


talking to the moon


P3254792_large


my favourite dance

Min dator håller på att cp:a sig,stänger av sig osv,skit jobbigt. Passar på att blogga nu då medans den fungerar. Nu ikväll har vi suttit vid datorn,lyssna på musik osvosvosv. Har även hållt på med min förbannade virkning som jag hållt på med flera år känns det som,är så sjukt less på den. Jag gör aldrig rätt så man får börja om hela tiden så himla irriterande..


Im not coming back

For till stan direkt efter skolan. Köpte ett par jeans och lite annat. Kom hem för ett litet tag sen. Just nu sitter jag och väntar på maten,sen ska jag gå och möta marielle.





Nya jeans


Fredag

Har varit på stan och inhandlat ett par nya jeans, behövligt. Förlåt för alla bildlösa inlägg men det är för att jag mesta dels bloggar från mobilen. Ska ta och blogga när jag kommer hem med bilder å de så då vet ni.

du såg det aldrig förens det var försent

Har sett O.C hela kvällen. Såg aldrig hockeyn för att den var på en annan kanal som vi inte hade,men jag hörde att luleå vann vilket var sjukt bra:) Nu tänkte jag sova,fredag imorgon♥


Im falling to pieces


Åt palt till middag,nu ska jag se hockey.


Mobilbloggning

Skoldagen var väl ok. Har haft ont i huvudet hela dagen vilket var väldigt jobbigt när vi skulle skriva en uppsats på engelskan men det gick ändå hyffsat bra.Sitter iallafall hos frisören nu, kommer hem vid fem någon gång så bloggar när jag kommer hem. Kvällen kommer spenderas med so-böckerna, ska även se till att se ett OC-avsnitt;)

skolan

Nu ska vi börja dra oss mot skolan.språkval som första lektion. Efter skolan ska jag in till stan med marielle för hon ska klippa sig,aja vi ses.

Sovmorgon

Sov 11 timmar inatt,rekord. I vanliga fall brukar jag sova sju eller åtta timmar. Har iallafall gjort mig klar och ska äta nu. Börjar halv tio så vi ska gå på typ en halvtimme. Skriver sen,puss!

ont i huvudet

Kom hem för ett tag sen. Har ont i huvudet och resten av kroppen,konstigt? Aja ska ta och packa mina saker och sen börja gå till marielle. Dyker kanske upp något inlägg senare,får helt enkelt se eftersom vi måste plugga en hel del.


Kåbdalis

Sitter i värmestugan i kåbdalis, är typ redan less. Det blåser, snöar och jag har skit ont i benen pgr av pjäxorna för att jag inte har åkt nå i år. Vi ska snart gå och äta sen ska vi åka igen. Skriver när jag kommer hem,puss!

:)

Ska dejta sängen nu. Kåbdalis imorgon,nyslipade skidor och allt så det kommer säkert gå bra;) Hoppas bara att det blir fint väder..Aja godnatt!


Fy fan så skönt!

Härligt Luleå!

perfect for me


tisdag

Fick sluta tjugo i två idag istället för halv fyra,så jag och marielle tog bussen in till stan och mötte ninni. Hittade ingenting på stan,köpte mat sen köpte jag godis å de till imorgon. Iallafall ikväll blir det att plugga lite och sen se hockey.Föresten kom tröjan idag som jag beställde igår från gina:)


synd,

Jag vill kunna vara fri,fri från skolan.

Ojoj,har lite att göra. This is not good, jag fyller bloggen med en massa onödiga inlägg. Ska varva ner lite,lossas som att skolan inte finns och slå på ett avsnitt av O.C,låter som en bra ide. Sovmorgon imorgon,så grymt skönt,till tio över tio och allt:)


måndag

Orkar verkligen inte med datorn just nu,är så j*vla sur! men ska inte skriva det här...det blir så jobbigt att läsa. Ska göra svenskan nu,orkar egentligen inte.
Tumblr_li5s805y721qer8hao1_500_large
boy I hear you In my dreams,I feel your whisper across the sea. I keep you with me In my heart,you make it easier when life gets hard.


jag kan inte.

4436803154_b849188e94_z_large


I will go through all this pain

Var på skolan,åkte skidor,gick till step in,lite jobbig dag men okej. Ska gå och duscha innan alla kommer,sen lite senare kommer jag att behöva spendera lite tid med so-boken,kul!


Fix you

Har sett klart filmen nu och nu blir det att dejta kudden,Godnatt!

we see what we want

Tumblr_lcqd09goqo1qcrza7o1_500_large


solsidan

Vi satt och solade,grillade korv och pinnbröd,riktigt gott. Efter ett tag när solen gick i moln och det blev kallt så gick vi in och spelade kort. Middagen bestod av pizza. Efter maten satt vi och spelade något spel med emma o fanny ,och nu tänkte vi slå på tv:n och se solsidan,efter det ska jag och marielle se våran älskkade rosa-film:) Skola imorgon,not good. Skidor på gympan vilket kommer suga! sen gå till step in och hämta kortet o blablabla. Måste även hinna på valls måndag eller tisdag så man hinner åka en gång innan kåbdalis på onsdag.


söndag

Ska ta och klä mig sen börja gå till marielle,vi ska grilla o sola(typ). ka skynda mig nu,kanske mobilbloggar elr nå när jag är där,annars bloggar jag när jag kommer hem:)


you can´t toutch me now


21:59

Ska ta min godispåse och lägga mig i sängen och se O.C. Känns som att det kommer bli en tidig kväll,är jätte trött.


hemma

Kom nyss hem från Luleå,några saker hittade jag iallfall. Hittade inte den tröjan jag skulle köpa på gt så jag får antingen beställa den eller fara och kolla i stan om den finns. Åt lunch på subway var även ett tag hos morfar.

bikbok 149:-


mascara 99:- nagellack 39:-

skor(scorett) 399:-

bikbok 149:-


luleå

Orkade inte med någon outift idag,fastnade inte speciellt bra på bild. Nu ska jag äta sen åker vi till Luleå. Förhoppningsvis får jag något köpt;)

bild från igår


22:40

Har sett hockey hela kvällen,nu tänkte jag lägga mig och se O.C med fruktsallad. Det blev verkligen inte som jag tänkt mig idag,allt blev skit så det var därför det blev en hemmakväll.Ska som sagt till Luleå imorgon och shoppa är gode less mina kläder,så det blir att gå upp tidigt. Hinner kanske med en outfit imorgon innan jag far,vi får helt enkelt se;) godnatt alla!♥


Fredag

Frös nästan ihjäl på skolan idag,hade inte så varm jacka,smart.. For iaf på step in efter skolan för att fixa några saker,sen for vi hem. Skoldagen var väl okej,drygt men okej. Ska ta och vara social med marielle nu,sen boka bio osv. Måste även dammsuga mitt rum och duscha.


Ny bloggdesign!

-

tre ord och jag faller direkt

okeeej,är sur. Fattar inte varför blogg.se alltid gör såhär. Det ska alltïd hända något när man har skrivit ett långt inlägg,det försvinner alltid och blogg.se sparar inte ens början som det brukade göra förr. Aja ska sova,godnatt!


vi kan bara var dom vi är

Det suger att blogga,om ni ville veta det..? Man får ett sug och vill blogga,man slår på datorn,loggar in på blogg.se→översikt→nytt inlägg och så slår det en att man inte vet vad man ska skriva. Alla inlägg handlar om samma sak, om skolan och blablabla,man blir less. Får se om jag ger bloggen en ny chans eller om jag tar bort den.


beaoshiro ♥~ Chapter O21 ~ - Quizlet.nlwe belong in wonderlandLove me.


Don´t hold your breath

Sitter och lyssnar på musik medans jag fixar lite grejer.Ska snart äta sen blir det so-plugg och sen tänkte jag se desperat houswifes som jag missade i tisdags. Imorgon är det fredag,skönt att veckan gått så fort och att det är snart helg igen. Har inte mycket bilder att bjuda på så jag bjuder på en låt!:)


-

Lånade från www.emys.se .
Gör nästan ingenting av nedstående alternativ,kanske borde börja så att mitt hår inte blir så slitet så fort.


1. Borsta aldrig ditt blöta hår, de är hälften så svagt som när det är tort! andvänd helst då en bredtandad kam.

2. Att ha håret uppsatt i knut skyddar topparna mot dagligt slitage.Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

3. Ha håret flätat när du sover.( om du har långt hår) det gör så att håret inte blir trassligt. om du sover på och vrider dej runt på håret i flera år så tar det skada.

4. Andvänd hårinpackning minst 1-2 gånger i veckan. shamponera först (det rengör coh öppnar fjällskiktet på hårstrået) Ha sedan i hårinpackning (vårdar och reparerar) avsluta sedan med balsam som sluter igen hårstrået och ger glans.
andvänd gärna en leave-in creme eller balsamspray i tort hår som skyddar.

5. Tvätta så sällan som möjligt, det finns även bra torrschampo! Andvänd måttligt med shampo och mycket balsam. Du kan också ha i hårinpackning eller vanlig olivolja i tort hår 2-3 timmar innan du duschar.

6. Undvik hårtork, plattång, och andra varma stylingprodukter som sliter otroligt mycket på håret. Ha i en värmeskyddande creme innan du tex plattångar. färgningar och blonderingar sliter cokså mycket. Undvik också mycket stylingprodukter.

7. Ät vitaminer, tex silica eller hårkontroll !!! jättebra.

8. Toppa håret är viktigt men gör det inte för mycket och ofta. Håret växer bara runt 1-2 cm i månaden.

9. Ha tålamod!

10. Att borsta håret och masera hårbotten stimulerar hårsäckarna och det är bra!

11. Var försiktig!! hår är död vävnad och är det förstört kan det inte bli helt igen. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. slit o dra inte!
Tuppering är inte heller bra för håret eftersom man förstör hårståna.

12.sköl håret (längderna) med iskallt vatten efter dusch, det gör så att hårståer sluter sig och får därmed längre livslängd.

13. En toning kan frächa upp håret, färgen lägger sig bara som en hinna runt hårtsået, till skillnad från en permanentfärgning som tränger in i hårstået som inte är bra!

14. Andvänd ett milt shampo, om du känner att ditt hår känns tort och strävt efter att du har sköljt ur shampot så kanske du borde byta mot ett lite mildare.

15. På sommaren är det viktigt att andvända ett solkydd även till håret!!

16. Fråga frisören om råd och tips.

17. Rugga inte håret tort med handuken, utan dra försiktigt ut allt vatten med händerna och sedan kan du dra med handuken. har du lite mer brottom kan du sätta upp håret i en turban med handuken medan du aknske sminkar dej, sedan "luftar" du håret .

18Börja inte med hårförlängning, eftersom det sliter jättemycket på hela håret!

reading texts half asleep is like looking into the sun

Pluggade fram till åtta då Glee började,sen städade jag rummet,verkligen behövligt. Kom nyss ut ur duschen,ska gå upp och dricka sen sätta igång O.C. Sen sovmorgon imorgon till halv tio,såå skönt. Godnatt.
Tumblr_lhx7niyezm1qf1cg3o1_400_large


Det finaste jag vet.


kom änglar

Tumblr_li3ykoicsi1qc3dhho1_400_large


baby you´re a firework

Hade nationella i No idag(biologi),det var väldigt svårt. Vi hade ett skriftligt(vanligt) prov,vi skrev en hypotes och gjorde en labb. Allt det fär tog hela dagen,efter skolan gick jag hem till Marielle. Nu hade jag tänkt sätta mig och plugga So,ska göra klart frågorna som kommer ta en evighet känns det som,bäst att börja nu då.


tankar

Känns fel att säga att allt bara är bra,att jag egentligen inte bryr mig,men jag bryr mig så jävla mycket. Önskar att det var som förr. Funderar varje dag på att lyfta luren och bara säga att jag kommer,men för var dag som går blir det bara jobbigare,hur kommer dom reagera? tänk om dom inte vill ha mig där?
Det har gått flera månader sen sist och jag har börjat fundera på om jag aldrig kommer få se dig igen.


"Dumma mig"


Ikväll har vi sett en film,ätit godis,gjort varm chocklad med grädde,mini marchmallows och chokladsås+coca cola,känns lite väl tjockt. Känns inte bra att inte ha pluggat till nationella imorgon,men ska kanske ta och läsa igenom det nu,sen sova Godnatt!


summer

Har pluggat No sen jag kom hem,har nationella imorgon vilket jag kommer faila på,sjukt svårt. Ska fortsätta plugga fram till maten och se om jag får in nå i huvudet och blir lite smartare. Har ont i hela kroppen så ska nog ta och se O.C efter maten och bara ta det lugnt. Det känns inge kul med skola,vill ha lov,sommar,bruna ben,vill bada,vill sola,det finns så mycket jag vill men ingenting går för att äckel skolan tar upp all tid och det är vinter..
M219622421_large
life is what you make it .wait&hope.


20:13

Ska lägga mig i sängen nu,nydushad och fräsch med en kopp varm choklad och se O.C,ska verkligen njuta eftersom vi säkert kommer få en massa äckel prov och sånt nu i veckan att plugga till så det är bäst att passa på.

önskade att jag hade såhär städat rum:

 


Bik Bok



Här är något av de saker jag måste köpa när jag åker till Luleå ihelgen. Finns så mycket jag behöver köpa,men så lite pengar..:(

inte nice

Vi försov oss imorse,så vi var tvungen att halvspringa till skolan med en stor,tung bag som dödade min axel. Sen sista lektionen hade vi skidor,åkte 6km, sen gick vi hem. Ville bara lägga mig i en snödriva,mina ben vek sig nästan. Ska iallfall gå och duscha nu,sen äta och plugga lite, efter allt det där ska jag se O.C,som jag har längtat.


Godnatt!


så himla söt..


Tumblr_lhxfguopxl1qg4mjr_large


A broken heart is the worst. It´s like having broken ribs. Nobody can see it, but it hurts every time you breathe.

1258197184_5_lrbm_large

 


söndag

Vi var uppe till tre i natt,ganska död imorse när mamma ringde och väckte en. Internet barakade som f*n så vi lessnade och gick och la oss. Nu har vi ätit och sitter vi datorn igen. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra,kanske bara ta det lugnt med tanke på att det är skola imorgon.

bildbrist


popular


Vi var barnvakt åt hugo ikväll. Efter han somna slog vi på melodifestivalen feta oss med en massa godis,popcorn,cola och en annanas. Sen när det sluta har vi suttit och nörda oss framför varsin dator.


19:35

Det blir att lana ikväll eftersom vi är barnvakt så vi måste hålla oss här hemma. Kopplade nyss upp datorerna i köket,slått på tv:n för att melodifestivalen börjar snart,fixat fram godis,popcorn och dricka så hejn blir najs. Hoppas att någon bra vinner melodifestivalen,jag är dock inte speciellt insatt i det där,men man måste ju få hoppas ändå att någon bra vinner så Sverige inte skämmer ut sig i eurovision song contest.


bildbrist


snäll mamma

snäll mamma jag har,hon kom hem nyss med godis och subway mat:)


+


when we firts met, I had no idea you would be so important to me.


-

Någon som:
några som förstår dig: marielle,linn,sofia,ninni,mamma
någon som du saknar: emmy,malin,emilia och en massa fler
något som du längtar efter: sommaren
någon som du hatar: finns allt för många,haha


Vem:

vem kramade dig senast: ninni
vem ringde dig senast: andreas
vem ringde du senast: mamma
vem var hemma hos dig senast: marielle
vem var du hemma hos senast: marielle

Har du:

har du några kärleksproblem?  int nu 
har du ätit något idag: jo
har du pratat med någon idag: jo
har du gråtit idag: ne
har du skrattat idag: jo


Jag:

jag saknar någon just nu: nja
jag är rädd för att bli övergiven: ja
jag sjunger i duschen: ibland
jag är en morgonperson: nej
jag skulle kunna ha pyjamas på mig i skola: nej
jag skrattar åt mina egna skämt: typ inte
jag vill ha barn: kanske senare i livet
jag skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: kanske

Har du:
har du glasögon/linser: nej
har du piercingar: ja
har du syskon: ja
har du jobb: nej
har du rymt hemifrån: jo, när jag var liten
har du färgat håret: jo
har du bra självförtroende: sådär
har du sagt "jag älskar dig" till någon: ja
har du varit kär: ja
har du gjort något olagligt: ja
har du somnat i skolan: js
har du brutit ett ben: nej
har du tappat bort dig i din hemstad: haha jo
har du gjort något som jag lovat dig själv att inte göra: mm..
har du smygit ut utan lov: ja
har du ljugit om var jag är för mina föräldrar: ja
har du en hemlighet som ingen vet: ja
har du varit på en blind date: nej
har du sovit en hel dag: ja
har du somnat gråtande: många gånger

We R Who We R


Var helt rastlös så jag gick ut och fotade lite,blev inte så mycket bilder men.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite,sen städa till i rummet.


♥sötis♥


igår

igår:
Jag och Marielle gick till Ica och köpte godis osv,sen träffa vi Ninni och åkte hem till Marielle. När vi kom hem till hon slog vi på en film(älska mig),den var faktiskt bra. Sen satt vi mest o prata. Vi somnade vi halv ett-ett ngn gång.


Vaknade för ett tag sen,har hunnit äta å de och städat bort en massa grejer. Kanske far in till stan idag,men vet inte än hur det blir med det. Har inte mycket att skriva så bloggar sen.


Jicfblgkujohvl

Ligger i sängen och funderar på att sova. Sover inte hemma ikväll så det är därför jag inte har bloggat nå men gör det imorgon,Godnatt!

when you lose something you can´t replace

Ska ta och börja gå mot strömnäs snart,ska möta upp marielle sen stan,Ninni kommer också..trorja. Ska göra mig klar nu,hörs sen!


If my body was on fire, you´d watch me burn down in flames.

 

Tumblr_lgwpqufhaa1qezonpo1_500_large


Till the world ends


See the sunlight, we ain’t stopping
Keep on dancing til the world ends
If you feel it, let it happen
Keep on dancing till the world ends


I know life is unfair, but this is fucking ridiculous.

Fredag idag,vilket inte är speciellt bra eftersom det är en dag närmre tills skolan börjar. Känns inte bra. Har No-nationella på onsdagen direkt efter lovet vilket inte känns så kul.

Idag hade jag tänkt fixa lite i rummet å de,sen börja på svenskan. Vill få klart det så jag slipper göra det sen när vi får prov och annat grejs. Ska ta och börja nu,sen ska jag ta och göra ngn ansikstmask,peeling och hårinpackning,lät skönt. Hörs sen!


I will try to fix you

Tar och lägger mig i sängen och ser ngt o.c-avsnitt,Godnatt!



My heart is refusing me

Kom hem från Luleå för en timme sen. Var till morfar,på stan osv. Hade som sagt inga pengar med mig,men jag ska dit när barnbidraget kommer,måste verkligen ha nya kläder. Nu ska jag ta och se ett avsnitt av o.c sen käka.
bjuder på nån bild & en låt! ;)


Nu: Luleå


Dagens outfit:
trekvarts tröja - Hm
jeanstights - vero moda
sjal - Hm


Britney Spears - Hold it against me

Hade tänkt att sova ganska snart,vill inte sitta vid datorn så länge till eftersom det verkar göra mig mycket piggare. Ska ta och ta bort sminket och plocka undan alla kläder som just nu ligger utspridda på mitt golv,sen sova. Funderar på att rensa ur min garderob,vilket behövs. Det finns så mycket där som jag verkligen inte behöver,använder osvosvosv, så ska ta och göra det inom en snar framtid. Nu: ta bort sminket-göra en ansiktsmask-ta bort kläderna-sen sova. Godnatt!


trodde verkligen inte att det skulle bli såhär

Tumblr_l5phot82gp1qcwrtjo1_500_large


9 Mars

Det slutade med att jag tog med pengar till stan. Köpte dock bara mat och glass. Kom hem från stan vid tre. Jag och Marielle sjöng på spanska och en massa annat,det lät dock sjukt fult haha. Sen när jag kom hem åt jag middag å de sen slog jag på ett O.C-avsnitt.



S&M


My mind says yes. My heart says no.

Vaknade halv tio och har duschat och fönat håret. Nu ska jag platta det och sminka mig. Vid tolv någon gång ska jag in till stan med Marielle,kommer dock inte ta med mig några pengar för dom e snart slut och månaden började nyss. Ska ta och ta och byta kläder innan jag går upp. Skriver sen,puss!
Tumblr_lh4s4unkwn1qbacrgo1_500_large


Godnatt!

Hade tänkt att göra en tidig kväll. Ska upp tidigt imorgon så godnatt!


Nu:

Tumblr_lavgcyydvl1qbgf7ho1_500_large

+



ojdå..

Har verkligen inte bloggat bra idag,så förlåt för det. Idag har jag iallafall varit med Marielle,vi for in en snabbis till stan sen när vi kom hem pluggade vi lite biologi. Vid halv fem for hon och jag åt middag. Det var tänkt att jag skulle vara med henne ikväll men mår inte speciellt bra så jag stannar hemma,måste städa klart också,han inte göra det på morgonen. Ikväll blir det att se en massa O.C-avsnitt eftersom jag inte har något bättre för mig,ska se om jag hittar något gott att äta också.


Tisdag

Har nyss ätit frukost och ska ta och städa rummte nu. Ska bort sen så jag måste få bort det nu. Ska kanske gå på stan en sväng sen med Marielle,men får helt enkelt se. Ska ta och fixa mig nu och sen städa rummet,skriver sen.


Godnatt!


19:04

Efter vi hade kommit hem mer skotern så duschade jag efter det gjorde jag inte så mycket. Jag och marielle såg lite tv osv,sen vid fyra åkte hon. jag åt middag och sen kom marielle igen och nu sitter vi och spelar kort med Emma o Fanny.Lite och göra? ehjo


if you´re scared to die you´d better not be scared to live.

Tumblr_lddxj5qbvr1qabn2bo1_500_large


test

Dagens-testet

DAGENS VILL HA:sommar
DAGENS KLÄDSEL: mjukis
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS LÅT: "Born this way"
DAGENS PLANER: inga..än så länge
DAGENS SAKNAD: -
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS MISSLYCKANDE: bailade
DAGENS DROG: O.C
DAGENS KÖP: jadu..
DAGENS GODIS: -
DAGENS HUMÖR: hyffsat glad
DAGENS CITAT: -
DAGENS ROLIGASTE: paddan,hahaha. Fast det är dock bara marielle som fattar.


ofixat


Kör på ofixat idag. Duschade nyss så jag orkar inte börja blåsa håret och sen platta det,så kommer nog stanna inne resten av dagen skulle jag tro.


You´re going to regret not giving me a second look. I´m going to be somebody important someday.

The light inside me by *bittersweetvenom on deviantART picture on VisualizeUsMy mad life.
Tumblr_lhkdndsdeh1qfjv55o1_500_large


My mama told me when I was young ,We're all born superstars.She rolled my hair, put my lipstick on,In the glass of her boudoir.





Tumblr_lhbq341n2h1qd9ihyo1_500_large


bildbrist

Kan inte fatta att jag vaknade nyss av mig själv,sjukt. Jajja ska ta och göra nå tidsinställda inlägg idag eftersom att jag kan inte blogga så mycket nu på dagen,men det ska bli bättre när jag kommer hem. Nu ska vi gå upp och fixa oss,elr nja fixa och fixa,sen äta. Men jag bloggar sen när vi har kommit hem,hejdå! värdelöst inlägg dock..


I think we´re both too scared.

Ligger i sängen och ser O.C medans Marielle och Filip ser wallander. Ska nog sova snart eftersom vi ska upp 9 imorgon,tror inte det kommer gå så bra. Sen imorgon när vi har varit ute med skotern så måste jag in till stan och beställa en tid hos "Anna klippare" osv,känns lite jobbigt menmen. Ska se klart O.C-avsnittet och sen sova,Godnatt!
Tumblr_lasu2jfu4d1qe6pj9o1_500_large


-jag ser ut som en slickad unge!

Nu är marielle här. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu,säkert se tv elr nå. Imorgon ska vi iallafall ut med skoterm,vilket blir skönt. ska ta och vara lite social nu,hejdå!

marielle tkr att hon ser ut som en slickat unge på bilden,hahaha


O.C

Har sett en massa O.C-avsnitt, och jag kom på att jag inte har ätit något än så jag ska ta och göra det nu.


bloggen.

Har ändrat om desginen nu men det finns fortfarande en massa saker som jag måste ändra vilket är lite jobbigt. Sen får jag inte det här med smilisarna att fungera:(


söndag

Vaknade nyss och har tänkt att slå igång ett avsnitt av O.C. Har ingen aning om vad som händer idag,kommer säket vara med någon. Har inte så mycket att komma med nu men jag kan bara säga att jag är sjukt avundsjuk på alla som åker till fjällen å de nu på spotlovet,fy så skönt. Ska ta och fråga mamma sen om pengar och fara o sola,låter bra.Puss!


ojoj.

skrev ett inlägg nyss,men ångrade mig. Ork it ens.

Godnatt!:)

Skippar O.C och tar o dejtar sängen istället. Det svider i ögonen och jag har börjat se suddigt,alltid samma visa när jag är trött,så godnatt!

allt känns bara jobbigt just nu

Känns lite konstig att bloggen blev som den blev. Om jag ska vara helt ärlig så blev jag inte alls nöjd. Jag tycker att inläggen är för nära varandra osvosvosv,jobbigt men jag orkar inte fixa det ikväll,jag får ägna morgondagen till att fixa till bloggen så den blir som jag vill ha den. Allt känns jobbigt just nu så ska ta och se ett O.C avsnitt och sen dejta sängen.Låter bra! :)

born this way

For och åt på Golden Dragon vilket var riktigt gott. Köpte även godis på hemmakväll. Hela kvällen har spenderats framför tv:n iallafall. Har sett melodifestivalen och nu håller jag och Fanny på att se någon film på 6:an. Funderar på att lägga mig i sängen och se ett avsnitt av O.C,lockande ;) Ska iallafall byta text och sånt på bloggen innan,skriver sen,puss!

---

Tumblr_lhl31vycis1qey8gfo1_500_large


lördag

Kom hem från Marielle för ett tag sen. Ska packa upp alla tusen saker som jag hade med mig,har varit borta ganska länge så jag har inte lite att packa upp direkt. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt,äta middag på golden dragon,kanske blir att vara med marielle. Men nu ska jag ta och packa upp väskan osv,bloggar sen!

snart sommar ju!


fredag

Har varit på stan i stort sett hela dagen och kom hem för ett tag sen. Annars då? Vi har städat till lite inför kvällen osv och snart ska vi börja med maten å de. Vi ska bada jacuzzi(stavning?) efter maten osv. Har inte så mycket att skriva men jag antar att jag inte kommer skriva nå mer ikväll,så uppdaterar mer imorgon.


Skolan

Sitter i gympan och väntar på att den ska börja. Efter skolan drar jag och Marielle in till stan och möter Sophie och Ninni. Vi ska köpa mat till kvällen osv.

dagen

For direkt till stan efter skolan med Marielle,träffade både Ninni och Sophie och gick runt med dom. Sen vid sex någon gång så gick jag,marielle och ninni hem till marielle. Vi gjorde inte så mycket när vi kom hem,lejda oss lite,lyssna på musik osv. Hur som helst så gick biologiprovet hyffsat bra..ändå. Nu ska vi fixa lite för imorgon,sen blir det nog en tidig kväll.
lite bilder från dagen.


ändå bra skol-lunch;) middag på sub.


torsdag

Har nyss duschat,nu ska jag sminka mig sen äta. Vi börjar halv tio och har språk första lektionen,där vi inte gör speciellt mycket så det är skönt. Hur som helst så måste jag skynda mig nu,skriver när jag kommer hem,puss!


låna pengar

Tumblr_lh5e1hzene1qdsxb2o1_500_large


vill inte falla tillbaka.

Har pluggat hela kvällen fram till Glee,som jag sa att jag skulle göra. Får nu hoppas att det ger ett bra resultat på provet imorgon,hoppas. Två dagar kvar till lovet,kan det bli bättre?!;) Har sovmorgon imorgon,skönt, behöver verkligen få sova ut. Nog om det ska ta något och dricka sen lägga mig i sängen och se O.C, godnatt!
Gud vad jag längtar till fredag!

emma får stå för bilden:-)


det är något konstigt med blogg.se

Har sett några avsnitt av O.C och ska se ett till innan maten,sen blir det att fortsätta plugga,jippie eller?

skulle inte sitta helt fel just nu;)


Moving on is better than just sit and regret about what you did in the past.

Skoldagen var väl okej. Vi gjorde inte så mycket, jag och Marielle förhörde varandra på biologin sen såg vi en film. Efter det hade vi lunch och sen fick vi sluta. Gick hem idag,inte så kallt men frös lite om benen eftersom jag bara hade tights.Vill se O.C,men måste verkligen plugga. Tror jag ska slå igång ett avsnitt och plugga efter,är sjukt sugen på att se det. Sen klockan åtta ikväll är det Glee,så ska plugga fram till det då.

suddigt


onsdag

Alarmet på mobilen väckte mig halv sju och konstigt nog var jag uppe fem minuter senare,det är verkligen inte likt mig. I vanliga fall brukar jag snooza ett x-antal gånger innan jag går upp. Ganska skönt att vara hyffsat pigg på morgonen. Sov i uppsatt i natt och när jag tog ut det var det väldigt lockigt,vad ska jag göra? Jag har lovat Marielle att inte platta mitt hår förens på fredag och den här gången vill jag visa att jag klarar av det, så det får nog bli uppsatt idag. Igår tvingade jag mig att ha det utsläppt,vilket inte kändes speciellt bra.. Nu ska jag sluta babbla och ta och äta,sen skola.


after a while,

after a while, you´ll learn the difference between holding a hand and falling in love.
you begin to learn that kisses don´t always mean something.
promises can be broken just as quick as they are made.
and sometimes good byes really are forever.
Tumblr_la7stq2vb51qcguyio1_400_large


22:14

Har pluggat hela kvällen sen har jag sett två avsnitt av O.C. Har börja fatta nå på biologin nu som tur är. Onsdag imorgon och det är halvhemstudiedag så vi slutar tolv,så imorgon blir det att plugga hela dagen     typ. Sjukt skönt att få sluta tidigt någon gång,men när man väl gör det så måste man plugga,varför?  Känns inge kul att bloggen bara handlar om skolan,prov och hit o dit, men vad ska man göra? det är ju det ända som man gör. Sova-äta-skola-plugga-äta-sova, det är inte så intressant. Snart sportlov när man slipper skolan,fast dock bara en vecka. Men ska försöka bättra mig med det hör på bloggen,lovar.. Och med det säger jag godnatt!

fucking perfect.


I don´t miss the "I miss you´s". I miss the reason behind them.

Kom hem för ett tag sen,åt lite och nu ska jag plugga. Engelska-provet idag gick väl sådär,hur som helst är det skönt att det är gjort. Nu är det bara att plugga till biologi-provet på torsdag,känns jobbigt. Sen när jag klart med det så ska jag se O.C.
Tumblr_lg4035h2t11qeegeyo1_500_large