amandaajonssonn


Ny blogg http://www.nattstad.se/amandaajonssonn

Har flyttat bloggen till en annan bloggportal, alla inlägg osv finns på den nya bloggen NY BLOGG

byter bloggportal inom kort

9302089806

Det här får mig att låta knäpp!

Ångra mitt byte lite grann från nattstad. Allt var bra där tills bloggportalen började krångla. Åh, jag vill ha tillbaka min gamla blogg. Jag ska se vad jag kan göra OCH jag vet att det blir svårt för er läsare att försöka hinna med i svängarna. Men vi får helt enkelt se.

Är iallafall sjuk och blir hemma idag. Så ska försöka somna om nu. Puss


Beställt.. Igen;-)

Gud vad jag köper saker nu, men det behövs verkligen. Imorgon ska jag ännu skicka iväg en beställning med lite andra kläder också.

Ligger i sängen och ser på en film. Ska sova efter den eftersom det blir en tidig morgon. Mitt hjärta kommer hem imorgon, jag längtar!


-

Bez názvuBez názvuTumblr_me3ywh9cx31resuwlo1_500_largeTumblr_me4oeirlbz1r325xuo1_500_large

nystädat

Kom hem till ett nystädat rum, underbart! Inväntar middagen och medans ska jag börja se den där serien som allar pratar om, Portkod 1321. Har någon sett den? Var den bra? :)

14:58

Är hemma nu. Provet gick ovanligt bra och snabbt så är redan hemma. Förövrigt gick skoldagen bra, åt från subland till lunch, lyx. Nu ska jag vara barnvakt sen ska jag plugga.


Prov nu, önska mig lycka till!


Godnatt

Saknar mitt hjärta, inte roligt att sova själv.. <3


Luleå <3

Sitter och ser hockey(Luleå levererar!!) måste egentligen plugga så ska gå igenom frågorna efter matchen. Har annars suttit och leta kläder som ska beställas, behöver en massa nytt!!
Har ont i hela kroppen, ont i magen, huvudet och örat(Gud vad jag klagar). Har fått utskrivet en ny kur för min urinvägsinfektion så får hoppas den försvinner den här gången. Så från och med idag blir det 6 tabletter om dagen, yes..


Trött som ett as

Gick hem från skolan. När jag kom hem hade jag förfrysit fötterna, hade ont i både huvudet och ena örat. Hatar kylan! Nu sitter jag och försöker nöta in samhällsen, det går inte speciellt bra, är trött sen kan jag nästan inget och provet är imorgon. Snart lägg jag ner allt som har med skola att göra känner jag.


Äckel skola

Slapp följa på akuten. Robin kom iallafall till mig vid två, så somnade efter det. Nu tvingar mamma mig iväg till skolan orkar verkligen inte. Dö skola


Love u

Ska försöka sova lite nu. Robin är i piteå om ungefär 2 timmar och då följer jag med han på akuten. Så det lär inte bli mycket sömn för mig inatt. Godnatt!


Beställt!!

Har äntligen beställt min fina clutch från fionavincent. Sen hade jag så tur att dom har reat den ännu mer, det är fri frakt sen om man beställde mellan 20:00-00:00 så skulle man få en gåva. Sjukt nice. Så nu får vi se vad jag får hem.

Ska nu gå och duscha och mitt hjärta kommer och sover med mig efter allt.. Jag älskar han mest av allt och jag är fruktansvärt glad och tacksam att han kommer hem hel!


Beställt!


Söndag

Har äntligen kommit fram till vad jag ska ha för kläder på nyår, och mamma var snäll och beställde hem tröjan idag. Sen måste jag in till stan någon dag i veckan och köpa jeansen:) känns skönt att ha det klart.

Har pluggat, sen när Robin kom for vi till Coop och köpte lite onyttiga saker. Så satt och åt chips, grönsaker med dipp och cola till Beck. Nu ska vi snart sova. Godnatt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_50b29ddc9606ee2dfc65356b.jpg" class="image">


Såå less

Bjuder verkligen på muntra inlägg idag. Men humöret är i botten och jag har ingen energi till att plugga. Så sitter här i köksbordet och krigar mig igenom samhällsboken. Matten behöver ja också plugga men sket i den för lite mer än en timme sen. Matte och jag gå inte ihop.

Ska snart äta fast skulle nöja mig med enbart varm choklad. Sen lite senare kommer min älskling och spenderar natten med mig.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_50b234bdddf2b31b6600291d.jpg" class="image">


Gårkvällen

Igår for vi som sagt till Tobbe. Var först bara vi tre innan Mats, Niklas och Jocke kom förbi. Vi rökte vattenpipa och dom drack lite grann. Senare kom Sofia och skjutsade oss in till stan till Anton där vi var resten av kvällen tills vi for hem.

Idag vaknade vi vid halv 1, såg tv tills mamma hämtade mig. Nu ligger jag i sängen och tänkte plugga. Fyfan vad jag inte har ork till det nu.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_50b21af0ddf2b31b8b002486.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_50b21af0ddf2b31b8b002486.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_50b21b1fe087c32e8b312e64.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_50b21b1fe087c32e8b312e64.jpg" class="image">


Till Tobias

Har precis kommit hem till Robin. For till Luleå för att äta middag med hans familj+några kompisar till dom på Allstar. Maten var god och nu är jag så mätt så jag knappt kan röra mig. Ska strax fara till Tobias där några ska dricka sen får vi se vara vi far.


Luleå

Igår kom Robin och hämta upp mig sen for vi till Emma och Stralle sol var i garaget. Var där ett bra tag innan vi for hem till Robin. Nickie och Marielle kom också, vi spela kort och ett annat spel medans killarna satt och kolla på nå skoterfilmer. Senare när vi blev less for vi in till stan och åt.

Nu har jag och Robin vaknat. Vi ska gå och duscha osv innan vi far till Luleå för att äta middag med hans familj.


Följ mig på instagram! @amandaajonssonn

Kommer uppdatera min instagram mest nu i helgen, så föööölj: @amandaajonssonn


FREDAG

Idag hade vi endast en lektion sen var vi på en konsert/föreläsning som faktiskt var ganska bra! Nu har jag precis ätit och ska sätta mig med matteboken tills Robin hämtar mig. Kvällen spenderar vi hos Robin(nr 2) med han och Emma. Men jag uppdaterar er lite senare.


Där vi bor

Åt sushi till lunch med mamma sen fick vi på stan en snabbis innan jag började igen. Hade en redovisning, där jag fick B sen hade vi bara mentor sen kom mamma å hämta mig. Nu ska jag plugga Samhälls pusssss


Nu- skola


Efter storstädning av rummet tar jag (äntligen) tag i läxorna!


Nyklippt

Skolan gick hyffsat fort. Var med mamma och Emma och åt lunch på Max, gott var de! Sen efter skolan åkte jag och Emma in till stan, båda köpte varsin julklapp åt våra "Robin" 😉 iallafall, vi stod ett tag och kolla när Hanzens brann(bortslösad tid) sen gick jag och klippte mig. Ärligt talat hade jag klippt mig själv MYCKET bättre, så ni förstår nog att jag är missnöjd.

Nu ska jag plugga resten av kvällen sen ska jag också försöka få upp min ljusslinga också :-)


train hard or go home

Har pecis duschat och nu ska jag lägga mig i sängen och prata med mitt ♥a som kommer hem imorgon!! gud vad jag längtar. Tänkte slå igång ett avsnitt av vampire diaries och spela lite HayDay innan jag sover också, hehe. Godnatt!
#fitness #workout #motivationfyf149392912609652245_wlihyplf_c_large
 

På sensia med Marielle!


Måndag

Har kommit hem från skolan för ungefär en timme sen. Far på gymmet ikväll istället, kände att jag inte hade så stor ork efter skolan. Ligger i sängen och ser vampire diaries, måste plugga men jag orkar inte..

 


Måndag igen

Ligger i sängen och funderar på att gå upp. Orkar egentligen inte. Hur som helst är det måndag idag, slutar vid fyra tror jag(?). Efter skolan ska jag nog hinna förbi gymmet en sväng sen hem och plugga.


Vampire diaries

Det blev ett skönt benpass på sensia. Nu ligger jag i sängen med en skål mango och ser på vampire diaries. Ikväll lovar jag att det blir en tidig kväll. Godnatt!


@sensia


Cross the universe-Robin Bengtsson

Åt pizza till middag(idag igen, men ska på step in sen så det är lugnt). Sitter nu med skolböckerna igen och lyssnar på musik. Hitta nyss min älskling på spotify(förlåt robin😘). Han är så bra!!!!


Homework

Sitter i köket och ska ta tag i läxorna nu. Sen ska vi till stan och äta, gott. Tänkte bara informera er om det.


Godmorgon!

Sitter i köket och ska göra mig lite frukost. Idag kommer dagen att ägnas åt skolarbete, sen ska jag(om jag hinner) fara på gymmet och kära ett pass. Bjuder på en sliten bild😉


Lite bilder från igår och idag

Har varit i Jämtland idag med Emma och Robin för att hämta en skoter. Vi var även över till Norge en sväng;) kom hem för nån timme sen och nu är vi hos Nickie.

 

 

 

 

 

 


Bra tidsfördriv!


Vafan är jag vaken nu för?!

Sitter i bilen och är på väg neråt i Sverige. Skriver mer sen är för trött nu.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_50a7234eddf2b31d170043be.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_50a7234eddf2b31d170043be.jpg" class="image">


Middagsmys


Glad Amanda!

Äntligen har jag en iPhone igen!!! Skönt.

Hade två lektioner idag, direkt efter så gick jag in till stan för ett träningspass. Det var ganska skönt även fast jag har kvar träningsvärken från i onsdags.. Hur som helst for vi sen och handla i för ikväll. Blir middag här hemma med tjejerna sen får vi se vad vi gör.


städning på g

Ska göra ett ryck och städa mitt stökiga och äckliga rum. Kan behövas, helt klart. Sen vid åtta far jag in till stan för att se bio med brudarna. Så har inte tid med det här nu. Puss!
Dont-pay-attention-to_large

Leave everything behind

Kom hem från Emma vid halv 11, gick och la mig ganska direkt men slutade med att jag somnade vid 1. Alltså var jag äckligt trött imorse så jag höll på att försova mig. Hur som helst, så sitter jag på svenskalektionen nu. Efter skolan blir det samhällsplugg sen vid 9 blir det nya twilightfilmen med tjejerna. Blir bra.

Rita Ora


twilight

Skolan gick ganska fort idag, gick till sensia direkt och avverkade ett pass. Nu har jag precis duschat och ska snart bege mig mot Emma. Vi ska se sista twilight-filmen eftersom vi ska se den nya imorgon :) Hörs senare!
 
Train like a beast, look like a beauty - FITSPO (afm95)afm95 -afm95 -afm95 -afm95 -afm95 -

Måste köpas inom kort.

USB-KABEL - FÄRGAD TILL IPHONE - FÄRGAD USB-KABEL TILL IPHONE  -MÖRK LILAFÄRGADE HÖRLURAR MED MIC - FÄRGADE HÖRLURAR MED MIC -LILAFÄRGGLADA SKAL TILL IPHONE

haha.. Godnatt!

Stockholmare tar mopeden till kompisarna
Norrlänningar tar snöskotern till kompisarna
Stockholmare går på klubb och barer
Norrlänningar har fest i grannens 240
Stockholmare klagar på kylan i 5 plusgrader
Norrlänningar tänker det är lite kallt i 40 minusgrader
Stockholmare har sett hela världen på bild och kartor
Norrlänningar har världen utanför dörren
I stockholm måste man vara finklädd i dyra kläder för att respekteras
I norrland kan du gå som du vill och respekteras
I stockholm finns inga vilda djur utom på zoo å det kostar pengar
I norrland har du vilda djur utanför huset och det kostar gratis ;)
Vi som är född i norrland vet hur det är att leva ;) finns mer i livet än utseende och brats.

färgning av håret.

Bloggdesignen gick inte speciellt bra, lite saker är på fel plats som ni ser, men jag orkar inte fixa det idag. Sitter just nu med färg i håret, ska skölja ut det sen ska jag äntligen se VD och prata lite med mitt hjärta♥ Har inte haft speciell ork till något nu ikväll men Nickie gjorde det lite bättre genom att berätta att hon hade boka biljetter till nya twilight,sjukt kul. Som att jag har längtat efter uppföljaren. Nu ska jag kolla facebook och lite bloggar, ni får ha det bra!
 
Vilken färg tror ni att jag ska färga..? ;)

"Önskelista"

Vet redan att jag kommer få långt ifrån det jag jag vill ha, men man kan ju alltid önska sig ;)

Nytt från Cher Lloyd.


daylight-Maroon 5

Skoldagen var helt ok. Hade ett långt hål och då fick jag träffa mitt hjärta för sista gången på 1 vecka. Hoppas att det går fort, saknar han redan ju.. Hur som helst, fick sluta lite tidigare från fotolektionen så då åkte jag, Emma och Nickie in till stan. Mamma hämta mig lite senare och nu ska jag göra ett försök till att göra lite matte+ så ska jag kolla på lite saker som jag nog ska ta och beställa hem när jag har pengar.
När jag är klar med det ska jag ägna resten av kvällen åt att se vampire diaries!
Ni förstår nog att jag har bildbrist, pgr av bildvalet;)  

svar.

anonym-tycker du ska lägga ut mer bilder och skriva mer om din pojkvän! :) nyfiken läsare!
Svar: Du får gärna kommentera med ditt namn nästa gång så jag vet vem du är :) Men iallafall, jag ska försöka lägga ut mer bilder och skriva om honom. Men som sagt jag får min iphone snart och då är det lättare att ta bilder istället för att jag ska behöva använda system kameran hela tiden. Sen är han inte speciellt sugen på att vara med på kort, har försökt men det är ganska svårt. Men ska göra nått försökt till ;)

Love.

love | TumblrThis is your life, do whatever you want to doTumblr_mddx4jocbj1rwsyq8o1_500_largeTumblr_mddw6qcvut1rjaokco1_400_large

Aldrig frisk.

Börjar bli less på det här att vara hemma. Är sjuk idag med, som ni kanske förstår. Börjar fundera när det verkligen ska gå över och jag ska bli frisk. Tydligen aldrig. Hur som helst, jag behöver egentligen göra en massa matte, men jag ska nog se en film istället, orkar inte göra nå annat.
OwnWay With Words: I'm sick, have patience - pleaseImage - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video HostingPhrases #3Thin.Thinner.Thinest.

inspiration

TumblrTumblrFeios Na ModaСнимки в дневникаWelcome To The Dollhouse.TumblrTumblr_mdas0riqwl1rjs517o1_500_large

Tumblr_mdc6dkwx2o1rkyn70o1_500_large


I will catch you if you fall

Tänkte uppdatera er lite snabbt nu när jag har lite tid över. Har duschat och packat, känner mig som en ny människa. Slipper ta antibiotikan från och med i dag eftersom kuren är slut, SKÖNT!  Allt är bra och jag är ovanligt glad, förutom att det är skola imorgon. Har ångest. Hur ska jag klara hela terminen ut? Behöver jullov nu.Men ska förska härda ut och ta dag för dag.
 
I väntan på robin och tobias så ska jag he in nå olja i topparna, så det inte slits lika mycket. Den funkar faktiskt väldigt bra! :) Aja, nu ska jag avsluta det här. Puss
Är lite små sugen på att slinga håret igen.. Såå snyggt!
 
 

söndags-ångest

Igår var jag med Robin, Robin, Emma och Nicke. Vi for bara runt i stan i brist på annat. Innan vi for hem köpte vi med oss lite gott och hyrde en film, "playback" hette den om jag inte minns fel. Läskig och värdelös film.
Idag sov vi länge, åt vid 2 sen for vi till nicklas där vi inte var speciellt länge, sen har vi bara degat på resten av dagen. Har iallafall hunnit klämma in en god middag och en god tårta(antar att det var pgr av att det är farsdag). Nu har iallafall Tobias och Robin nyss lämnat av mig så jag ska duscha och packa lite saker innan de hämtar upp mig. Ni får ha det bra så hörs vi då jag har tid. Får snart min iphone och då kommer uppdateringen vara mycket, mycket bättre! så håll ut
 

ett halvår med mitt ♥


Ja, jag har lite att göra.

1. Hur ofta har du sex? - ?
2. Hur ser din kille ut? - lång, brunt hår, gröna ögon och han har världens finaste leende! 
3. Är du snäll? - I guess
4. Har du ljugit någon gång? - Jo
5. Har du snackat skit om någon någongång? - Ja det har väl hänt
6. Älskar du dina föräldrar? - Ja
7. Är du en "fjortis"? - nej
8. Har du blivit kallad fjortis? - Haha jo fast det var länge sen
9. Använder du nagellack? - yesbox
10. Har du varit gravid? - Nej
11. Vill du ha barn? - Jo
12. Om ja, isånnafall när? - om några år, ska ha ett jobb innan och bo i hus/lägenhet  
13. Har du gått utan smink till skolan? - allt för ofta
14. Tycker du att du är pinsam? - nej
15. Skäms du ofta över dina föräldrar? - Nej
16. Tycker du att det är kul att svara på dessa frågor? -Nej, men det är ett ganska bra tidsfördriv
17. Spelar du ofta tv-spel? - nej
18. Har du några syskon? - Jo
19. Om ja, har något av dina syskon barn? - Nepp
20. Hatar du någon? - Hatar gör jag inte, men vissa människor är inte speciellt högt värderade i mina ögon. 
21. Om ja, vem isånnafall? - det skulle du allt vilja veta
22. Är det fortfarande roligt att svara på dessa frågor? - nej
23. Älskar du dig själv? - älskar?
24. Har du tagit droger någon gång? - Nej!
25. Älskar du datorn mer än något annat? -  Haha nä
26. Senaste du kramade av motsatt kön? - Robin
27. Senaste du pussade av motsatt kön? - Robin
28. Senaste du höll handen men nån av motsatt kön? - ännu en gång, Robin
29. Har du kul just nu? - nope
30. Använder du kajal? -  Ibland
31. Använder du linser? -  nej och har aldrig gjort
32. Använder du glasögon? - nej
33. Vad är klockan nu? - ork it kolla
34. Är din mamma snygg? - förmodligen
35. Älskar du din syster? - yes
36. Älskar du choklad? - jo
37. Har du knarkat? - Nej!
38. Känner du någon som har knarkat? - Jo
39. Vilken låt börjar du gråta av? - det beror på
40. Vågar du titta på skräckfilmer? - jo, men inte själv, hehe..
41. Kommer du in på krogen? - Nej, men det hindrar inte mig från att vara där;) 
42. Har du någon gång vunnit över 2000kr på triss? - nej
43. Har du blivit dumpad? - Ja
44. Har du och ditt ex bra kontakt? - Nej, inte längre
 
45. Har du pussat någon av samma kön? - Haha ja
46. Vem är snällast av dina kompisar? - men alla
47. Har du färgat håret på en kompis någon gång? - Många gånger
48. Om ja, blev han/hon nöjd? - antar det
49. Nu har du svarat på 50 frågor, snart 51, hur känns det? - slöseri med tid
50. Vad åt du till frukost idag? - ett glas yougurt
51. Är du romantisk? - tror det, eller ja.. får väl hoppas ;)
52. Har du varit på dejt någon gång? - säkert
53. Vad ska du göra idag? - no idea
54. Snart är frågorna slut, hur känns det? - jadu
55. Har du sett någon föda barn? - bara på tv
56. Har du någon piercing? - Ja, naveln men vil ha i tungan 
57. Vilket humör är du på? - Glad
58. Vem är du kär i? - Robin♥

Jävla Kineser

Hur kan människor vara så känslokalla!? Idioter!
 

sant

http://iputtheforkdown.tumblr.com

See You Go-3OH!3

Världens bästa mamma kom hem med subland mat och en ljusslinga till mitt rum. Perfekt. Maten satt bra i magen och ljusslingan kommer å bli väldigt bra. Nu ska jag forsätta se film. Hej Nörd!

Föj mig på instagram!♥ @amandaajonssonn

dock två gamla bilder.

Föj mig på instagramm


Long time - John De Sohn

Igår var jag hemma, sova mest hela dagen och såg en twilight film med mamma. Sen på kvällen kom Robin, vi åt lite godis och såg någon film som gick på tv. Somnade och vaknade inte nå friskare idag, så är hemma från skolan idag med.. :( Men får hoppas att jag blivit frisk till imorgon så jag kan göra nå på kvällen. Nu tänkte jag då lägga mig i sängen och kolla på en film, så ni får ha det bra tills vidare.Är kär i låten, den är så himla bra!!!♥
 

early morning silence

Har precis tagit en dusch och väntar på att Emma ska komma förbi en snabbis, sen om nå tag kommer Robin. Det suger att jag inte får göra speciellt mycket nu, när det kan bli värre. Ork it. Men iallafall så ska vi väl se någon film, har inte riktigt planerat vad vi ska göra.Men vi kan höras lite senare.
 

Något som står väldigt högt uppe på "önskelistan"

Är det någon som vet vars skinnjackan(Jofama by Kenza) finns att köpa? affär/internet?

Give me!

FESTKLÄNNINGAR - ONENESS / ONE SLEEVE SEQUIN DRESS - NELLY.COM
 
 

du är vacker som du är, du måste vara som du va. Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag.

Skolan var väl helt ok. Tog mig igenom skoldagen även fast jag inte mår så bra, men det gick "vägen" ändå. Nu hade jag tänkt duscha, sen kommer Robin eller så far jag till han. Vill bara sova, så vi får väl se hur det blir med allt. Annars måste jag plugga lite matte, as usual. Så jag har lite att göra.

one day

Igår fick jag sluta tidigare, var hos läkaren, sen hem till Robin. Satt i garaget när Tobias och Robin skulle fixa skotern. Razer, Linus och Angelika kom också förbi. Vid åtta for vi in till stan och var med Emma och Robin. Satt hemma hos Robin och såg tv. Idag hade vi sovmorgon, men det gav mig inte speciellt mycket när jag knappt har kunnat sova.. Sitter nu på svenska lektionen,har ont i huvudet och måste göra en insats i de arbetet vi ska göra. Så vi hörs sen! 
 
 
 
 

@fotolektion


Robin♥

Hej!♥ Sitter på golvet i mitt rum och ska slå igång ytterligare en film. Vad annars ska man göra? Vill annars att min pojk ska skynda sig hem lite, sen vill jag, tro det eller ej, ha vinter. Vill till fjällen, köra skoter och bara mys. Men den är väl snart här får jag väl hoppas!
Fast man kan ju köra skoter även fast det inte är nå snö.. ;)

sjuk igen

Jag har nog alltid otur. Jag som hade tänkt börja med träningen nu när jag äntligen blivit frisk men nu har jag fått nå annat. Ska till läkaren imorgon så jag får reda på varför jag har så ont+ få någon medicin utskriven. Åh!:( Så nu blir det inte step in vilket det var tänkt, istället ska jag mysa ner mig i sängen och se en film. Wonderful life, right?

Godnatt!

Måndag imorgon, så tänkte ta och sova nu och tagga upp inför en vecka med skola & träning(välbehövligt). Godnatt!
Tumblr_mczhy2e6uu1raa6hgo1_500_large wishful inspirationBun in the Oven | BELEZA
från we♥it

Är kär

Har sett LOL för 50903458 gången. Sjukt bra film! Nu ska jag duscha och sen lägga mig i sängen framför en till film och njuta av det sista av lovet.
 
Tumblr(1) Fotky na profilu Timeline293863_392723874130276_1539252422_n_large

så sant som det är sagt

Jag anser inte att jag är bättre än någon annan. Jag är bara mig själv. MEN om du väljer att hata mig för att jag är mig själv så är jag faktiskt en bättre människa än dig, för jag skulle aldrig slösa bort min tid och energi på att få en person att må dåligt för att hon/han vågar vara sig själv♥
 

Shit Va Pin

Gårkvällen var väl sådär. Bättre det än en hemmakväll i soffan eller liknande. Festen barkade vid tolv, men det gjorde inte mig speciellt mycket när jag inte klarade av att dricka(pgr av förra helgen..). Hur som helst har jag legat i idag, med städning av rummet, renbädda sängen, städat lite på övervåningen, städat kaninburen m.m. Ganska duktigt! Nu hade jag tänkt slå igång en film och kanske göra popcorn.
 
Beautiful things / chocoPinterest / Home547050_2469423950663_795499174_n_large

SKÅL!

Äckligt fula bilder men ni får nöja er med dom. Såhär ser jag ut ikväll(ser bättre ut i verkligheten dock). På bilden saknas bara tänderna, är alltså vampyr ;) Haha aja, Ni får ha en bra kväll!

Halloween fest

Håller på att fixa mig för fullt. Blir fest ikväll, temat är halloween(som ni nog förstår). Ni får kanske se vad jag ska vara innan jag far, om jag hinner ;) Annars får ni ha en bra kväll. Festa lugnt!

rykten skapas av avundsjuka, sprids av hatare, och accepteras av idioter

Sitter i sängen och ser xfactor. Har ont i huvudet och i magen så ska snart slå igång en film och försöka sova. Imorgon blir det festligheter och måste hinna fixa en del grejer imorgon så kan VERKLIGEN inte sova bort dagen imorgon. Måste även fixa det här med smink och planera lite uti det. Mer om allt det där får ni veta imorgon.
 
Är jätte less på min telefon så jag hoppas min iphone kommer snart!! Aja, nu ska jag sluta babbla och avsluta det här. Puss
 

Sometimes the person you would take a bullet for, is the one behind the trigger.

229847_511982945479883_785132505_n_large
 

cupcakes

Kvällen har vi ägnat åt att baka, små cupcakes. Dom är otroligt söta, men vet dock inte hur dom smakar än ;) Gillar inte cupcakes, men vi får se om jag ändrar min åsikt efter att jag har smakat dom. Nu ska vi se beauty and the beast(?), sen slaggar vi nog. Godnatt! :)

Jag Älskar Dig.


på hemmaplan

Är hemma nu, viket jag har varit sen klockan 2. Jag har hunnit göra nästan allt jag skulle, förutom att packa upp väskan och baka. Så ska göra det nu. Senare ska vi få främmande och sen ska jag vara med Marielle tror jag :)
 
Dålig bild, men det här var det jag köpte i Luleå+jeansen. Sen tänkte jag bjuda på några få bilder jag tog när vi var där borta :)