amandaajonssonn


Skål!


Det tar sig

Nu saknas bara kläderna sen är vi klara.


Gott nytt år!

Har inte tid att blogg för att vi fixar oss för fullt. Till middag blir det oxfilé och sedan fest. Ha en bra kväll!


Fredag

Klockan ett var det uppkörning i Rosvik sedan prov, fick faktiskt bra, skönt att det är bort gjort nu. Sen när jag kom hem vid sex så åt jag middag, duschade+fixade mig. Sen for jag och mamma och hämtade upp Emma och sedan mot blåsmark. Där så bestämde jag och Emma att vi skulle gå till PG istället för att vänta på att killarna skulle bli klar med bilen, så vi började gå i kylan. Vi hann virra bort oss i skogen, springa skräckslagna, skrika efter Sebbe som kom med skotern som inte såg oss innan vi kom fram till PG. Nu är vi hemma och vi har hunnit ta bort sminket och färga ögonbrynen. Nu ska vi snart sova. Nyår imorgon, dags att tagga till nudå!;-)


Är lite sugen..

Tycker att min mobil har börjat bli seg, så därför är jag sugen på en 4:a. Någon som betalar..?;-)


Statoil

Ikväll har vi inte gjort speciellt mycket, legat hemma och myst. Vid tolv kom Sebbe så åkte vi med han till Statoil och sen for vi hem. Nu ligger vi i sängen och ser "Jim". Ska sova snart, imorgon väntar uppkörning +prov. Godnatt!


Torsdag

Jag och Emma ligger i sängen och lyssnar på musik medan vi väntar på att Stefan och Oliwer ska komma.


Gårdagen

Jag och Emma försökte göra en hyffsat tidig kväll i tisdags för att vi skulle upp tidigt nästa dag. Men efter en timme ringer ett fyllo;) så sen gick det inte så bra att sova. Vi tog oss upp klockan 08:00 som tur var. Klockan 09:00 rullade bilen mot Haparanda. Vi ruschade genom Ikea på fem minuter sen gick vi och tröck en hamburgare på Max. Vid fem när vi var i Piteå igen så åkte vi direkt till blåsmark och var med folk.


Blogg-appen

En sak jag vill tipsa er om är blogg-appen. Den kom För nån månad sen och jag laddade ner den direkt den kom, men ikväll tog jag bort den och laddade ner den igen eftersom den inte har funkar så bra för mig. Men gör ett nytt försök nudå!


Fortsätter..

Det blir att jag behåller bloggen, pågrund av att ni är så söta:') men nu jäklar ska det bli ändring och om den här personen fortsätter att kopiera min blogg så vet jag inte vad jag gör.

ska bloggen vara kvar eller inte?

Ja, skulle uppskatta att ni kommentera vad ni tycker om frågan i rubriken. Anledningen till att jag frågar er är för att jag är så less på att andra bloggar kopierar min blogg.

En dålig bild från idag, tog typ tre bilde...

img_4184 (MMS)

En dålig bild från idag, tog typ tre bilder och filmade en massa. Vi kom hem nyss iaf. Anton körde jätte bra! Nu har jag ingen aning om vad vi ska göra. Hör av mig när jag har nått att säga.


Hos Emma

När jag kom hem så duschade jag. Sen kom Jens, Oliwer och Stefan. Sen kom Emma och Nickie. Vid halv nio åkte vi in till stan och åt sen åkte jag och Emma hem till henne. Nu ligger vi och ser Irene Huss. Imorgon blir det skotertävling på Kanis. Kul!


Nu har jag packat ihop Mina saker eftersom...

img_0698 (MMS)

Nu har jag packat ihop Mina saker eftersom att mamma är påväg. När jag kommer hem ska jag duscha och lite sånt, sen ska jag vara med några. Puss!


Nu har jag packat ihop Mina saker eftersom...

img_0698 (MMS)

Nu har jag packat ihop Mina saker eftersom att mamma är påväg. När jag kommer hem ska jag duscha och lite sånt, sen ska jag vara med några. Puss!


Efter allt främmande hade farit så har vi ...

img_5832 (MMS)

Efter allt främmande hade farit så har vi spelat guitar hero, just Dance 3 och helt genialt. Nu ska jag ta bort sminket, fläta håret och dejta sängen. Imorgon bär det av till Piteå igen. Ska förhoppningsvis hinna vara med pojkvännen innan jag ska till Emma. Ska sova hos Emma imorgon för att vi ska fara och se när Anton tävlar på måndag. Godnatt!


Har hjälpt Anna med maten och håret. Nu sk...

img_3803 (MMS)

Har hjälpt Anna med maten och håret. Nu ska jag se Kalle!:-D


Det här har jag på mig idag. Det syns inte...

img_1560 (MMS)

Det här har jag på mig idag. Det syns inte så mycket men har på mig svarta jeans från vila och en svart tröja från hm med guldig dragkedja där bak. Sen armband, en ring och lite sånt till.


Haha åh.. Tycker så synd om hon

img_1602 (MMS)

Haha åh.. Tycker så synd om hon


Vaknade för 30 minuter sen. Nu sitter jag ...

img_7696 (MMS)

Vaknade för 30 minuter sen. Nu sitter jag i soffan och ser filmen Polarexpressen. Ska gå och ta mig någonting att äta, sen om någon timme ska jag börja fixa mig. God jul!


God Jul alla fina bloggläsare! <3

img_2092 (MMS)

God Jul alla fina bloggläsare! <3


Ska göra det lillasyster gör på bilden nu....

img_3672 (MMS)

Ska göra det lillasyster gör på bilden nu. Har tagit bort sminket, flätat ihop håret och ska sova som jag nämnde. Godnatt!


Träck lite hamburgare och pommes till midd...

img_8760 (MMS)

Träck lite hamburgare och pommes till middag. Nu sitter jag och Emil och ser Narnia. Mysigt!


Har suttit och fixat naglarna till imorgon...

img_6796 (MMS)

Har suttit och fixat naglarna till imorgon. Använde silvrigt glitter nagellack, blomklister märken och ett top- coat:-)


Igår då fick jag öppna julklapparna hos ma...

img_0261 (MMS)

Igår då fick jag öppna julklapparna hos mamma eftersom jag ska vara hos pappa nu på jul. Vid sju kom Stefan och Oliwer till mig. Efter ett tag kom Emma, Jens och Nicke. Vi såg film och sånt. Nu är jag i Boden med pappa på stan för att köpa dom sista julklapparna. Då vet ni!


Aww du dejtar mina ex. Jag äter pizza, vil...

Aww du dejtar mina ex. Jag äter pizza, vill du ha resterna där också?:-)


Igår slutade vi klockan ett eftersom vi in...

img_3976 (MMS)

Igår slutade vi klockan ett eftersom vi inte hade någon svenskalektion. Då drog jag, Emma och Nickie in till stan. Vi gick runt med Felix ett tag sen när alla åkte hem så fixade jag de sista julklapparna. Sen ringde Jens så då gick jag med han och Oliwer på stan tills Emma och Stefan kom. Vi var i stan ett litet tag till och sen kom mamma och hämta alla förutom Jens eftersom han skulle hem. Hemma hos mig gjorde vi inget speciellt. När dom hade farit duschade jag. Nu ska jag gå upp och fixa mig sen kvart över tio skjutsar mamma oss till skolan.


Irriterad

Snart ger jag upp med bloggandet. Jag älskar det, men vad är det för mening att blogga när nån annan blogg bloggar om exakt samma sak direkt efter. Blir så less! Antingen så slutar jag eller börja tänka i nya banor, alltså att börja blogga om annat än bara min vardag. Vi får helt enkelt se, vill fortsätta som det ser ut nu, men som jag sa, är sjukt less.

Fika på matten!

img_3520 (MMS)

Fika på matten!


Igår var vi i bersika, gjorde inte nå spec...

img_1619 (MMS)

Igår var vi i bersika, gjorde inte nå speciellt. Sen sov jag och Nickie hos Emma. Idag har vi hunnit ha psykiatri och hälsopedagogik. På psykiatrin skulle vi rita ett självporträtt(som ni ser på bilden), sen skulle man skicka runt den i klassen och tre personer skulle skriva tre egenskaper om en. Gode så chill lektion. Nu dunkar vi cannabus i klassrummet eftersom vi inte har nå annat att göra;-)


Efter 5 minuter en annan, det står player skrivet i pannan.

I Lördags var jag med Emma och Nickie till en början vi var i stan, sen gick jag och Emma till skolan och träffade Erik, Robin och Anton. Åkte epa runt i stan sen åkte vi till bersika och var med folk. Lördag till söndag sov Emma här, sen på dagen kom hennes pappa och hämtade oss. Vi gick till ok och köpte godis(vilket vi inte har gjort på länge känns det som), sen gick vi till hennes mormor och morfar. Blev att jag sov i Sjulnäs. Idag höll vi nästan på att missa bussen, vi vaknade 08:00 och bussen gick 08:15. Sen på skolan gjorde jag bort ett engelska prov som gick hyffsat bra, efter det en redovisning i svenskan som inte gick så bra, sen rullade dagen på bra. Somnade på psykiatrin och slapp sedan den sista psykiatrilektionen, tur! Efter skolan hämtade mamma mig, jag städade rummet lite snabbt, duschade, åt sen for jag på skoterkursen som slutade halv åtta. Nu ska jag lägga mig i sängen och se en film eftersom jag inte har nå bättre för mig. Puss!


Tankar.

img_8254 (MMS)

Tankar.


Livet suger kuk.

Livet suger kuk.


Cannabus 2011


Har haft nk, matte och lunch. Har turen at...

img_9858 (MMS)

Har haft nk, matte och lunch. Har turen att slippa psykiatrilektionen idag så vi slutar en timma tidigare!:-) efter skolan ska jag äntligen få vara med Emma.


Grattis världens bästa mamma!♥


haters gonna hate

Gympan var ganska skön idag eftersom vi var i gymmet. Till lunch åt vi pastasallad som var väldigt gott. Nu sitter jag och väntar på att Olivia ska komma. Känns inte som att det här inlägget var så värt att skriva eftersom jag inte har så mycket att säga. Efter skolan ska jag till Emma, som att jag har längtat efter att vara med henne. Imorgon får vi helt enkelt se vad det blir att göra, boden? bersika? stan? svårt val.
320909_253653938005372_151002228270544_654890_23854962_n_large


Torsdag

img_3878 (MMS)

Sitter på medicinlektion med Daggan och Ollan. Efter den här lektionen har vi engelska och sen gympa(där vi har prov). Känner mig allmänt trött och sliten dag så körde på mjukiskläder,skönt!


när det är fest på G är han alltid beredd, Stoffe levererar han är en legend.

Vi for och handlade, sen förbi Nickan och hämta lite grejer, sen köpte vi godis på kioskpiraten(eftersom det är fast and furious på 6:an klockan 9). Har annars städat rummet, packat väskan inför imorgon. Ska nu välja kläder sen duschen.


fade into darkness

Sitter med Nickie och chillar hemma hos mig. Vi försöker komma på nått att göra men alla är så himla tråkiga, så ja vi fortsätter och får se vad kvällen har att erbjuda. Imorgon börjar vi också 08:10, jobbigt as hell! Well,well vad gör man?


Vardags lyx!

img_3668 (MMS)

Vardags lyx!


Lunch

Vi har nyss varit och ätit. Våran lektion börjar på lite mindre än en timme så vi gick in i datasalen för att fördriva lite tid. Till helgen var det tänkt att jag och Emma skulle till Boden men det blir inte av pgr av att jag har skoteruppkörning på lördag och prov på söndag. Så vi får ta det någon annan gång. Hur som helst så gick det bra hos läkaren och jag ska far och hämta pillrena sen så jag har dom hemma. Nu ska jag skriva ut talet så jag kan lämna det svenskaläraren när lektionen börjar, puss!


Sitter och väntar på att hälsopedagogiks l...

img_3266 (MMS)

Sitter och väntar på att hälsopedagogiks lektionen ska börja. Klockan tio ska jag iväg till läkaren och sen är det julbord till lunch, hur gott!?


Vi var förbi min praktikplats för att häls...

img_4926 (MMS)

Vi var förbi min praktikplats för att hälsa på och sen så visade jag Nickan runt lite eftersom hon ska vara där sen. Nu ser vi film. Börjar tidigt imorgon, jobbigt. Aja, Godnatt!


Hos Nickie

Kom nyss till Nickie. Drog på mig mjukiskläder och tog bort sminket innan jag for, skönt!


navelpiercing

Navelsmycke med rosa CZ
Vill ha den här piercingen, så hiiimla snygg!


tisdag

Ska åka till Nickie snart, blir att jag sover där. Vi ska plugga till "gympa-provet" sen ska jag nog plugga lite engelska om jag orkar. Vi hörs senare!


Nytt-Nytt-Nytt-Nytt

Har gjort en ny kategori! http://amandaajonssonn.blogg.se/category/tips.html

Nagellack

Nails Inc - The City Crackle Polish Nails Inc - The West End Crackle Polish 
Nails Inc - Bloombsury 3D Glitter Polish Nails Inc - Sloane Square 3D Glitter Polish 
Hittade dom här fina nagellacken från nelly.com. Passar riktigt bra nu när det snart är jul.


The one that got away

Har precis ätit middag och hamnade framför datorn för jag ska göra klart mitt svenska tal som ska lämnas in imorgon. Ska slå igång lite skön musik, kolla facebook,göra klart svenskan sen får jag väl ta tag i rummet och städa det, har ändå inga speciella planer för ikväll.


When we stand together

Sitter på skolan nu och gör hälsopedagogiksarbetet. Ska inte blogga så mycket mer utan försöka göra klart arbetet. Puss!


Har fixat mig klart och nu ska jag bara ät...

img_4058 (MMS)

Har fixat mig klart och nu ska jag bara äta innan jag far till skolan. Tror att det blir en ganska skön dag eftersom vi ska till christinaskolan för att kolla på Lucia.


Följ mig på instagram! Heter: amandaajonssonn

img_2694 (MMS)

Följ mig på instagram! Heter: amandaajonssonn


Teenage Crime

Har fixat en julklapp till pojkvännen nyss, nu återstår bara Emma och Nickans julklappar. Ska fixa det i veckan så det är klart. Hittade en ganska skön låt igår som jag tänkte tipsa er om :)


we run the night

Skolan gick väl helt ok idag, matteprovet gick sådär men ändå ok. När skolan slutade blev jag och Emma hämtade och åkte hem till mig, sen drog vi en standard på max till middag. Nu tänkte jag kika runt på lite julklappar på internet och lyssna på skön musik. Medans andra super, vakar och allt annat drar jag en softiskväll hemma med film och sånt, kan vara skönt efter en ganska ansträngande helg.


svenskan

Sitter på skolan och har svenska. Skulle blogga från telefonen men jag hade tydligen inget internet så bloggar nu när jag har tillgång till datorn.
-
Somnade vid 11 igår, men var ändå trött imorse när jag vaknade. Antar att det var för att jag var sliten sen i helgen. Aja ska försöka komma igång med talet nu för sen ska jag gå och prata om nå val vi ska göra i 2:an och 3:an. Så vi hörs senare!

I can´t find my way home anymore

En snabb update. Ska dricka lite vatten sen ska jag lägga mig i sängen framför någon bra film tills jag somnar. Skola imorgon, börjar 09:30 tror jag, så får sova ut lite i allafall. Puss!
N4ee4afb059754_large


Avicii - levels


I våran galax ser jag dig som stjärnan som lyser upp min natt.

jag älskar dig


First of the year

379784_309488659074331_100000395996954_1027595_1275608109_n_large
Bloggade tidigare idag från telefonen men det inlägget kom aldrig upp.
-
Gårkvällen började bra men gick sedan utför. Idag har jag legat hemma, bakis, och sett på film. Har nyss duschat och känner mig som en ny människa. Nu ska jag skriva lite på mitt svenska tal som ska vara inlämnat på onsdag. Imorgon har vi matteprov, känner redan nu att det inte kommer gå speciellt bra eftersom jag glömde mattehäftet hos Emma som jag skulle ha gjort idag, men vad gör man? Jag får hoppas på det bästa.


Vi har fixat oss och ätit. Snart kommer Em...

img_0036 (MMS)

Vi har fixat oss och ätit. Snart kommer Emmas föräldrar hem och då far vi. Ha en bra kväll, för det kommer jag ha!;-)


Svar till anonym

Nämnde hur länge jag skulle vara borta. Ska var bo där för att vi har praktik.

Grattis bästavän!:-) <3

img_0187 (MMS)

Grattis bästavän!:-) <3


Åt middag hos Emma, sen kom gästerna för a...

img_5356 (MMS)

Åt middag hos Emma, sen kom gästerna för att fira hon. Hon fick en ny telefon och gissa om hon är nöjd?;-) kvällen spenderades i blåsmark med folk, barkade dock i slutet. Idag vaknade vi tidigt och åkte in till stan för att gå in på Telia med telefonen. När vi hade gjort det åkte vi hem med Felix. Har inte så mycket mer att berätta, men ikväll kommer jag inte att vara så aktiv på bloggen eftersom det är fest så ni vet!:-)


Fick sluta 30 minuter tidigare så nu sitte...

img_4285 (MMS)

Fick sluta 30 minuter tidigare så nu sitter vi på bussen hem till älskade Sjulnäs. Vi pratade iallafall med Emmas mamma så det blir att jag flyttar dit tre veckor efter jul, så himla kul! Love u!!<3


Sitter och väntar på att Emmas lektion ska...

img_1403 (MMS)

Sitter och väntar på att Emmas lektion ska sluta. Efter skolan far jag till sjulnäs för att fira Emma. Då vet ni


Ja nog fan har Emma kul på matten !

img_2645 (MMS)

Ja nog fan har Emma kul på matten !


Dag 10 – Min framtid

När jag blir vuxen vill jag bo i en fin lägenhet eller ett fint stort hus. Vara rik, ha en hund, två barn och bo helst i Stockholm. Har inte tänkt så mycket på min framtid än så kommer inte på något mer att skriva.


Nog fan kan Emma rita !;)

img_6099 (MMS)

Nog fan kan Emma rita !;)


Dag 9 – En gammal bild på mig


Dag 8 – Killar jag faller för

Konstigt nog har alla killar jag faller för keps, så det har tydligen stor betydelse för mig. Killar med fina ögon, som är omtänksamma och snälla.

Dag 7 – Detta älskar jag

-min pojkvän
-mina vänner
-hugglas
-min obefintliga epa

Dag 6 – Mina bästavänner..

är helt klart bäst! älskar er♥


Engelskan

Har typ bara tid att blogga när jag är på skolan, men ska försöka komma ihåg er och uppdater från telefonen som jag alltid har med mig.
-
Igår åkte jag och Emma till bersika, var i sporthallen sen efter ett tag kom Oliwer och Jens, nån timme senare så kom Sebastian och Nickie. Vi for runt och sladda, var i hortlax osv.
Nu har jag engelska iallafall, vi ska "träna" på nå glosor. Efter skolan ska jag in till stan och köpa ett par byxor sen efter det ska jag hem. Så vi hörs senare,puss!

hej

Sitter hos Emma framför datorn medans hon är och äter. Senare ska vi till bersika och vara med några. Älsklingen kommer imorgon istället för idag, men det blir nog bra. Aja vi får höras!

onsdag

Igår tog jag och Emma bussen till Sjulnäs. Vi åt middag, sen åkte vi in till stan. Nickie mötte upp oss, och sen for vi vidare till bersika och var med sebbe, jens och oliwer. Nu sitter jag på skolan och har hälsopedagogik. Slutar tjugo i tolv och då ska vi på stan.


svenskan

Ska skriva ett tal på svenskan och försöker komma på vad jag ska skriva om, svårt. Efter skolan följer jag emma till sjulnäs för att hämta lite saker sen får vi helt enkelt se vad det blir att göra ikväll. Imorgon kommer älsklingen hit, så blir nog att vara med han när han kommer hit.


Tisdag

Emma och Nickan ligger fortfarande och sover. Ska väcka dom och börja görs mig klar för skolan. Igårkväll var vi ute och träffade lite luleåbor+Pontus, kom hem där Vid 00:00, sen somnade vi efter ett. Det blir mobilbloggning idag från skolan så ni vet, så bloggen kommer inte att stå helt stilla idag:-)

nyktert till helgen ?


Fettosarna flåd oppe Max nu !

img_0807 (MMS)

Fettosarna flåd oppe Max nu !


Dom två sista lektionerna som var psykiatr...

img_0665 (MMS)

Dom två sista lektionerna som var psykiatri fick vi se film på, skönt. Nu har jag precis ätit middag, och nu är jag påväg till skoterkursen. Efter det ska jag vara med Emma och Nickan. Vi hörs senare!


Emma bloggar ! Sitter på psyk lektionen oc...

img_2522 (MMS)

Emma bloggar ! Sitter på psyk lektionen och väntar på att få fara hem, inatt blir de att sova hos Amanda! Blir att vara med Nickie medans Amanda har skoter kurs !<3


Snygg bild från helgen. Nyktert!

img_2512 (MMS)

Snygg bild från helgen. Nyktert!


Smooke weed everyday !

img_3773 (MMS)

Smooke weed everyday !


Drog en standard på Max, sen for vi hem ti...

img_1195 (MMS)

Drog en standard på Max, sen for vi hem till Nickan och såg film. Nu ska vi sova eftersom det är skola imorgon.


Ska läsa lite när jag kommer hem.

img_8365 (MMS)

Ska läsa lite när jag kommer hem.


Emma bloggar !

img_6434 (MMS)

Emma bloggar !


Sov hos Emma igår natt till idag. Var både...

img_2654 (MMS)

Sov hos Emma igår natt till idag. Var både fest i fredags och i lördags. Har inte så mycket att säga men Emma äger på att köra bil iaf! Jaja ska äta sen får vi helt enkelt se vad som händer idag.


Dag 5 – Detta hatar jag

*svek,lögner,backstabbers
*spindlar
*mörkt vatten
*måsten

tyckte inlägget blev så tomt utan en bild, så bjuder på en bild på mig och Emma.

bästavän ♥


sunlight


sjuk video men grym låt!

Äntligen fredag!

Sista dagen på praktiken, känns faktiskt tråkigt. Det var tungt att gå upp i morse när alarmet ringde klockan 6:00, men imorgon får jag sova ut iallafall. Slutar klockan 1 idag, så ska hem då, fixa en blogg, göra klart skoterpapprena, duscha och städa rummet. Alltså mycket att göra, men ska försöks uppdatera er iallafall. Ikväll blir det att fara till Blåsmark. Det blir jag, Emma, Stefan, Nickie, Sebastian, jens, oliwer och nån fler. Men Vi hörs när jag kommer hem, puss!


bästavän

Ska ut nu med Stefan oc några andra. Ska förbi älsklings emma(min bff), guuud vad jag har saknat hon. Aja dom kommer snart sp ska börja göra mig klar,puss!

Dag 4 – Mitt bästa minne

Mina två bästa minnen var nog när vi for till Turkiet(Alanya) och till Göteborg.


1 December, vars är snön?

Sitter på golvet i mitt stökiga rum och ska slå igång en film. Börjar klockan två idag, men Nickie kommer och hämtar mig vid tolv, ska följa hon på skolan och äta. Slutar klockan åtta ikväll, så när jag kommer hem ska jag försöka göra bort det dära skoterpappret vi fick i måndags. Aja, vi får höras. Puss!