amandaajonssonn


love you

Började jobba klockan 8, tungt att gå upp. Idag har jag spelat xbox och sett film på praktiken, väldigt skönt. Nu sitter jag och väntar på att mamma och Stefan ska komma hem. Sen vid fem någon gång ska vi väl äta. Hörs senare!


Dag 3 – Detta hade jag på mig idag

Orka inte föra över nån bild från telefonen. Men hade iallafall ett par svart jeans från Diva, en tröja från Bik Bok, linne från Gina + ett par vita converse till det.


jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen


Var hemma idag med, huvudvärken tar kål på mig. Har sutti vid datorn ett tag och nu ska jag ta mig an ett häfte vi fick från skoterkursen igår med en massa frågor inför provet. Ska ta tag i det nu och göra bort de och slå igång nå bra musik.


Dag 2 – Tio saker jag vill göra innan jag dör

1. pierca tungan och göra hål i örat så jag kan ha en stav genom det.
2. göra en tatuering på insidan av handleden
3. spendera en hel sommar med min bästavän någon annanstans än Piteå(vilket redan händer i sommar)
4. bo i Stockholm
5. resa till L.A
6. tjäna pengar på bloggen
7. gifta mig
8. tjäna pengar
9. ha en egen häst
10. göra en egen låt


10 dagars

La upp det här på förra bloggen så fortsätter med det här.

I brist på annat så kör vi en 10-dagars.

Dag 1 – En bild på mig + fem sanningar
Dag 2 – Tio saker jag vill göra innan jag dör
Dag 3 – Detta hade jag på mig idag
Dag 4 – Mitt bästa minne
Dag 5 – Detta hatar jag
Dag 6 – Min bästa vän
Dag 7 – Detta älskar jag
Dag 8 – Killar jag faller för
Dag 9 – En gammal bild på mig
Dag 10 – Min framtid


Dag 1 – En bild på mig + fem sanningar

amandaaa
1. Jag hatar spindlar och mörkt vatten.
2. Jag älskar min pojkvän och mina vänner sjukt mycket!
3. Jag har ett ärr på insidan av ena armen som är 1dm långt.
4. Jag hatar att fylla år och julafton.
5. Jag gillar verkligen inte fega personer som inte kan snacka för sig själv, drar in andra. Alltså de som är handikappade i munnen.


I will love again

Ibland måste man testa på annat för att inse vad man har. Alltså går jag nu tillbaka till blogg.se efter alla om och men.


Viktigt, Viktigt, Viktigt!!!

Har bytt blogg nu till http://amandaajonssonn.myshowroom.se/ . Så där kommer jag finnas från och med Nu, men jag kommer fortfarande ha kvar den här bloggen. Så nu vet ni! :)

Du är inte trasig, behöver inte fixas.


Inte dom bästa bilderna, men får duga
-
Tjena.For in till stan och fixade en present sen köpte jag en tröja. Köpte med mat hem från max. Ska snart duscha och sånt, känns som att jag inte kommer att orka göra det ikväll så därför blit det nu.

Party Season 2011


När jag kom hem låg H&M:s nya katalog i brevlådan. Det fanns en massa kläder jag vill beställa fast då gäller det bara att ha pengar till det också.

Sitter och dricker te och äter en macka. S...

img_7171 (MMS)

Sitter och dricker te och äter en macka. Slutar snart så, så skönt! När Hugo har vaknat så far jag och mamma in till stan för att köpa lite saker. Sen när jag kommer hem slår jag igång datorn så det inte bara blir en massa mobil inlägg.


Är trött, känns som att jag ska somna vilk...

img_3087 (MMS)

Är trött, känns som att jag ska somna vilken sekund som helst. Tur då att jag slutar klockan 1. Nu ska jag äta sen far jag till praktiken. Puss!


Har umgåts med Nickie ikväll och pratat me...

img_3569 (MMS)

Har umgåts med Nickie ikväll och pratat med Emma på telefon ett jäkla bra tag. Nu ligger jag i sängen och ser Jersey Shore. Mår inte så bra just nu, hoppas inte på att feber ska komma och invadera min kropp. Sen är det en massa tankar som snurrar i skallen. Vill ha skola så jag kan prata med dom två personerna jag behöver som mest nu. Men vi löser det på andra sätt vilket är super bra. Äh, Godnatt!


Nyårsafton

Oneness - Keyla Leather DressThe Paper Sun - Roma Ruffle One Arm DressMiss Dee - Los Angeles NecklaceLilly of Sweden - Hannahallt från nelly.com

-

320023_275981085777956_100000981999220_832878_38164853_n_large

Dkr


-Älskling

-Maktlös här

Kiss me under the mistletoe.


Tjena.Åt kyckling och potatis till middag. Nu lyssnar jag på musik och tar det lugnt, behövs. Imorgon börjar jag klockan 7, så en tidig kväll lär det ju bli. Har inte så mycket mer att säga eftersom det inte har hänt så mycket idag så vi jag uppdaterar när jag har de, det lär komma inlägg med bilder, musik och annat här framöver, så nu vet ni vad ni har att vänta er!

Fick en sån här av Andreas, så himla gott!

img_9191 (MMS)

Fick en sån här av Andreas, så himla gott!


Kom hem för en kvart sen, skönt att sluta ...

img_2909 (MMS)

Kom hem för en kvart sen, skönt att sluta tidigt för en gångs skull. Nu ska jag ta mig nå och äta den har jag ingen aning vad jag ska göra.


enbart för dig Emma


22:20

190416_1309990725723_1709254616_538537_7227449_n_large
Kännde mig ofräsch så gick och duscha. Nu ska jag fixa lite saker sen dejtar jag sängen. Alarmet ringerm kvart i sju imorgon, tungt. Men har väldigt bra prao-plats så det blir bra!

Helgen har varit skön på alla sina sätt, h...

img_8306 (MMS)

Helgen har varit skön på alla sina sätt, helt klart bra. Fredags var vi i bersika, tror inte att ni vill veta vad vi gjorde där, inget att lägga på minnet.     Igår var vi några hos Nickie sen var vi hos mig, eftersom huset stod tomt. Vid midnatt kom Emma och efter nån timme gick vi och la oss. Idag har jag och Emma varit hos Nickie. Kom hem vid halv fem någon gång, åt sen ha jag sett på tv. Nu ligger jag och ser Beck och funderar på vad det blir att göra i veckan. Ska inhandla presenter, kanske någon julklapp, skoterkurs, praktiken och till helgen blir det att fara till Emma. Det blir nog bra.


Vill bara säga hur fina vänner jag har, so...

img_8784 (MMS)

Vill bara säga hur fina vänner jag har, som alltid ställer upp och finns där, och jag finns självklart där för er <3


miffo



snyggaste människan i väärlden ja0


tja nickie här, jagchillar som fan, kom nyss hem från party jajemen
nu ska vi dricka vatten och snacka skit om allt och alla, tjao

ÄNDRADE PLANER

Ändrarde planer, drar till bersika snart. Hörs senare sötisar!

bild från maj


Sexy And I Know It

Chillar järnet med mitt ♥, vi sitter vid varsin dator. Killarna skulle skruva i sina/sin bil så kvällen blev ju som den blev, men vad gör man? Sitter annars och lyssnar på skön musik, bl a Justin Bieber och LMAFO. Nicklie har tagit några fina bilder ikväll som ni ska få se, så himla gullig alltså :')




it´s F R I D A Y!


Hade turen att få sluta två timmar tidigare igår. Så då kom sebastian, stefan och nickie och hämtade mig med "epaaan"(haha tönt). Vi for hem till mig och såg film osv. Började praktiken kl 09:00 och slutade 15:00. Under lunchen gick jag och Nickie till skolan och åt. Nu har jag ätit middag som bestod av Tacos, Nickie kom för ett tag sen och snart ska vi till henne. Vet inte än vad det blir att göra ikväll så det får vi helt enkelt se. Men planerna för imorgon är bestämda(iaf för det mesta). Hörs!

Ungefär såhär såg vägen ut fast den var än...

img_1276 (MMS)

Ungefär såhär såg vägen ut fast den var ännu vitare när jag skulle gå till praoen. Sitter i köket nu och gör inte så mycket. Drygt att sluta 8 ikväll, får hoppas på att jag får sluta tidigare, ska vara med Nickie,Sebbe och Stefan tror jag så jag måste få sluta tidigare.


next up - movie


tänk och vara sådär brun nu↑
Kom nyss ut ur duschen. Ska ta på mig nå myskläder sen se någon film. Börjar 14:00 imorgon så sängen kommer jag inte dejta än så länge.


lite bilder

bjuder som bara den på dom här bilderna!


















Har sovit ungefär 11 timmar inatt, sjukt s...

img_8315 (MMS)

Har sovit ungefär 11 timmar inatt, sjukt skönt. Nu har jag precis plattat håret och sminkar mig. Nu ska jag göra frukost, sen cyklat jag iväg på ett tag. Vi hörs senare!


Rock my world into the sunlight, Make this dream the best I've ever known,Dirty dancing in the moonlight,Take me down like I'm a domino.


Hade tur och fick sluta tidigare idag med. Cyklade hem, åt lite sen har jag sett tv. Tror det snart blir middag sen får jag se vad kvällen har att bjuda på.

Andra dagen på praktiken. Imorse var det j...

img_0016 (MMS)

Andra dagen på praktiken. Imorse var det jobbigt att gå upp. Varför var sängen extra skön idag? Jobbigt läge, men det ska bli skönt att börja 12:00 imorgon och 14:00 på torsdag. Slutar tre idag så då blir det hem och sen nån film eller nå. Hörs!


Praktiken gick bra, fick sluta en timma ti...

img_0624 (MMS)

Praktiken gick bra, fick sluta en timma tidigare så det var skönt. Gick hem, powerwalka nästan genom hela skogen, HATAR SKOGEN. När jag väl var hemma åt jag middag sen åkte jag och mamma på Ica. Nu ligger jag i soffan och ser Rosa The Movie. Ska sova sen så Godnatt!


Äntligen EMA-galan. Som jag har längtat!

img_0577 (MMS)

Äntligen EMA-galan. Som jag har längtat!


Kom hem för nån timme sen. Ska äta middag ...

img_0440 (MMS)

Kom hem för nån timme sen. Ska äta middag om ett tag sen ska jag slå på en film och ta en pn, eftersom vi somna halv sju imorse. Skönt att praktilen börjar imorgon, ska bli skönt att ha praktik i fyra veckor istället för skola. Puss!


Har ätit lax och potatis till middag, är s...

img_5815 (MMS)

Har ätit lax och potatis till middag, är sjukt mätt just nu. Ska snart börja dra mig mot Malle där även Emma är, blir även att sova där. Tror inte att det blir nå fler uppdateringar idag så vi får höras. Puss!


Satt hemma och såg idol för första gången ...

img_0143 (MMS)

Satt hemma och såg idol för första gången på länge, hade Nickie som sällskap. Vi spelade sedan Wii och såg en "skräckis". Sen kom David, Amanda, Marcus och några andra förbi. Efter dom hade farit så såg vi klart filmen och sedan sov vi. Idag ska jag vara med Emma, Malle, Nickie och Sebbe. Har inte träffat Emma på ett bra tag så det ska bli kul. Nu ska jag se tv sen byta kläder och lite annat. Hörs!


Tröck lite pizza till middag. Sen åkte jag...

img_4888 (MMS)

Tröck lite pizza till middag. Sen åkte jag och mamma förbi graven och tände två ljus, sen vidare till Nickie. Vi kom nyss in från att ha varit på Coop och köpt godis. Vi har inga planer för kvällen så vi får helt enkelt se vad det blir att göra. Puss!


Tjatja bloggen, jag heter Amanda och är se...

img_2666 (MMS)

Tjatja bloggen, jag heter Amanda och är sexiii


Skillet



Fredag



Vaknade vid elva, duschade, åt, såg tv. Så såg ungefär min morgon ut. Har fått mina skal och min självutlösare som jag har beställt för ett tag sen, ganska nöjd faktiskt! Nu ska jag snart äta sen får jag se vad kvällen har att erbjuda!

2 år sen



Sitter på Viking nu och ska äta. Ska sen v...

img_3596 (MMS)

Sitter på Viking nu och ska äta. Ska sen vara med Sebastian, Stefan och oliver. Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte tid..


Sitter på Nodo med Nickie. Sen ska vi vara...

img_6640 (MMS)

Sitter på Nodo med Nickie. Sen ska vi vara med Simon och Simon och säkert nån mer. Hörs sen!


Är ni nöjda nu?

Har renbäddat+städat rummet. Nu-Tv


önskelistan


1. Norrbottensring
2. Thomas Sabo halsband
3. Namnhalsband
4. kläder
5. step in kort(årskort)
6. pengar
7. spotify premium
8. EPA

say hello to my stereo


1 November 2011


Idag när vi vaknade, vilket var redan vid halv 10, så gjorde vi frukost och bänkade oss framför tv:n. Vi såg filmerna 17 again och High School Musical 3. Nickie for för ett litet tag sen. Nu tänkte jag städa upp lite i rummet, samtidigt som jag låter spotifylistan rulla. Sen tänkte jag fixa en önskelista som ni snart ska få se.


Många inlägg nu, men tiden på inlägget hör...

Många inlägg nu, men tiden på inlägget hör nedanför är lite spooky. Det står att det är publicerat kl 00:00:08 och klockan är om nån minut tolv:o


Juste, Mamma sluta läs min blogg, du har b...

Juste, Mamma sluta läs min blogg, du har bättre för dig än att läsa den.