amandaajonssonn


onsdag

Våra fina vänner kom nyss förbi. Nu har vi tagit bort sminket och funderar på att slagga eftersom vi somna 3 igår. Skolan börjar 8:10 imorgon, ännu en till dag som man måste kriga sig igenom. Hard life! Jaja dagens höjdpunkt imorgon, gympa.

17:41

Skolan gick väl bra. Krigade igenom dagen, hungrig och less. Jag och Emma var så duktiga så vi gick till och från skolan. Vi pluggade när vi kom hem. Jag duschade, sminka mig, städa och sånt. Nu sitter vi och väntar på maten samtidigt som killarna ska höra av sig. Puss!


-

Utseendet är inte allt, så ge alla en chans. För i slut ändan är det människan bakom det där utseendet som du blir kär i.


hälsopedagogik

Igår for vi till markus, stod utanför han ett tag och sen for alla hem till mig. Vi såg big brother och lite annat. Sen när de skulle hem fick vi följa dom en bit så dom skulle hitta. Vi somnade sent så var trött i morse. Nu gör vi en powerpoint på hälson. Efter skolan ska jag plugga, skit tråkigt.


Lil Wayne


svenskan

Sitter på svenskan och skriver på mitt referat. Klockan halv två ska vi på någon dansföreställning, skönt att slippa plågas. Efter skolan ska jag och Emma plugga till provet som är på fredag och sen ska vi nog vara med Marcus, Martin, Marcus och Pontus. Jag tycker att ni har blivit dåliga på att kommentera, så skriv en kommentar nästa gång!

duger jag?

Det är nog den vanligaste frågan man ställer sig själv på morgonen när man vaknar. Innan man ska till skolan. Till stan. Till festen. Varför ska det vara en sån stor hets när det gäller utseendet? För en del slutar det med ätstörningar(anorexia, bulimi) eller att man till slut inte vill gå till skolan för att man inte har självförtroende nog. Jag tycker att alla är fina på sitt sätt. Man behöver inte sminka sig sådär överdrivet för att man tror att alla kommer tycka om en mer. Man är oftast finast naturligt, utan att överdriva och vara någon annan. Så mitt tips till er är att skita i vad alla andra tycker och köra erat eget race!


tankar.

Jag har för hårt skal för att ens kunna vara känslig när jag är ensam. Ibland går det och ibland inte. Jag ligger i en svacka. Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag känner, hur jag vill ha det osv. Allt snurrar bara omkring där inne där allt verkar så tomt. Jag hoppas att jag vet jag vill om en snar framtid, men jag är rädd att jag kommer att ångra mig hur jag än gör. Tur att jag har fina vänner att prata med som ger mig råd och säger vad dom tycker åde. Känns skönt att ha dom vid min sida. Tack för att ni finns!

image description

Dagens. Ska äta nu sen kommer Nickie och d...

img_6622 (MMS)

Dagens. Ska äta nu sen kommer Nickie och då far vi till skolan. Ha en bra dag!:)


När skolan sluta så hämtade Marcus mig. Vi...

img_0516 (MMS)

När skolan sluta så hämtade Marcus mig. Vi for hem till han där Pontus, Martin och Marcus var. Vi såg film och sånt. Sen vid halv åtta skjutsade Marcus hem mig. Jag gjorde mat och kollade igenom skolkatalogen. Sjukt fult.. Nu ska jag städa upp lite i mitt rum och bara ta det lugnt. Sovmorgon imorgon, skönt!


svenska

Det var kallt att gå till skolan idag, -15 grader. Har hunnit ha engelska och nu har jag svenska där jag ska skriva ett referat. Sjukt tråkigt att vara på skolan när alla andra har lov. It sucks! Aja ikväll antar jag att det blir att vara med samma som igår, kul!


Dålig bloggning, ja vet! I fredags var det...

img_3516 (MMS)

Dålig bloggning, ja vet! I fredags var det fest med härligt folk, pitebor,lulebor och stockholmare. I lördags gjorde jag inte speciellt mycket, var med Emma, My och Nickie. Igår så for  jag och Emma ut med skotern och efter ett tag ville Marcus att vi skulle vara med han, Martin, Marcus och en till. Så vi var med dom ett bra tag. Sen vid fyra for alla hem, vi duscha, fixade oss, åt mat sen åkte vi till Nickie. Var inte hos Nickie nå länge för att Marcus och dom kom. Vi stod på dollar och prata sen åkte alla hem till mig och såg film. Mys! Dom åkte vid halv ett någon gång så efter det somnade vi. Nu ska jag fixa mig för att fara till skolan. Puss!


äckel skolan

Slutar Nk:n på fem minuter, har suttit och skrivit på mitt arbete som ska in nästa vecka. Snart har vi matte och jag har ingen mattebok, så det blir en slapp lektion idag. Annars så är det skönt med fredag, och ikväll blir det att vara med dom bästa!
bag, brunette, fashion, girl, hair - inspiring picture on Favim.combag, brunette, fashion, girl, hair - inspiring picture on Favim.com

Äntligen fredag

Igår åkte jag till sjulnäs med Emma, fick skjuts hem av Anton. My kom, vi åt middag sen kom Jens och Stefan. Vi somnade hyffsat tidigt. Kom till skolan för ett litet tag sen och nu väntar vi på att nk:n ska börja.


Torsdag

Igår Hedde jag in Ricinolja i håret, sen raka jag benen med epilatorn. Jag duschade och sen såg jag big brother. Idag gick jag till skolan och nu sitter jag på medicin lektionen.


är helt kär, så himla söta :')


Godis

Sitter i sängen och ser Glee med min godispåse och ett glas bubbelvatten. Gott. Kanske ska slå igång en film eller kolla filmkanalerna om det finns nå att se tills bb börjar. Vi lär ju se.


20:43

Är nu klar med hemtentan och jag har skrivit ner alla engelskaglosor till imorgon. Har försökt få något gjort i matten, men tyvärr lyckades jag inte. Har prov på måndag och jag kan ingenting, det är bara min mamma som kan hjälpa mig men hon är inte hemma förens fredag och då har jag bara söndag på mig att gå igenom matten. Kommer ju bli ett omprov till känner jag på mig. Värdelösa skola, matte och lärare. Fuck yourself.

Nu skiter jag i det här!

Ja ni ser ju rubriken. Matten tar alla energi och jag fattar inge mer ju mer jag håller på med det. Ger upp nu tills vi får en ordentligt utbildad mattelärare istället för den vi har nu.


Dagens

Dagens humör: glad
Dagens mående: bra
Dagens borde: plugga(fast det gör jag redan) 
Dagens frisyr:
utsläppt
Dagens smink: mascara+ögonbrynspenna
Dagens klädsel: jeans,linne och en kofta
Dagens planer: plugga
Dagens materiella vill ha: pengar, kläder
Dagens fundering: ..
Dagens beroende: datorn I guess
Dagens tråkigaste: skolan
Dagens längtan: bb+sova
Dagens superlängtan: helgen
Dagens tidning: vet inte
Dagens låt: wild ones


-

Mamma hämtade mig på skolan, då for vi och handlade och sen hem. Ska plugga nu sen efter maten skulle jag vara med Emma och Nickie, men tar mig jävlat ingenstans. Vars är epan när man behöver den? förbannat fula föräldrar.


skolan

Idag hade vi skoldans, vilket sög. Som tur var så slapp man dansa. Till lunch var det typ yougurt eller nå, sen hade vi jätte lång rast så vi for hem till Nickie. Nu har vi svenska och det är våran sista lektion. Mamma kommer och hämtar mig från skolan. Då ska jag skriva på hemtentan och plugga lite engelskaglosor som är till imorgon.

Utkast: Feb. 21, 2012

Skoldagen var dryg, lång och tråkig. Nu är jag och Emma hemma hos mig. Hon ser big brother som hon missade igår och jag skriver lite på hemtentan. Vi ska snart fara och äta sen vidare till sjulnäs där det blir att sova inatt. Imorgon har vi dans på gympan igen,kulkul. Blir nog någon mobilblogg senare om jag har internet. Puss!


höst




Du vet mycket väl vad du har gjort mot mig, den där blicken du ger mig är gammal nog för mig.

Tjena. Idag är det tisdag vilket betyder lång skoldag. Efter skolan blir det en massa plugg igen, psyiatri+hemtenta i hälso. Nu ska jag välja kläder, fixa mig och äta. Puss!

fruktsallad

Har duschat, mamma harförhört mig, jag har gjort fruksallad och nu ser jag på big brother. Börjar 10:05 imorgon så ett tag får man då sova ut.


..

Sitter och pluggar psykiatri medans jag ser Marmaduke. Ska snart skölja ur håret, äta kiwi och plugga mer innan BB börjar.

Ricinolja

Har precis stoppat i ricinolja i håret. För er som inte vet vad det är så är det en olja man smörjer in i hårbotten för att håret ska växa. För att få den bästa effekten så ska man använda det tre gånger i veckan, eller fler. Man får int glömma att stoppa i shampoo i torrt hår efter de tjugo minutrarna du har haft det, annars så kommer det bli svårt att få ur oljan och det kommer börja lukta konstigt. Efter att du har smörjt in shampoot så duschar du ur håret och sedan her du shampoo och balsam igen för att få håret riktigt rent. Jag har faktiskt märkt skillnad efter några få gånger som jag har använt det, men det är från person till person. Man kan även he oljan i topparna. Ricinoljan finns på apoteket för 40:-, annars finns det på hälsobutiker.


Plugg

Har använt peeling, ansiktscream och plockat ögonbrynen, nu sitter jag vid böckerna och försöker lära mig nå vett. Känns som att jag kommer plocka fram systemen snart, kändes som att känslorna för kameran har kommit tillbaka. Ska se om jag får igång min dator så jag kan bjuda på lite intressantare bilder+inlägg. Så stay tuned!:-D


90210-Beverly Hills

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Nu sitter jag i sängen, ser 90210 och dricker cappuchino(stavning?). Efter middagen tar jag tag i plugget.


Engelska

Sitter på engelskan med Nickie. Tråkigt som vanligt. Efter skolan ska jag plugga lika bra som igår, fast kanske ännu bättre. Ska iaf hinna läsa ut en bok+plugga till provet på onsdag+en hemtenta så jag har att göra.


Big Brother

Gjorde ett inlägg tidigare men det försvann. Men igår var jag iaf med Nickie, Emma, My,nicke, Jens, Anton, Oliwer, Bullen, Stefan, Wikström och Sebastian.

Har pluggat hela dagen idag och nu ska jag se big brother. Puss


värd att lyssna igenom hela låten


Ikväll

Kom till Nickie efter att jag hade ätit frisco som Emma inte fick göra hahahahaha! Efter ett tag kom Jens och Anton. Sen skjutsade Anton förbi mig,Emma och My hos farmorn och farfarn. Gick först in i fel lägenhet för vi är inte speciellt smidiga. Efter ett tag kom Anton och skjutsa hem oss. Nu sitter vi hos Nickie och väntar på att Sebbe Oliwer och Stefan ska komma.


Lördag

Igår var Oliwer,Stefan, Sebbe,Emma,jag,nicke och My hos Nickie. Vid typ 02:00 kom Jens och Anton förbi sen när dom for satt vi uppe och prata sen gick vi och la oss. Idag vakna vid halv elva, mamma kom och hämta mig nästan direkt. När jag kom hem duschade jag, snärjde in mig, sminka mig osv. Nu ser jag film. Ikväll blir det väl bersika eller nå.


Friday night

Gjorde bra ifrån mig på skolan idag, nöjd. Jag och Emma gick hem när vi slutade. Vi har precis ätit middag, kyckling och pommes. Nu ska vi åka till Nickie där det även blir att sova. Sebbe, Stefan och Oliwer kommer också dit. Ha en bra fredag, puss!

Friday

Igår kom Stefan till mig vid fyra. Vi åt tacos till middag sen såg vi tv. Efter ett tag kom Sebastian och hämtade oss så for vi till Nickie. Vi såg tv där och bara chilla. Sen kom Andreas och hämtade oss. Vi somna kring halv tolv eller nå. Idag drog jag bara på mig nå mjukiskläder+Inge smink. Nu ska vi fara hem till Nickie, äta och gå ut med hundarna sen tillbaka till skolan.


slutar snart

Sitter på Nk:n och håller på med ett arbete om vindkraftverk. var tvungen att börja om idag för att arbetet hade försvunnit på datorn, irriterande. Mamma kommer och hämtar mig efter skolan, så ska jag hem och plugga plugga plugga tills Stefan kommer.
Tumblr_lbqtog9bpi1qev1qyo1_400_large_large
1417804157_5__8et_large_large


äckligt- ansiktet

Sitter på engelskan nu, slutar snart och då har vi gympa, dans-.- Efter skolan ska jag hem och plugga så kommer älsklingen också.

hos Emma

Nu sitter vi hos Emma och pluggar. Har mycket att göra så kommer inte kunna uppdatera er hela tiden, men ni får klara er ändå. Puss!
380383_314917285194232_219962551356373_1170263_2143991297_n_large


Tumblr_lxdxd6q4rd1r8e15io1_500_large
294800_259939077377758_191850820853251_685283_1805724919_n_large


Jag skulle fastna i min ensamhet om du lämnade mig nu.

Tbc sprutan gick jätte bra, skönt att få det gjort någon gång. Nu sitter vi och skriver på arbetet i svenskan som handlar om kärlek. Slutar efter den här lektionen, då ska jag hem, duscha och packa lite saker sen far jag emma & Nickie hem till Emma. Vi ska plugga ihjäl oss har vi tänkt, vi har väldigt mycket i skolan nu så det kan vara en bra idé.


Onsdag

Har psykiatri nu där vi ser en film om förlossningsdepression. Efter skolan ska vi hem till Nickie och plugga. Har en del som måste göras klart och plugga på.


Fuck No

Har varit hos Nickie ikväll. Hatar alla <3:ans dag, så var väl allmänt angry eller nå skulle jag tro. Vi såg nån film och sånt. Kom hem för ett litet tag sen och nu sitter vi och ser en prinsessas dagbok nu. Blir väl en tidig kväll eftersom att vi börjar 8:10. Ska även ta en spruta imorgon...:-(


Tisdag

Igår bestämde jag och Emma för att gå till stan från sjulnäs. Vi gick till vitsand där Nickie hämtade oss, alltså nästan vi bersika. Är vi duktiga eller vad?! Sen for vi hem till nickie och såg på tv och sedan sov vi hemma hos mig. Idag började vi nio för att vi skulle på en noliamässa. For och åt lunch på Max, sedan stan och sedan hem till Nickie igen. Vi börjar på 30 min. Vi har två lektioner sen slutar vi. Ikväll blir det att vara med några. Puss!


.

Tumblr_lflckjyxno1qze3z5o1_500_large

måndag

Igår var jag med Emma och Nickie, vi bakade kladdkaka. Sen när Nickie for såg vi kontoret och sedan Wallander.
-
Sitter i datasalen och ska göra nå glosor i engelskan. Klockan 1 ska vi till cederkliniken för att ta nån spruta, fast det var nå test för att se om man reagerade på en grej. Sen på onsdag ska vi dit igen och se om vi behöver ta sprutan eller inte. Men nu ska jag jobba, hörs sen!


Engelska


living the life

Tumblr_lz332kuogj1rp9niuo1_500_large


you

417487_256173347790048_126894987384552_592177_181170564_n_large

Yesterday

Igår var vi hos Nickie och såg film med fint folk där vid tolv skulle några fara och äta så då började all fara hem. Jag och Emma for hem och hämta pengar sen in till stan för att äta. Sen gick vi hem vid halv ett ett. Idag vaknade vi i en hyffsat bra tid. Jag städade rummet och duschade. Nu sitter vi och för vårar hemprov i nk klart. Senare blir det kanske att vara med Nickie.


hos Nickie

Sitter hos Nickie i hennes rum medans hon och Emma är och äter. Ikväll blir det att vara med dom vanliga som alltid annars typ. Men ska kolla facebook och sånt nu, puss!
401508_329366830421451_136136556411147_1185439_1587736213_n_large


D.R.E.A.M.

Tänk att kunna få alla pengar i världen och gå in i en av Victoria´s secret butikerna och köpa precis vad man vill och hur mycket man vill.
386115_301721036531244_301486139888067_786251_1482339022_n_large
Victorias-secret-shop_large
Tumblr_lz4ro4elxy1qkuo1vo1_500_large

Gårkvällen

Var hos Filip igår där lite folk var. Alva, Elisa, nån kompis till dem, Wikström, Sebbe, Sebastian, Dennis, Nickie, Emma, Stefan, Jens, Oliwer. Fik hämtning vid ett och sen när vi kom till stan for vi ut och åkte bil med några. Emma och Nickie sov här, och nu ligger vi soffan och ser oc vilket vi har gjort hela dagen. Ikväll blir det att göra nå kul men vi vet Inte vad det blir att göra.


fashion

Tumblr_ly5bgx7vcv1r0hklro1_500_large
425150_10150552763578720_214313598719_8991660_674032989_n_large
Tumblr_lz6pm5tjl81rob4n4o1_500_large

Hej älsklingar

Hej älsklingar


Du är luft, ingenting någon annan


iphone


Tumblr_lnz4j2afcc1qcgyqko1_500_large
Tumblr_lz2vp5i1hi1qh6qcko1_500_large
404882_138174006303378_100003323381744_162658_540435286_n_large
409380_271699196232276_114982095237321_674922_1108067159_n_large

PINK

Ntc,+nike,+iphone,+workout,+tirileh,+blog,+blogg,+blogger,+pink,+soft+light,+phone,+notebook2_large
418977_292218554171963_276240822436403_796164_1028473408_n_large
Hvriwvmb1@qgw6z5o_large

Obsession

Can´t beleve this..Gissa vad jag sitter och gör just nu? jag gör hemprovet i nk. Ska äta middag snart, tacos, yummie! Sen åker jag, Emma och Nickie till blåsmark och är med fina vänner.
Tumblr_lyyxi14fwt1qcheajo1_400_largeTumblr_lyz5ltaaqm1qcheajo1_500_large


mindfuck




Har tråkigt

Sitter på skolan och ha psykiatri, vill bara hem hem hem. Har tyvärr en till lektion efter det här och sen får vi helg. Planerna inför ikväll är lite oklara men vi ser ju. Puss!


Fredag

For till stan efter skolan med Nickie och Emma. När Emma for Gick jag och träffade Stefan och Sebastian. Jag och Stefan blev skjutsade hem till oss så låg vi och såg tv, han sov även här. Nu ska jag klä på mig och sen klockan nio börjar sista skoldagen på den här veckan. Skönt!


wonderful

Tumblr_lz2r7hmvuq1qap29lo1_500_large
Tumblr_lysx5nfyig1r06vp5o1_500_large
Tumblr_lxjz5ict241r5sjr2o1_500_large
Tumblr_lz2vb7ln5l1qles0no1_500_large

duschen

Har suttit och besvara några frågor i hälso så nu orkar jag inte plugga nå mer. Ska ta en dusch och sen på nån timme kommer älsklingen hit.
Tumblr_lyzjnb1r2f1ro7kufo1_500_large


hahaha, dör lite

Real life cartoon heroes

tips för att få ett långt och friskt hår

Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.
 Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

 Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

 Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.

Tumblr_lz26irz39l1qhgs3ko1_500_large

Shit I Love

Tumblr_lydb7cupp01r55rego1_500_large
Tumblr_luts9nonor1r55rego1_500_large
Tumblr_lxx7v6n34n1r55rego1_500_large
Tumblr_lxed0pozyf1r55rego1_500_large
Tumblr_lwbxqmregh1r55rego1_500_large
Tumblr_lwgmu7rsiz1r55rego1_500_large
Tumblr_lvple4xy7h1r55rego1_500_large
Tumblr_lw7lphdkj51r55rego1_500_large

When I held ya

Det gick inte att ladda upp någon bild från datorn på skolan när jag skulle blogga så sket i det istället.
-
Skoldagen rullade på som vanligt, fick skjuts hem av Nickie när vi slutade. När jag kom hem for jag och mamma in till stan och köpte skor, och sen handlade vi. Nu ska jag skriva en hemtenta och sen äta.
Tumblr_lvmeh6ejnu1qgaykjo1_500_large


ringar

418106_304027426311240_252234981490485_791234_1371425757_n_large

nitar

Tumblr_lvnjtl28mr1qdl0pso1_500_187005834_largeTumblr_lnlg5ajpxu1qcvgt5o1_1280_large

Nail Colour

6269190643_6e9c81b301_z_largeTumblr_lmh6kiv1qe1qaw1c9o1_500_large

vill ha

Navelsmycke med rosa CZNavelpiercing

runwaydreamz

Sitter på skolan och ska göra ett examinationsarbete eller vad det nu heter. Slutar 16:25 så då far vi in till stan för att kolla på nya skor, lämna in telefonen och sånt. Då vet ni, puss!




hade inte suttit fel just nu

Tumblr_lsrkmfkai31r0oyzuo1_500_large
Tumblr_lkhk38ws6l1qghz0bo1_500_large

Tisdag

Jag och Nickie sitter och väntar på att Emma ska komma från matten så vi kan gå och äta. Har en ganska lång skoldag idag men vi brukar oftast få sluta tidigare på tisdagar så ja. Efter skolan kanske jag ska in till stan för att kolla på ett par nya skor, sen ska jag hem och plugga plugga plugga.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_188222688.jpg" class="image">


21:51

Nickie for ganska tidigt. Så då såg vi tv, och sen såg vi filmen Frozen. Nu har killarna nyss farit och nu ser vi på nå program på 3:an. Börjar 10 imorgon, så får sova ut lite. Skönt!


Fff_187959899_large

Skolan

Sitter och ser film på psykiatrin. Slutar klockan fyra och då kommer Andreas och hämtar oss. Ikväll kommer även Oliwer och Stefan.


inspiration

409182_186167898150655_140699659364146_240636_672692884_n_large

1D

Tumblr_lwi6insprd1r3ur8xo1_400_largeTumblr_lyxzcoanfz1r6by12o2_500_large

svenska

Sitter på skolan med Emma och Nickie och har svenska. Ska göra en "diktanalys", svårt i sinne. Ska göra det nu så jag får det gjort. Hamburgare till lunch, gott!
Psychic+mom_large

mondaymorning

Sitter på bussen påväg till skolan. Får nog veta psykiatri provet idag som vi gjorde innan praktiken. Har en känsla av att det kan ha gått ganska bra. Slutar vid fyra så efter det vet jag inte vad som händer, om vi nu inte får någonting oväntat i skolan.


20:30

Har varit med Jens,Oliwer,Stefan och Emma ikväll. Dom for nyss. Nu sitter vi och väntar på några som ska komma, sen vet jag inte vad som händer. Börjar där vid tio imorgon,skönt!


Words


true.

Tumblr_lu4z0ne9df1r3bwgco1_500_large

Söndag

For förbi ica och öob. Köpte lite godis och sånt. Nu är vi hos Emma. Ska vara med Stefan och Oliwer sen, vet it om Jens också kommer, men vi lär ju se. Idag var det -28 grader. Usch! Får hoppas på att det bli varmare nu i veckan.


Feels good


Godnatt

Ligger och ser tv, sällskapsresan. Imorgon hade vi tänkt göra ansiktsmask, Ricinolja och sånt. Blir nog att sova i sjulnäs imorgon då.


Mys

Vi har legat och sett filmen Hachiko, sjukt bra film, och nu ser vi på gladiatorerna. Skriver senare när jag har mer att säga,puss!


Lördag.

Gårdagen spenderades med peeps, slutade med att vi sov hos Sebastian. Blev hämtade idag och for och åt frukost/lunch på Max, där vi fick varm äcklig dricka. Efter det for vi hem, satte oss framför brasan sen ledsna vi och gick och la oss. Vaknade två timmar senare av att Oliwer och Jens ska komma så då var det bara att vakna. Nu väntar vi på att Stefan och Sebastian ska komma och även på maten. Det blir oxfilé och potatisrullar. Gott!


krossa alla fönster


Titanium


Diss

Tumblr_lv8dfxlbvr1r5t675o1_500_large
Okej, mönstret var snyggt men absolut inte modellen på skon. Dissar skorna rejält!

Sitter på praktiken och plågar mig ed kaff...

img_5526 (MMS)

Sitter på praktiken och plågar mig ed kaffe för att hålla mig vaken. Illa! Slutar klockan tre idag. Sen ikväll blir det kanske fest eller häng hos någon. Vi lär ju se.


Emilush


Så heta

428186_299990113383295_100001169258373_784312_2133666056_n_large
6795920489_a840c0e9b5_z_large

Dreams,before I die.

428989_10150510342965918_597685917_9447899_352074257_n_large
398610_10150510331240918_597685917_9447766_655928244_n_large
377865_3055738914538_1295308452_3350335_1467691649_n_large
408654_3055734794435_1295308452_3350326_774658746_n_large
X_e1eeda1c_large
387890_247180998682431_106732722727260_577799_274935962_n_large
X_fd3b43fb_large
Have-a-walk-in-closet_186227392_large
388210_290886767612871_224388840929331_1029899_1459390488_n_large

Torsdag

Jobbade över 30minuter idag för att vänta på Emma. Just nu sitter vi hos frisören, hon ska klippa sig. Sen kommer Oliwer,Jens och Stefan hit. Imorgon är sista dagen av praktiken,lite tråkigt faktiskt, sen på måndag blir det tillbaka till skolan.


Pass Out


Goodnight!

Har spenderat kvällen med fina peeps. Nu ligger vi i sängen och pratar och ska nog snart sova så Godnatt!


you

Tumblr_lypmhan9qw1qldysjo1_500_large

We found love

I somras var jag såhääär nära på att beställa från kandee men kortet ville inte så det blev aldrig av, men är så sjukt sugen på nått av linnena. Mums

She hit the floor

Har duschat och nu ligger jag och ser filmen step up. Sjukt bra film! Har dock sett den ett x-antal gånger förr men. Viktor och Stefan kanske skulle komma förbi innan jag börjar men vi lär ju se hur det blir med den saken.


Tumblr

Tumblr_lyprn31nnt1qf0xoro1_500_large
Tumblr_lyprjd5jq11qf0xoro1_500_large

vem fan är legenden

Vaknade 11 idag. Då gick vi ner och åt frukost sen följde jag Emma till praktiken, träffade Jocke på vägen så vi fick skjuts sista biten. Sen efter att vi hade lämnat Emma lämna han av mig vid banken. Jag gick och köpte en bj och sen gick jag hem. Sitter och ser på tv nu ska kanske(om jag orkar) skriva lite på svenskan, men vi får helt enkelt se. Börjar halv fem och slutar halv åtta, sen efter det ska jag följa Emma när hon ska klippa sig.

vill vara brun igen