amandaajonssonn


Kom hem för tjugo minuter sen. Har varit i...

img_2482 (MMS)

Kom hem för tjugo minuter sen. Har varit i öjebyn med Challe, Nickie och Martin. Var på sporthallen och sen for vi till Martin och var där resten av kvällen. Nu ligger vi iallafall och ser på tv.


Sann Romans


Jag och Nickie visste inte riktigt vad vi skulle göra, så ag fixade mig sen drog vi in till stan. Köpte ingenting(bra de), sen åkte vi hem till Nickie. Sen käka vi på Subland.
-
Nu kommer snart Nickie och hämtar mig(eller så ber jag mamma skjutsa mig till henne), sen drar vi vidare till Öjebyn och är med Challe och sen kanske Martin. Hörs!


Mr.Know It All


31 oktober



Haha Nickie, du är så söt :')..

Såg The Descent och One missed call igår, riktigt bra filmer. Var förbi Ica innan och köpte en dricka, så mös på med dricka och godis. Såg lite Jersey Shore efter filmerna och sen somnade vi.
-
Vaknade av att det vibrerade i telefonen av wordfeud, kollade på klockan och den visade 10:48, men kom på att jag hade glömt att vidra tillbaka den en timme, så klockan var bara 09:48, skönt. Nu ser vi tv, (jag) bloggar lite, ska snart gå upp och äta frukost sen får jag helt enkelt se vad det blir att göra idag.


jamen visst

tja, ja vi sitter här och ska snart på ica och köpa godis sen bara fetta på fläsket jajemen! ja amanda nördar sig ochspelar temple run och ska slå emmas rekord, lycka till lillfis!! jaja nu bjuder jag på lite ASSNYGGA bilder på den bästa människan i världen, nickie<333



så himla snygg vän jag har!!

Kom hem från Nickie för ett tag sen. Har h...

img_3485 (MMS)

Kom hem från Nickie för ett tag sen. Har hunnit fara med mamma på jysk, har duschat och nu sitter jag och ser tv.


När alarmet ringde så såg jag på tv ett ta...

img_5641 (MMS)

När alarmet ringde så såg jag på tv ett tag, sen gick jag upp och valde kläder. Nu ska jag äta sen skjutsar mamma mig till skolan.


Kom hem från Nickie för ett tag sen. Var m...

img_0118 (MMS)

Kom hem från Nickie för ett tag sen. Var med hon och Emma. Vi var i stan ett tag, träffade malle och bara satt och prata. Nu är jag hemma iallafall. Ska ta nässpray(eftersom jag har lyckats bli förkyld)  och sen lägga mig i sängen, är sjukt trött. Imorgon är sista dagen på skolan på 5 veckor, hur skönt?! Med det säger jag Godnatt!


Justin Bieber

Har hunnit ha engelska, idrott och lunch. Nu sitter jag, Nickie och Emma och väntar på att nästa lektion ska börja.

torsdag

Gick och la mig hyffsat tidigt igår. Vaknade vi kvart i sju och snoozade någon gång. Nu är jag iallafalla på skolan och vi ska göra klart ett arbete i vård och omsorg.


don´t lose who you are

Har målat naglarna, sett på tv, facebook och lite annat. Har inte gjort någonting på inlämningen,orkade verkligen inte, har mått dåligt hela dagen, skit jobbigt. Nu ska jag duscha, göra varmchoklad och se vampire diaries, sen sova så  säger G O D N A T T  nu för det blir en tidig kväll idag.

Jag kan sväva högt, men sjunka lågt.

Kom hem från skolan för 50 minuter sen,idag var det faktiskt ganska skönt att gå hem från skolan. Har blivit förkyld, får hoppas att det år bort innan helgen annars kommer det inte bli så kul. Sitter och lyssnar på musik, men ska strax gå och äta lite och skriva lite på en inlämning vi har fått i hälsopedagogiken.

lite less

Tumblr_lroovxzy7a1qelkcko1_500_large
Nu är jag less på att det ska vara halkigt och kallt. Om det ändå ska vara så, så kan ju snön ta och komma någon gång.

nu vill jag bara hem

Tumblr_lpjgkf6a5j1r178yio1_500_large

14:32

Igår skjutsade mamma mig till Nickie så for vi med epan till Emma. Sov i Sjulnäs. Föresten så kom ett av skalen jag hade beställt, skärmskyddet och saken till gitarren så det var ju bra!

Sitter på skolan och gör ett arbete om skelett,leder osv. Efter skolan blir det att vara med Emma eftersom att vi inte har några läxor eller prov, skönt. Har ont i huvudet, mensvärk och ont i benet så orkar inte med skolan nu. Men ska ta och fortsätta med arbetet nu.

satans så fin bild

Emma och Nickie♥

Efter skolan blir det hem och äta, sen kommer kanske Nickie och hämtar mig så far vi till Sjulnäs till min bejbis♥åh gud vad jag längtar! Sen kommer ju helgen bli grym!!!!!! :D :D :D

här är dom, mina älsklingar♥


save your heart for someone who cares

298929_309240669090328_100000131917454_1482354_961387247_n_large

Domino


radar


Idag har vi varit ute och åkt epa, åkte in till stan osv. Emma och Nickie for vi fem. Jag åt middag, städade rummet och jag kom nyss ut från duschen. Nu ska jag klä på mig kläder och sedan följa mamma och hyra film. Imorgon är sista måndagen innan lovet, så himla skönt. Känner på mig att lovet kommer bli sjukt kul!

söndag


I fredags var jag, Nickie, Emma, Stralle och Malle ute. Gjorde inte speciellt mycket. Kom hem vid 12-01  någon gång. Lördag åkte vi in till stan, gick runt fär till två halv tre, sedan till Johanna. Efter vi hade varit hos Johanna for vi hem till mig, då kom Nickie och då for vi och åt middag på max. Senare på kvällen for vi in till stan, hämtade malle, åkte runt, sen till bersika. Sen sov Emma och Nickie hos mig. Så det är vad jag har gjort i helgen.

Nu sitter jag och väntar tills Emma och Nickie har vaknat. Vet inte riktigt vad som händer idag, men med det får vi helt enkelt se. Puss!


As we go on, we remember all the times we had together. And as our lives change, from whatever, we will still be, friends forever.

312096_182055271875512_114039418677098_406144_1849206730_n_large

Sitter och ätet och ska snart börja gå til...

img_7074 (MMS)

Sitter och ätet och ska snart börja gå till bussen. Börjar 9 idag och slutar halv 4 så det är ganska lång dag. Ska bort vid fem och äta och sen ska jag nog vara med Emma. Men vi hörs sen, puss!


hugglas är gullig

Hade engelska förhöret imorse, gick faktiskt ganska bra. Sen hade vi gympa(spinning och styrka). Nu har vi vård och omsorg och håller på med ett arbete. Efter skolan ska jag hämta min syrra, sen in till stan och klippa mig+ska lämna in telefonen eftersom den inte fungerar!!!!


I set fire to the rain


Jag skrattar idag


Imorgon ska jag klippa mig, har bestämt mig hur osv, men kommer dock aldrig våga. Kanske gör samma misstag som förra året..vem vet?

Åkte förbi coop och köpte en drickyougurt, sen åkte vi och hämtade Emma. Sitter nu och lyssnar på musik, uppdaterar telefonen och ska plugga engelska. Imorgon börjar vi 08:10, kill me.


onsdag

Sista lektionen hade vi svenska, då skrev vi filmanalysen, sen slutade vi. Efter skolan cyklade jag hem, då pluggade jag och Marielle vård och omsorg+ så skrev vi klar en sak till hälsopedagogiken. Har bara kvar att plugga till engelskan som är imorgon. Vi hörs senare!


Gina Tricot & Hm


319554_233452086710190_100001362007026_620421_1923357828_n_large

Fick sluta tidigare idag, som de flesta an...

img_6179 (MMS)

Fick sluta tidigare idag, som de flesta andra dagar. Efter skolan cyklade jag hem, gjorde iordning lite saker och sen for jag och Marielle på Ica och köpte hamburge bröd. Sen vidare till Olivia där vi var några stycken som grillade. Kom hem för en halvtimme den och har hunnit duscha. Nu ska jag vika in lite kläder i garderoben och sedan ligga och se tv. Puss!


Svenskan

Sitter på svenskan och skriver filmanalysen.

'People´s bullshit and fakeness are the main reason why I like to be alone' -Megan Fox

5aa1b0210f3153c60c7039d69df2e612_large1423544314_5_t61c_large

Åt lunch på Mc Donalds, sen förbi graven e...

img_3254 (MMS)

Åt lunch på Mc Donalds, sen förbi graven en Snabbis och sen till morfar. Kom hem vid halv sex. Sen dess har jag hunnit äta middag, varit ute och gått, duschat och plockat ihop i rummet. Nu ska jag se vampire diaries.


Igår var vi och firade Isak, sen blev vi u...

img_4421 (MMS)

Igår var vi och firade Isak, sen blev vi upphämtade och for till Emmas mormor och åt middag. Vid fem halv sex så fick vi ut, träffade malle och stralle så var med dom resten av kvällen. Nu har vi precis ätit och om ett tag hämtar mamma mig eftersom vi ska till Luleå. Då vet ni, puss!


Gjorde ett inlägg igår som aldrig kom upp,...

Gjorde ett inlägg igår som aldrig kom upp, men ska berätta nu vad jag har gjort dom senaste dagarna. I torsdags var vi hos Johanna, fredag var vi på skolan till halv fyra, hade även utvecklingssamtal på morgonen, sen åkte jag hem, duscha, in till stan för att möta upp Emma, sen vidare till Olivia där även Emelie var. Vi gjorde kycklingtacos till middag, sen kom Micaela. Vi satt och prata, såg på film och sånt. Vi somnade där vi fyra så var väldigt trött imorse. Nu är jag iallafall i Sjulnäs och vi ska snart fara till Lilly. Så nu vet ni, hörs imorgon eller ikväll, puss!


Håller på att göra smoothie nu. Ska plugga...

img_9294 (MMS)

Håller på att göra smoothie nu. Ska plugga klart det sista sen se en film. Puss!


The Fashionable

Tumblr_ls39ennznq1qkno4so1_500_large
vill ha↑

You Don´t Know you beautiful


onsdag 12 oktober


Matteprovet gick sådär, vi ska få veta hur det gick på fredag, får hoppas på det bästa. Hälsopedagogiks provet gick faktiskt bättre än väntat så det var ju bra!:)

Hemkommen från skolan för en timme sen ungefär. Följde med Marielle efter skolan och tanka sen åkte vi hem till mig. Nu sitter vi och pluggar, jag måste träna på glosorna, plugga på vård och omsorg och skriva en filmanalys. Känns jobbigt att behöva "slita", orkar inte med det idag.
Bloggen ska fixas klart någon dag jag har tid.


Hos Emma

For hem vid fyra och packa lite saker sen for jag och Emma på Coop och köpte nötter sen hem till henne. När vi kom hem till henne så gjorde vi hamburgare till middag sen har vi pluggat. Nu sitter vi i soffan och gör inte så mycket. Men ska ta och vara lite social med Emma nu, puss!

Maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside bitch.

Tumblr_lswiwuju0d1r0k7alo1_400_large
Blev med Marielle på parprovet på hälsopedagogiken, det gick faktiskt hyffsat bra.

Sitter på skolan och har vård och omsorg, vi har precis "matat" varandra. Efter skolan blir det att plugga, ska kanske till Emma om nu min mamma låter mig fara. Aja, kommer nog upp någon mobilblogg senare eftersom jag inte kommer att använda någon dator senare. Men ska kolla facebook nu och ändra lite i designen, så vi hörs sen!

Undra hur länge dom här kommer att vara vi...

img_0878 (MMS)

Undra hur länge dom här kommer att vara vita..?


Idag kom äntligen mina nya skor, men är os...

Idag kom äntligen mina nya skor, men är osäker på om jag ska börja använda dom nu. Iallafall så har vi pluggat ikväll, varit förbi Olivia där Nickie,Micaela och Marielle var, bakat kladdkaka och pluggat lite mer. Ska nog gå och lägga mig nu, börjar 10:05 imorgon så får sova ut ganska länge. Godnatt!


på skolan


Det går forttfarande inte att blogga från blogg.se appen så passar på att blogga här på skolan.

Sitter på engelskan och tränar på glosorna som vi har förhör på(på torsdag tror jag). Slutar fyra idag så dagen är ganska lång. Har inte mycket att skriva så vi hörs senare!

18:43


Idag har vi pluggat, solat och sett på tv. Alltså inte så mycket. Nu ska jag in till stan för att träffa Emma, vi ska köpa glass. Men ska fara nu, så vi hörs sen!


I don´t care anymore

♥These Are The Things I Like - fashion - cute - sexy - tattoo - girls | tattil.me
Tumblr_lsrbrxljt51qace5fo1_500_large

I tried to find someone like you. But you are only one and you can´t be mine.




Min helg har spenderats med Emma och Marielle. I fredags var jag först hemma hos Emma, sen for vi ut. Kom hem tolv ungefär och somnade direkt. På lördagen så vaknade vi vid tio, åt frukost och allt sånt där sen städa Emma rummet. Efter ett tag körde vi mot mig, stannade efter vägen för att ta lite kort på några hästar. Sen när vi kom hem till mig städade jag mitt rum, bytte kläder sen for vi in mot stan för att äta middag. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra så jag, Emma och Marielle gick på bio. Såg Johnny English, trodde att den skulle vara dålig, men det var den inte.

Sitter i köket med datorn och väntar på att Emma ska komma upp. Idag ska vi spendera tid med hälsopedagogiks boken eftersom vi har prov på tisdag. Så då vet ni vad jag kommer att göra den största tiden idag.

Blir less på att det inte går att uppdater...

Blir less på att det inte går att uppdatera från blogg.se appen, nått fel har det blivit. Anyway så ska jag och Emma (kanske) in till stan och vara med några, om det blir återstår att se. Vet inte än vad det blir att göra men det får vi helt enkelt se.


hjälp

Någon som kan hjälpa mig med att ändra bredd på inläggen?

14:31



Psykiatri provet gick hyffsat bra. Nu har vi vård och omsorg(igen), det är våran sista lektion sen har vi helg, skönt! Efter middagen skjutsar Andreas mig till Emma, blir att jag sover där. Bloggar senare+ska fixa en ny bloglovin användare+ en ny design. När vet jag inte men ganska snart!

Fail

Den här bilden skulle vara i inlägget under, men failade lite.


Matte

Har nyss haft Nk och nu ska vi ha matte. Intressant..?;) bloggar senare när jag har mer att berätta för just nu har jag inte mycket att säga.


Äntligen fredag

Har precis fixat mig klart och nu ska vi nog äta innan vi går till bussen. Igår efter skolan for jag hem, packa och duschade. Sen skjutsade mamma in mig till stan så åkte jag buss med Emma därifrån.

Idag får vi veta psykiatri provet, hoppas att det gick bra. Men alltid när man tror att ett prov har gått bra så går det dåligt, så vi får helt enkelt se hur det har gått.


Engelskan

Sitter på engelskan och ska träna på glosorna vi har till nästa vecka. Tydligen ska brandalarmet gå snart så jag skyndar mig att skriva nu. Har gympa efter den här lektionen, sen vet jag inte riktigt vad vi har för lektioner, sista lektionen har vi iallafall NK och då ska vi få vet proven.

bjuder på en gammal bild eftersom jag inte har några bilder här på skolan.

bildbrist


Åkte in till stan där det inte hände nå speciellt så vi tog gratisbussen och åkte runt. Efter ett tag for vi hem, låg och prata osv. Börjar 08.10 imorgon så det blir nog en "tidig kväll". Så det här blir sista inlägget för idag. Godnatt!

På stan.

Är på stan med Emma och Marielle, och kollar på lite kläder, suger dock att jag inte har nå pengar men vad gör man..? Ska iallafall hem snart och äta, packa väskan sen far jag till Marielle. Blir att jag och Emma sover där. Då vet ni, vi hörs senare!


Godmorgon!


Sitter och ser vakna med the voice och ska strax sminka mig. Börjar tio över åtta idag, det tog i lite när klockan ringde. Psykiatri första, så den här dagen kommer vara ganska seg.


Ingen sa att det skulle vara lätt.


Har hittat ett par skor jag vill ha, men mamma vill inte köpa dom till mig.. :( så får helt enkelt vänta tills jag har pengar. Suck

Sitter på golvet och dricker isvatten. Kan inte fatta hur mitt rum kan bli så stökigt,sjukt. Hur som helst, så tog jag och Marielle en runda runt svartudden, behövde frisk luft, skönt var det. Nu ska jag krypa ner i min säng och se vampire diaries tills jag somnar. Godnatt!

Smoothie

Var på Ica och köpte bär och sedan hem för att göra en smoothie, det bör sjukt gott. Vi har pluggat, sett vampire diaries och nu ska vi ut och gå i mörkret och kylan.


School


Kär

Tjejer blir kära i det dom hör,killar blir kära i det dom ser. Det är därför tjejer använder smink och killar ljuger.


One tree hill

Ligger i soffan och ser one tree hill. Har sovmorgon till fem över tio imorgon så ska se vampire diaries sen.


Vård och omsorg

Boktipset och psykiatri provet gick bättre än väntat. Fick sluta en timma tidigare, vi fick gå när vi var klara med provet så det var skönt. Nu sitter jag och ska börja göra frågor i vård och omsorg. Bloggen, livet och allt handlar om skolan, sjukt tråkigt, men vad annars ska man skriva..?


Måndag

Har precis sminkat mig och nu är jag klar. Är i tid för en gångs skull! Har engelska första, lite jobbig start men aja. Men ska fara snart så skriver sen,puss!


Ser du stjärnan i det blå, ja den lyser för oss två.

två "höstiga" bilder från idag


Vi tar det från början.

Har pluggat psykiatri och gjort ett boktips, så nu ska jag duscha och sedan slå igång en film. Har ont i huvudet och kallsvettas, jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk. Inte konstigt med mitt immunförsvar, det suger rent sagt.
3 från igår



Äckel väder

Sitter hos Emma och ute öser regnet ner. Jobbig att behöva köra hem sen. När jag kommer hem måste jag plugga psykiatri..:( jobbigt med prov imorgon men jag får väl hoppas att vi slipper göra det imorgon. Ligger förövrigt i soffan och ser Hannah Montana och spelar wordfeud, besatt.


Sitter hos sötis Emma just nu och väntar p...

img_6659 (MMS)

Sitter hos sötis Emma just nu och väntar på att Anton ska hämta upp oss. Åt tacos till middag och innan det har vi varit ute och tagit kort som jag ska visa er senare. Igår var jag, Emma,Nickie och Marielle ute i stan, efter ett tag for vi hem till Marielle och sov där. Nu ska jag leta fram nå tuggummin hos Emma, inte kul att lukta lök i munjäveln.