amandaajonssonn


Lycklig!

Ikväll har vi varit barnvakt, sett tv, spela kort och ätit chili cheese. Nu ska vi snart sova eftersom vi båda känner oss helt döda efter en dag på stan. Imorgon ska vi som sagt hem, då måste jag hämta newbody och sen ska jag och mamma baka;)
 
Och förresten, snart är jag iphone ägare igen!!! Lycklig

New In!

Hela dagen har spenderats på stan där jag har slösat alla pengarna jag hade+dom jag fick av pappa. Vi åt på Exotic til lunch, vilket var äckligt gott. Sen har jag köpt ett par nya byxor och lite smågrejs. Fick med mig de jag behövde så är nöjd! Nu ska Marielle testa sin nya locktång, sen ska vi äta och efter det kanske vi ska till Boden med hästarna, men vi får se om vi följer med.Ni får bilder på inköpen då jag kommer hem. 
 

staden

Nu åker vi strax mot Luleå, jag som sölar mig som vanlig, hehe. Aja bjuder på en egobild när jag inte har speciellt många andra här.

Vi hörs senare, puss!

Godnatt!

602457_543697422322524_729914365_n_large

hos pappa

Kom till Luleå vid 9 och då blev vi hämtade ganska direkt efter. Tur det, när det blåste och regnade. När vi kom till pappa tog vi in hästarna, fixade lite där och sen gick vi in. Nu sitter vi med popcorn och en cola och ska nog se en film. Imorgon blir det nog stan, men mer om det får ni veta imorgon.

en dröm-Aleks

Tumblr_mcpubo6rp81rj9yieo1_500_large
 

Luleå

Kom alldeles nyss hem, har hunnit äta middag och nu ska jag packa. Vid åtta drar jag och Marielle till Luleå och spenderar någon dag där! Skönt att göra något spontant. Har inte riktigt tid att blogga nu, så vi kan höras senare ikväll!

Vi kör här istället!

Ännu en gång är jag tillbaka på blogg.se. Var väl väntat. Men då vet ni!