amandaajonssonn


Im coming home

Har inte suttit Så mycket vid datorn dom två senaste dagarna. Har hur som helst ganska mycket i skolan som det är nu. Jajja har precis duschat och nu sitter Marielle och jag o ser på tv. Vi ska snart läsa svenska boken... Trorjah. Gör iallafall 30 dagars grejset imorgon om det som jag har missat att göra nu i veckan. Puss!

babbel

Har suttit med matten i stort sett hela tiden efter middagen,jobbigt var det. Funderar på att gå till ica,men det känns ganska jobbigt just nu. Solsidan klockan 20.00 det vill man ju inte missa så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.Det blir skola för mig imorgon,lite skönt faktisk,då missar man inte så mycket mer. Har börjat gruva mig inför so-provet som är på fredag,för det första så är det om första världskriget och för det andra så är det muntligt?!:o hur stört är inte det???


Gå in på länken här nedanför!

http://www.tuggummin.se/

Gratis tuggummin!

Upptäckte nyss en sida där man samlar poäng till tuggummin och godis. Poängen samlar man in jätte lätt genom att besöka andra sidor,spela spel och andra saker. Jätte bra sida, och det tar inte lång tid att samla in poängen, ska snart beställa tuggummin för mina poäng som jag nyss har samlat in(blev medlem för ungefär en timme sen,så det går fort), och kom ihåg att ALLT ÄR GRATIS.  Så bli medlem nu;)
www.tuggummin.se

Här är en hänvisining till hemsidans kontaktformulär ifall att ni behöver hjälp.
http://www.tuggummin.se/kontakt.php


frisk?

Kände mig bättre idag så det blev att fara till stan med M. Vi kom hem för ett tag sen. Köpte inget eftersom jag hade inga pengar med mig..
Tumblr_lfse97uxhf1qcfbnfo1_500_large


Dag 12: En bild på någon du har varit kär i


Dag 11: En person som du kan berätta allt för


Mobilblogg

Åkte hem från skolan idag, för att jag hade feber, kg som trodde jag var frisk.. Blir att vara hemma imorgon också, suck! Vi skulle se en film på so:n som jag verkligen inte borde missa, men vad har jag för val lixom? Måste iallafall ta reda på vad den heter så jag kan hyra den eller nå. Har prov om första världskriget nästa vecka så det mst jag börja plugga på, sen har jag engelska och ett sjukt långt mattemål, just nu är jag 30 sidor där ifrån vilket inte är så bra så min helg mst spenderas med böckerna. Nyårslöftet var ju trots allt att höja betygen, och det ska jag se till att klara,jag lovar;) Nu ska jag sova och hoppas på att jag kommer få sova hela natten ist för att vakna och knappt kunna andas:( Jajja Godnatt!

Ops!

Oj hur ska det här gå? Vaknade för ett tag Sen. Jag har verkligen inte sovit bra inatt. Har hostat och knappt kunnat andas. När jag vaknade så gick jag upp och tog en panodil mot huvudvärken. Hoppas att allt går över så att jag inte får feber igen. Nu ska jag bara ligga i sängen tills alarmet ringer, sen skolan:/

Dag 10: En bild på något du gillar

i want to be happyOpen Wide Arms
kärlek


I wasn´t trying to make his life worse. I was trying to make mine better.

Det blev skola idag, är fortfarande förkyld vilket är sjukt jobbigt. Tur att vi slutade tidigt idag. Efter skolan gick jag hem,plugga lite och blablabla, har inte så mycket att säga. Imorgon har vi sovmorgon,sjukt skönt att få sova ut.
Nu ska jag gå oh göra klart matten sen Glee!
Tumblr_lfm22d1puc1qcw18co1_500_large


Dag 9: En bild på någon i din släkt


godnatt!


Sometimes our vision clears only after our eyes are washed away with tears.

Kommer på skolan imorgon,eftersom min feber är borta och jag har lite grann i skolan att göra. Har bara 36,7, och det tror jag inte räknas som feber?;) Nu ska jag kolla facebook sen platta håret,puss!

Men om jag får mer feber inatt eller på något sätt blir ännu mer sjuk så stannar jag ju hemma.
comme des enfants. ▲Tumblr


Dag 8: En bild på en person som du saknar


Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


för den som orkar läsa

Hela måndagen gick jag runt och mådde dåligt på skolan, och det gjorde det bara värre med att ha boxning sista lektionen. Huvudet dunkade och det känndes som att jag skulle spy. När jag väl kom hem duschade jag var  jätte trött och orkade inte plugga,jag låg bara ner i soffan. Sen gick jag o la mig och läste svenska boken. Efter ett tag somnade jag och vaknade åtta. Då gick jag upp kollade på top model och efter det kollade jag tempen, 38,4. Inte bra. Innan jag gick och la mig hade jag 39 graders feber. Kunde knappt sova på natten pgr av att jag frös och svettades i omgångar,usch vad jobbigt det var. Idag har jag mest legat ner och kollat på tv. Mår lite bättre men jag tvivlar på att det blir skola imorgon. Vill verkligen till skolan så jag inte missar så sjukt mycket. Låter kanske lite knäppt? Jajja Har nyss sett lite My sweet sixteen avsnitt och nu tänkte jag kanske plugga lite.

Nu vet ni varför jag inte har bloggat.
http://agenciaucha.tk | @AgenciaUcha - Fotolog%u2665 M A R T H E - lager gratis design -

Uppdaterar när jag blir frisk.

-

Godmorgon

Då var det bara att ta sig upp ur sängen,fixa sig och sen gå till skolan. Är trött och less på skolan så undra hur det här kommer gå? Jajja ha en bra dag!:)

har bara en tillfällig header.

Hade tänkt vara lite duktigt och plugga lite innan maten, det behövs verkligen. Ikväll blir det solsidan,fan vad bra. Jajja ska ta och sätta igång med pluggeriet det så jag får det gjort.

you make me feeling like I´m living a teenagedream

fashion is the only cureAll my stars Aligned

Söndag

Har precis ätit lunch, elr nja frukost. Jag vaknade halv tio o låg i sängen till halv två, jag fattar inte hur jag lyckas. Nu ska jag bara ta det lugnt, se en film osv, puss!

Dag 6: En gammal bild på dig själv


godnatt

Äntligen fungerar blogg.se. Känns som att jag har väntat i evigheter på att få blogga,synd om mig dåe. Ska ta och dejta sängen ganska snart,men ska duscha först. Samma sak varje helg, jag fattar inte varför jag börjar duscha 12 halv 1 på helgerna,fattar bara inte det när man kan göra det på morgonen. Jajja imorgon blir det kanske valls med marielle,har inte åkt slalom på typ ett år? får väl se hur det går då. Nu-->duschen

hej gammal


Lifes is like a road, you just have to choose the right way.

Åh det känns som att det är 30 grader varmt inne,håller på att svettas ihjäl. Hormoner? Sjukt jobbigt.
Åt för ett tag sen,tacos blev det. Nu ska jag vara social med några,hej då!
Tumblr_lfe4kp5zxx1qb1w1so1_500_large
längtar du till sommaren? amenjå


-

har bara en tillfällig header så ni vet.

Förlåt

Förlåt , jag kommer inte göra om det men jag blir så besviken om det jag berättade för dig, men iallafall jag skulle aldrig klara av att inte leva utan dig du är allt för mig, vi bråkar men det gör alla äkta vänner vi löser allt och det är jag glad för , kommer aldrig att lämna dig älskar dig bästavän.
Alla gör fel här i världen men jag har nog gjort mest fel i världen förlåt igen.
Syster love yaaa ♥ // Marielle

stop saying "I wish" Start saying "I will"

Photography W.K.L.PedalFar!hollywood whorehollywood whore

du kommer aldrig att vinna

Håller på att dö av mensvärk,annars då? I dag suger livet om ni ville veta,sitter och drygar framför datorn,har inte hunnit äta frukost och är allmänt seg. Känns som att jag har feber, inte bra. Känner mig helt sliten och dagen kommer nog att spenderas hemma framför tv o datorn. Roligt inlägg?
nje


Lördag

Vaknade för ungefär en halvtimme sen och ligger fortfarande kvar i sängen. Är sjukt sugen på att fara och åka slalom,men vi går helt enkelt se. Nu ska jag gå upp och fixa mig,puss!

Dag 5: En bild på någon du vill känna bättre


Every end it´s a new beginning.

Har tänt ljus och ska slå på en film nu,mys! Så grymt skönt med helg nu, har varit jätte trött hela veckan så det blir skönt att få sova ut imorgon. Imorgon ville jag på stan med mamma för att köpa ett par nya skor men vi får helt enkelt se hur det blir med det. Hade egentligen planer inför helgen men det skets sig:/ Jajja godnatt!
385048346_5e6716b4d1_large


jag gör som jag vill

∞Armasta, Love - Page 1 of 7All the Quirks and TwistsPaper Images

..

Har precis kommit hem från skolan, vi fick sluta lite tidigare så det är därför jag är hemma nu. Vet inte riktigt vad som händer ikväll,så vi får helt enkelt se.

Skoldagen har varit ganska bra. Den började med gympa,sen svenska,lunch,språk och sist So.


Dag 4 : En bild på någon i min familj


-

Gjorde två stycken 30 dagars grejs idag som ni kanske märkte..

Dag 3 - En bild på någon du har gjort något galet med


onsdag

Sitter framför tv:n med Marielle. Jag ska börja plugga nu,mst göra So och engelska -.-

Dag 2: En bild på någon som jag beundrar


film

ska se om vi har något gott hemma,sen ska jag slå på en film,mys!

Imorgon har vi en ganska lugn dag,vi börjar 08.20 och slutar 13.30,sköönt. Efter det blir det hem och plugga. Känns som att jag har blivit värsta plugghästen,haha! Men försöker höja mig och få bättre betyg.
Hur som helst så får jag se hur mycket jag hinner efter skolan imorgon,vill fara på valls..
Tumblr_lf7bt8ufdi1qgup1ro1_400_large

Dag 1: En person som du umgås mycket med


30 dagar..IGEN

Dag 1: En person som du umgås mycket med
Dag 2: En bild på någon som jag beundrar
Dag 3: En bild på någon du har gjort något galet med
Dag 4: En bild på någon i din familj

Dag 5: En bild på någon du vill känna bättre
Dag 6: En gammal bild på dig själv
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på en person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på något du gillar
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv

Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på något du lever för
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

tro det eller ej men jag börjar på en ny 30dagars grej. Min dator vägra sammarbeta med mig så det var därför lite av texten där uppe hade ett streck mitt i. jajja ja börjar idag :-)


Dålig bloggning

Orkar inte blogga eller plugga. Fattar inte vrf allt ska bli jobbigt igen när allt började så bra. Jajja kvällen kommer spenderas i sängen med en massa bra filmer,puss!

måndag

Så himla skönt,nu är jag klar med 30 dagar.

Nu ska jag plugga iaf, så jag får bort det. Jag vet att bloggen suger just nu,förlåt.
Tumblr_lf5h2ctwsn1qdlr6co1_500_large

Dag 30 - Ett sista ögonblick

På pdol när två "bögar"  kom fram och pratade med mig och Marielle. Fyfan vad vi garva efter det. Ork it berätta om vad dom sa men det var jävligt kul.

Dag 29 - mina ambitioner

Förlåt men det ork jag inte skriva om.

Engelska

Har pluggat engelska sen jag kom hem ,och jag kan nästan allt. Sen har jag testat mina nya tävkbyxor som passade perfekt!:) ikväll blir det att se tv o göra ngn ansiktsmask tror jag.

lördag

Har nyss kommit in, vi har vait ute och badat,grymt skönt! Nu ska vi nog bara ta det lugnt framför tv:n sen blir det att sova. imorgon ska jag följa dom till Luleå o göra nå grejs. Och juste mamma köpte ny täckbyxor till mig som jag ska ha när jag åker slalom,nice.
WARP M GILMOUR PT F10 TURQUISEdom blev det

written in the stars,A million miles away

Vaknade 9 idag av alarmet,sjukt trött var jag. Jag gick upp och fixade mig direkt o nu är jag hos Marielle. Ninni skulle egentligen komma idag men hon blev sjuk :( Jag vet inte vad vi ska göra idag så vi får se vad som händer.
usch vad länge sen..

Dag 28 - det här saknar jag

Det jag saknar mest är alla kompisar jag tappat/slutat vara med från Boden osv, jag ångrar det grymt mkt. Men det är inte pgr av mig som det har blivit som det har blivit. Men nu är det som det är & man kan inte ändra på det som har varit.

Underbart

Det känns underbart att lägga sig i en nybäddad säng när man precis har duschat,gjort ansiktsmask,peeling,plågat sig med epilatorn och borstat tänderna. Jag tror nog att jag kommer sova hyffsat bra inatt,och med det säger jag Godnatt!:)

oj varför blev texten så stor?

Ska göra ansiktsmask och duscha nu,sen ska jag se ngn film. Imorgon blir det att stiga upp tidigt, ska hem till en kompis o sen ska vi nog mest troligtvis på stan. så det blir uppgång vid 9 ungefär,usch usch.


I'll spread my wings and I'll learn how to fly. I'll do what it takes till I touch the sky. Make a wish, take a chance,Make a change, and break away.Out of the darkness and into the sun.But I won't forget all the ones that I love.

-


Seasons come and go,But I will ever change, And I’m on my way

You’re listening now
They say they aint heard nothing like this in a while
Thats why they play my song on so many different dials
Cause I got more hits than a disciplined child
When they see me everybody brrrrrap’s, brrrrrraps
Man I’m like a young gun fully black Barrack
I cried tear drops over the massive attack
I only make hits like I work with a racket and bat
Look at my jacket and hat
So damn berserk
So down to earth
I’m bringing gravity back
Adopted by the major I want my family back
People work hard just to get all their salary taxed
Look Im just a writer from the ghetto like Malory blackman
Where the hells all the sanity at, damn
I used to be the kid that no one cared about
Thats why you have to keep screaming til they hear you out
Tumblr_l5i4r27hep1qbp5hmo1_500_large




så här ska jag färga håret på söndag...trorja


stan,brb

dagen har varit bra o blablabla ork it förklara. Nu ska jag iaf tvinga mamma att skjutsa mig till stan å köpa hårfärg behövs verkligen.


Dag 27 - Min favortiplats

Min favoritplats? Hmm svårt. Men kanske sängen?;) haha vet faktiskt inte vad min favortiplats är,tyvärr.
Tumblr_ldlvmalcjm1qbb92eo1_400_large

-

ⓐⓦⓔⓢⓞⓜⓔ.
Sexy Lips, Dirty Hips,
Nice Ass, High Class, Sexy Smile,
Piteå style, kopiera och klistra in om du bor i piteå!


i adore you

Tumblr_lc58rzycfi1qbpwzeo1_250_large

mockingbird

Sitter och gör det sista med No:n med Marielle,elr ja hon gör då sitt egna arbete;)
Sen ska jag nog sova hos henne eftersom det blir närmre till skolan,jag vet att det är latheten som snackar men jajja. Ska göra klart no:n nu ,puss!
Nr6i6iw8sbvldnimd67z.0_large

Dag 26 - Mina rädslor

Mörkt/grumligt vatten,usch hatar det verkligen. Får en massa tankar om vad som kan vara under en när man badar, bara själva tanken ger mig gåshud.
Att drunkna, fyfan vad hemskt. Det är en av sakerna som är min största fobi.
Spindlar-håriga äcklen fyfan, finns inte så mkt mer att säga om det,men det är sjukt äckliga.
20nov10_huge_european_spider_fb_opt_large

onsdag

Har gjort engelskan klar och är snart klar med no-arbetet,grymt skönt. Ska göra klart det nu och sen blir det att se på tv elr nå,sen lägga mig tidigt och somna dirr då också.
Skoldagen imorgon börjar med sovmorgon till halv tio vilket inte känns helt fel,sen slutar man halv fyra-fyra? har faktiskt ingen aning om när vi slutar,men det lär jag ju märka ;)
paperplanes_carousels ☮

Plugg

Sitter i soffan och pluggar om man nu kan kalla det för det. Nej men seriöst ska försöka skärpa mig när det gäller skolan och höja mina betyg ,iaf så jag har vg i alla ämnen. Låter det bra eller? Hur som Helst ska jag göra klart engelskan och no:n, då slipper jag tänka på det resten av veckan,sköönt. Jajja nu kom mamma ner för att hjälpa mig med engelskan,Heidoo!

Dag 25 - En första

fattar tyvärr inte vad man ska skriva här.
Ogaaage0l3lt4att_wcyb9xieguflwjokgmink29ikonzsu7ylsl5v5ro5l5_it2mjxet92mft6xy2r0-p137889d2yam1t1uceueqlmhkd9chkn-k07jt9wuttz_large

Försöker sova

Det här med att lägga sig tidigt verkar inte vara min grej..

orkar inte med dig och dina lekar.

ska gå och lägga mig snart så man är hyffsat pigg imorgon,godnatt!

Dag 24 - Det här får mig att gråta

svek & falska människor
Cry_large


lalala

Dagen har då spenderats på skolan. Började tio över tio och sen har det som bara rullat på, lite smått dryg dag. Efter skolan for jag dirr hem o gjorde inte speciellt mycket,sen blev det sushi till middag. Och nu sitter jag här och laddar över musik osv till mobilen.


tisdag

Håller på att ladda över musik från datorn till mobilen,inte det enklaste..
jajja efter jag har fixat det så blir det att plugga.

Ork it bloggen just nu

Ska sova nu Godnatt !

Måndag

Inget har varit bra den hära dagen. Den var sjukt lång och dryg, och det gjorde de ju inte bättre att ha boxning på gympan och sedan gå hem. Är iallafalla med Marielle just nu, vi ska nog bara se på tv osv tills maten är klar,sen senare ikväll ska vi gå hem till henne och sova där,för då har vi närmare till skolan imorgon :)
Nu har vi ju börjat med att ha sovmorgon på tisdagar,vi börjar tio över tio grymt skönt.

marielle o jag i onsdags

I regret meeting you.

Vaknade halv sju,och har precis fixat mig klart . Nu ska jag bara att äta sen är jag klar. Det gick lättare att gå upp än jag trodde, jag gick o la mig typ halv tolv när jag hade sett klart en film, men jag kunde aldrig somna för att det var för varmt, så det slutade att jag somnade halv två. Tro det eller ej men jag är faktiskt ganska pigg ;)
Nu ska jag slå på tv:n och ta något att äta,sen tio i 8 kommer Marielle och hämtar oss,puss! :)
Tumblr_lesgi2j8cm1qdgjv7o1_500_large

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

dom vännerna som alltid ställer upp,jag vet att dom alltid finns där när man behöver dom även fast de inte syns(ibland ). Dom får mig alltid att le fast jag vill gråta:') Ni vet vem ni är och ni ska veta att ni betyder sjukt jävla mycket♥
Come to Belieeveeu tive tanto amor um dia!My Photos - Road Trip ♥Best Friends | Flickr - Photo Sharing!


Skola imr

Godnatt bloggen! Nu är det bara att tagga till skolan,elr så inte. Jajja ska försöka sova nu så jag inte är som en zombie imorgon;-)

duschen

Har precis ätit middag och nu ska jag duscha. Efter det mst jag blåsa håret så jag kan platta det efter,annars kommer mitt hår vara gode så fail imorgon o det vill vi ju inte ;-) Resten av kvällen kommer nog spenderas framför tv:n med ngn bra film,puss!

Dag 22 - Det här upprör mig


 
Killar ska bry sig om sitt utseende,men det får inte gå för långt(som på bilderna där uppe↑). Killar som har foundation på läpparna,fixar läpparna osv, är ******. Allt det där upprör mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer,men jag blir sur när  killar går över gränsen,dock är det ju deras val menmen. Dom ser ju mycket bättre ut utan allt det dära sminket osv, jag dömer inte människorna men tycker det är sjukt att dom inte tror att dom duger utan allt det dära. Sådärär det för vissa tjejer också,dom kan inte vara utan smink en dag, för att dom undrar vad alla andra ska säga osv. Det är bara att slappna av och vara sig själv, personerna i ens omgivning bryr sig inte om man har si eller så.

Känner att jag bara sitter och babblar på,men nu vet ni lite grann om vad jag tycker om det där.


Söndag

Har nyss vaknat. Idag blir det att göra undan lite på no:n som vi ska lämna in snart. Sen ska jag göra bort några sidor i matten också,så det är vad jag kommer att få göra idag. Ha det bättre än mig,puss!

You can never win if you never try.

Tror inte jag ska bry mig om att lägga mig nå tidigare,ska försöka sova ut imorgon eftersom det är sista dagen på lovet. Just nu ser jag låt den rätta komma in, har dock sett den förr men det fanns ingenting annat som var lockande att se. Som ni kanske vet så kämpar jag med att kunna publicera bilder när jag bloggar från iphonen,men det funkar inte... http://weheartit.com/entry/6126320

Film

Sitter och ser GULDKOMPASSEN med syrran. Ska ta och stoppa mobilen på laddning å de nu. Ska göra en tidig kväll, eftersom det är skola på måndag :-(

Mobilblogg

Sitter och ser på tv. Jag har sjukt ont i huvudet efter vi gick hem från stan. Snart ska jag äta och sen blir det att se ngn film, har laddat upp med godis och dricka så det blir nice! Såg nyss vars man kan mobilblogga, det är ju bra att jag vet hur man gör nu 

Alltså ngn mst hjälpa mig med att blogga från mobilen,seriöst jag blir galen när det inte funkar



Stään

Har varit på stan idag ock köpte ett skal och en skyddsfilm till mobilen,skyddsfilmen ska tydligen bli en spegel när mobilen blir mörk. Duktiga som vi var gick vi både till o från stan.

frukost

Ska äta frukost nu,ska testa att mobilblogga igen sen med  bilder om det går,jajja vi får se hur det går.
Tumblr_lc20zxg0bx1qbpwgho1_500_large

Godmorgon(halvt dant inlägg från mobilen)

Hej! Alltså min mobil vill inte samarbeta och mobilblogga,så ja får göra det på ett jätte tjorvigt sätt när jag kör från mobilen. Jajja jag får ta att blogga från en dator idag så det blir ett riktigt inlägg.

Dag 21 - Ett annat ögonblick

När familjen var i Alanya(Turkiet). Det var jätte kul,sjukt varmt också. Vi var där i en vecka( 10 september→17september,tror jag att det var).
Vi badade i havet varje dag till ett på dagen ungefär,då gick vi tillbaka till hotellet och badade i poolen. Sen efter någon timme gick vi upp,duschade och fixade oss. Medans vi väntade på att alla skulle bli klara och att det skulle bli kväll så satt vi och spelade spel,gick runt på hotellet eller något annat. Sen gick vi in till staden där vi skulle äta middag,dom hade jätte god mat på vissa restauranger. Ex. på restaurang "Marina" hade dom en jätte god plankstek.  Efter middagen gick vi alltid runt på stan osv.


En dag var vi ute med en stor båt,den hette: Big Baba. Den åkte runt på olika platser i Alanya där man fick bada osv. Vi åt på båten också,det var ganska god mat. Vi fick mata fiskar,bada,snorkla,bli fotograferade av ngn konstig kille som vi sedan fick köpa bilderna av. Vi var där en hel dag om jag inte minns fel.

Jag har tyvärr inga bilder från resan på den hära datorn men jag hittade ngr på internet.


stranden                                      båten


hotellet


mobilblogg

Har inte bloggat så mkt idag. Förlåt. Men har inte haft tillgång till datorn. Nu håller då jag på att få damp på min mobil för att det inte går att mobilblogga så jag gör det från MariellEs mobil istället ;)

-

Bara för att Marielle har ny tlf så kan hon ju lära sig att smsa -.-
Tumblr_lcpbcxtuy21qekx2eo1_400_large

lalala

Sitter och väntar på Marielle som aldrig kommer. Jajja ikväll vet jag inte vad som händer. Hoppas på att min mobil finns på telia i stan annars kommer det typ ta några dagar innan den kommer vilket jag inte vill. Nu ska jag bomba Marielle med sms,hejdå!
Tumblr_lenmsvrdqq1qao4g0o1_500_large

beställd!


Dag 20 - Den Här Månaden

Januari: Den hära månaden har knappt börja så det har inte hänt så mycket. Jag har mest varit med Marielle,varit på stan,har hunnit vara med Sofia,ätit god mat hos Marielle,nästan dött av skratt,sett film,träffat kusinen,haft ångest inför skolan har inte gjort sån mycket mer än det. Jag har mest varit hemma och tagit det lugnt.


wake up in the morning feeling like p-diddy

Har precis vaknat,typ stolt att jag vaknade tidigt någon gång,hehe. Jajja nu blir det att gå upp och käka sen när mamma vaknar ska hon ringa till telia o fixa med mobilen,fett nice!
jag kör på ofixat idag;)

true

alla tjejer har inte dom stora brösten, den finaste rumpan,
det långa mjuka håret, det smala midjemåttet.. även fast vi vill,

men vi har inte heller valt att se ut såhär, vi föddes bara till det,
älska oss för de vi är, & inte de vi borde vara.
förlåt för att jag ser ut som jag gör, men jag kan inte hjälpa det..

Tumblr_lelmi8usbn1qczgi2o1_500_large

Godnatt

Idag ska jag faktiskt gå och lägga mig tidigt,så godnatt!
igår


you can close your eyes to things you don´t want to see, but you can´t close your heart to the things you don´t want to feel.

Ska gå och se en film nu,vet ínte vad som händer sen,puss!

torsdag

Har precis duschat,känner mig som en ny människa. Mamma hämtade mig hos marielle vid halv tre,då följde jag hon i handla. Sen när jag kom hem hade jag ansiktsmask och sen gick jag och duschade. Nu ska jag ta o hjälpa mamma med maten,puss!

12933370646484_large

Dag 19 - Detta ångrar jag

Det finns en massa saker som jag ångrar i mitt liv som jag har gjort och sagt, men en av dom sakerna som jag ångrar mest är hur jag betedde mig mot vissa av mina vänner & familj i år. Jag var inte míg själv och det vet dom flesta,jag var en helt annan person,var med andra människor,hade kille osv. Jag stötte bort en del av mina vänner och var med dom som "dög". Jag sårade en av mina bästavänner djupt,jag sket totalt i den personen vilket jag ångrar,som tur är,är faktiskt allt bra igen. Jag inser nu vilken stor j*vla idiot jag har varit mot dom och jag har tur att jag har kvar dom efter allt jag gjort. Jag testade nýa saker som jag aldrig skulle göra om jag fick bestämma idag(men det går jag inte in på i bloggen).

Jag bråkade också väldigt mycket med min mamma pgr av det här,hon såg hur mkt jag hade förändrats. Och idag är jag glad att hon hindrade mig från en massa saker på den tiden , men då tyckte jag att hon var trög som borde fatta bättre osv. Men "mamma" vet alltid bäst,som man brukar säga. Är sjukt glad att mitt och *****s förhållande inte höll så länge pgr av allt jag offrade osv. Men efter allt det ville jag bara ha tbk han,men nu när tiden har gått inser jag också vilken idiot han är. Det finns så mycket med det här som jag saknar o vill ha tillbaka,men samtidigt ångrar. När allt det där var så sket jag i skolan,jag sket i vad alla sa åt mig,jag gjorde som jag själv ville. Min mamma kunde säga till mig att jag skulle vara hemma klockan tio för hon visste vars vi var(vilket hon inte gillade) o hon visste att jag alltid kom sent. När hon bad mig komma hem den tiden så kunde jag komma hem halv ett-ett på natten.

Har inte så mycket mer att berätta om det där,men jag ångrar det så förbannat mycket.

when things don`t get right, go left

Ikväll har vi ätit god mat, varit på statoil,sett film och tvätta min hårförlängning(den blev ganska bra). Nu ska vi se en film,sen sova ? tror nästan det. Nästan varje kväll/natt har jag lagt mig sjukt sent men det ska det bli ändring på.
Tumblr_le332fbtwp1qcqs1yo1_400_large


I told you to stop

Sitter med Marielle o ser på tv. Maten blev gode så lyckad, jajja nu ska jag vara social med henne,puss!
fan vad jag längtar till pdol

marielle

Är hos Marielle just nu o vi håller på med maten. Fan vad gott det ska bli med tacos!
Jajja ska gå o hjälpa dom så dom inte failar med maten,


you appear just like a dream to me

har bara en tillfällig header just nu,den ska fixas ikväll,kanske.

Nu ska jag börja fixa mig sen blir det Marielle,puss!

duktigt

Jag försov mig ganska mycket idag. Jag hade ställt alarmet på mobilen på klockan 10.00,sen ringde det aldrig så jag vaknade halv 2 -.- Innan jag ska till Marielle så ska jag städa rummet,välja kläder,äta och duscha. Så jag måste börja med det nu. Skriver sen,puss!
bildbrist

godnatt

jag får fixa ngt foto till headern imorgon,jag gör endast ett inlägg om det nu för att jag inte ska glömma det,vilket jag är rädd att göra iaf ,men jag ska försöka. Nu blire godnatt!

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Jag har som ingen "favorit",alla mina födelsedagar har varit bra,om jag nu inte minns fel?!;) Dom har som varit samma,ingen har som skillt sig från den andra osv.Nog för att jag tycker att ens födelsedagar var bättre när man var mindre,man fick mer paket,men det har ju att göra med hur mycket var o en sak kostar.  Men ingen favoritfödelsedag har jag inte.
5281900080_7a436e2a1f_z_large

keep calm and reach the sky

Har nyss sett klart deja vu(stavning?),den var gode så bra. Den skillde sig från alla andra filmer,skulle lätt kunna se den ígen. Nog om det,nu ska jag sova,tidigt för en gångs skull. Godnatt!
Tumblr_lei6rh9q891qe1z8oo1_500_largege mig sommar nu!

you are the new classic

Ska se ngn film nu med kusinen:) Imorgon blir det att åka till Marielle o laga mat med henne o christoppher(stavning?) kulkul. Jajja jag bloggar imorgon,puss!

do you know how it feels to be the last one?

Tumblr_lehfvrsxs01qdzzz7o1_400_large


when you own the floor


färgning

Nu ska jag slå igång någon film medans jag väntar på maten. Ikväll blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt. En sak jag måste bestämma imorgon är om jag ska färga håret mörkare som jag hade förut,men jag vet inte hur jag ska göra än.. Kommer nog göra slingor till sommaren,som jag hade förra sommaren men den hära gången ska det bli snyggare ;)

hört att min dator är sämst!

Alltså vill typ gå och dö,min dator är sönder,vilket betyder att jag inte kan se film,vara inne på msn o allt annat skit i mitt rum. Nu måste jag sitta vid ngt annan dator som suger bajs! nog om det, nu vet ni hur sämst j*vla liv jag har idag.
Tumblr_lebic4lhle1qbkjfoo1_500_large
köp mig en ny dator mamma

Dag 17 - Mitt Favoritminne

Mitt favoritminne var när jag o Marielle var i Norge tillsammans. Vi var där på påsken 2010, det var askul. Vi såg typ hundra filmer,bada i ett bubbelbadkar,var o handla där man inte fatta nå,var ute,åt jätte god mat,spela wii osv. Fyfan vad minnen♥

bara för att jag har tråkigt liv,

Hur har året 2010 varit för dig? – sådär
Bättre än förra året? – Nja både ja & nej.
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – pdol,psg,när jag och ****** tänkte rymma till luleå o gå på cn haha.
Har du flyttat under år 2010? – Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? –  jo
I så fall vilken? – Alejandro(minnen från pdol,haha fyfan)
Har du kysst en främling? –ja

nog för att jag vet att jag gjorde ett liknande test innan,elr det kanske är samma men skit samma.


Gårdagen

Tänkte bjuda på lite bilder från igår

först gick vi in till stan

sen blev det käk på bigboy

Sen satte vi ju oss på den förbannade bussen som vi inte visste vars den skulle,fail..

Det var typ allt vi gjorde igår.Nu ska vi äta,sen vet jag inte vad som händer.Blogggen måste fixas,kanske ikväll?


facebook

En sann vän struntar i om du är pank, om ditt hus är ostädat, vad du gjort i ditt förflutna eller om din familj gör en massa tokigheter. Den älskar Dig för den DU är. En sann vän ifrågasätter inte vänskapen fast det kan gå långa perioder utan att ni pratar med varandra. Om du har... Minst en sådan sann vän, sätt upp det här i din logg ♥

Tyvärr så finns det ju vissa som frågesätter sånna saker,synd.

just det..

headern ska fixas,lovar!!

insane

Såg nyss en film som hette insane,inte bra men obehaglig. Nu vet jag inte vad vi ska göra. Jajja har inte så mycket att skriva just nu,så det är väl bäst att jag avslutar inlägget,puss!
håret jag vill ha tbk

pfft

Glömde ju bertätta det här med nyårslöftet som vi har,men tyvärr så säger jag inte det här;) Jajja året kommer bli fett bra! mer än det får ni faktiskt inte veta suckers!
Imgoingtolive_122314053_large


Dag 16 - Min första Kyss

I femman tror jag att det var om jag inte har riktigt fel. Mer än det minns jag inte,vi var nog tillsammans i två veckor,haha!
Z74770770_large

17:18

Hemma från stan,skön dag elr vad säger man. Kom in till stan vid tolv,gick runt där till två typ,sen gick vi å käka på bigboy. Efter det fick Marielle nå ryck,hon ville åka buss. Vilket vi ångra när vi satte oss på bussen haha. Vi visste inte vars den skulle elr om den skulle in till stan igen,vi satt där med typ panik haha. Men som tur var så åkte den in till stan igen o vi mötte upp Sofia. Sen hämtade mamma mig. Ikväll blir det att vara med Marielle.
Roligt inlägg,eh nej! jag suger på det här med att blogga,så äre.


stan

Vaknade för ett tag sen. Nu blir det att fixa sig och sen blir det stan. Blir inte så mkt uppdatering nu idag,men ikväll blir det bättre. Nu ska jag börja fixa mig,puss!
Tumblr_lefkuz6pau1qbksxao1_500_large

Godnatt!

Tumblr_l36rr95dkf1qzh42fo1_500_large

I´m the only girl in the world

Är hos Marielle nu,vet inte riktigt vad vi ska göra. Det blir iaf att sova här. Jajja bloggar sen,puss!

Tumblr_leets7uyrr1qcerilo1_500_large


My heart is full and my door's always open,You can come anytime you want

I don't mind spending everyday

Out on your corner in the pouring rain

Look for the boy with the broken smile

Ask him if he wants to stay awhile

And he will be loved

He will be loved
Tumblr_l8ro6xxjho1qdxjd9o1_500_large


brevid ditt namn står ett namn till

Lyckades ändå inte vara vaken,jag somnade klockan 6 o vaknade 2 hehe. Idag tror jag att jag bara ska vara hemma,de e typ ingen som är hemma så då  blir det att vara all alone idag då. Ska ta o se en film,puss!
Tumblr_ldbznzefnv1qe31kpo1_400_large


jag blir aldrig den samma som förut

Min sömn är förstörd tack vare datorn.. Jajja jag får väl ta o kämpa mig igenom den här dagen,det är ju som ingen ide att gå och lägga sig nu och bara sova några timmar o sen gå upp igen. Måste lägga mig hyffsat tidigt ikväll istället.  Ska höra om Marielle vill göra ngt sen när hon vaknat,får väl ta o åka till henne,mamma kanske kan skjutsa mig? nu ska jag bänka mig framför tv:n istället,puss!

borde sova,men kan inte

Fakta om mig.
Steg 1
Födelseplats:
Boden
Ögonfärg: bruna
Hårfärg: brunett
Höger eller vänsterhänt: höger

Steg 2
Skor som du bar idag:
rebook
Dina svagheter: sämst tålamod
Rädsla: grumligt vatten,att drunkna,spindlar,att bli svikt

Steg 3
Första tanke när du vaknar:
gå o dö
När somnar du?: när jag är trött

Steg 4
Pepsi eller Coca Cola:
Coca cola
McDonalds eller Burger King: donken
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: lipton ice tea
Choklad eller vanilj: Choklad!

Steg 5
Svär du?
ja
Sjunger du? ja 
Duschar du varje dag? nej
Gillar du skolan? skolan skulle vara helt ok, om man slapp läxor och prov.
Kommer du överens med dina föräldrar? : ibland

steg 6
Har du under senaste månaden..
Druckit alkohol?
ne
Rökt? : ne
Ätit en hel ask müsli? : ne?
Ätit sushi? : ja
Stått på scen? :  ne
Skejtat? : ne
Bakat? : jo
Stulit något? inte de
Ljugit? : ja
Kramat någon? : jaa



steg 7
har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? :
-
Varit full? : -
Blivit kallad hora? : ja
Blivit nerslagen? : nej
Busringt någon? : jo
Gjort något som du ångrade? : ja..
Fått IG i nått ämne eller på något prov? : ja
Kastat en sten på nån ruta? : jo


Steg 8
Framtiden...
Namn på barn? :
vet inte, 
Hur vill du dö? : vill inte dö
Vad vill du bli när du blir gammal? : ung igen

Steg 9
Antal...
Antal människor du skulle ge ditt liv för? : vet it
Antal CD-skivor du äger? : inga
e Antal piercings? : bara öronen
Antal tatueringar? : noll 
Hur många gånger har du varit med i tidningen? några ggr

Steg 10
Vad har du gjort i sommar?:
levt livet,sen barka allt
Vad ska du göra i vinter? :
När tar du studenten? : 2014 eller?
Vad gör du efter gymnasiet? : pluggar vidare eller jobbar
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? : ja trore
Vad händer till helgen? : vet it
Vad vill du helst göra just nu? : va me folk,ist för att sitta o dryga vid datorn

Steg 11
Vill du ha pojk/flickvän? : -

Vad tittar du först på hos killar/tjejer? : längden, ögonen,munnen osv
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? : ingen aning hehe
Vem är den mest perversa person du känner? : vet it
Hur gammal är din största kusin? : 40+
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar? : att jag i slutet alltid får som jag vill ? (a)
Bästa sommaren i ditt liv, och varför? : 2010, den var kul som fan. Har en massa minnen,det går inte beskriva hur jävla kul vi hade,fyfan:')

Dag 15 - Mina Drömmar

Mina drömmar.. Jadu, gymnasieval? har faktiskt inte bestämt mig ännu o vet därför inte riktigt vad jag vill bli när jag är "färdig-utbildad". När jag var liten ville jag bli polis,sen har det varit skådespelerska,veterinär,frisör,fotograf och lite till. Sjukt svårt det dära. Själv är jag en person som ångrar mina val ganska fort o tröttnar fort på en sak, jag gillar inte när saker och ting ska vara samma hela tiden, det begränsar mig lite grann.Den största drömmen skulle vara att flytta till U.S.A och tjäna en massa pengar,bo i ett stort hus med pool osv, alltså helt oberoende av pengar. Det skulle vara grymmt skönt. Jag har ju som sagt ett tag kvar att fundera som tur är men en sak som har intresserat mig lite är att jobba inom sjukvården. Om jag skulle gå omvårdnads så skulle jag bli barnsjuksköterska(tror jah det va) när jag går ut gymnasiet. Sen fortsätter man att utbilda sig om man vill bli något högre än det, om ni fattar vad jag menar. Det skulle jag kunna tänka mig att jobba som. Men allt det här är så svårt att säga nu, men jag hoppas att det löser sig när vi ska välja. Jag är super nervös över det,men jag hoppas att det kommer gå bra.
Ni kanske inte tycker det här handlar så mycket om drömmar i era ögon men i mina ögon är det så. När jag blir vuxen så vill jag tjäna pengar,bo i ett stort hus,ha hund osv. 


you never know what you have untill it´s gone. And when it´s gone, you can never have it back.

Förlåt för en as ful header moch allmänt ful blogg, men det ska fixas. Har bara såhär tills vidare.
Ska fortsätta fixa det här imorgon.

Nu ska jag slå på en film och hoppas på att somna till den. I veckan måste jag vända tillbaka dygnet,eftersom vi börjar skolan nästa måndag. Jag gå ju och lägger mig efter halv tre varja natt vilket inte är så bra.Så nu blir det att dejta sängen med en bra film,godnatt!
Tumblr_lcpg18af4z1qd37dao1_500_large

från och med du

Har inte blivit mycket bloggande idag,men jag kommer tillbaka imorgon. Bjuder då istället på denna snygging ;)


Dag 14 - Vad hade jag på mig idag

konstigt att den här kommer igen men jajja får väl köra en gång till men idag blir det ingen bild :(
Idag har jag på mig ett par mjukisbyxor o en svart tröja,gode så ofixat. Har ingen bild på denna dator så det blir ett bildlöst inlägg faktiskt ;)

you are a firework

Känns bra att man vaknade för en halvtimme sen;) haha
Ska snart med mamma o handla,sen blir det att ta det lugnt resten av dagen,är sjukt trött från igår. Gårdagen var bra,men kunde varit bättre ;) Jajja,ska gå o ta mig ngt att äta,puss!
bildbrist