amandaajonssonn


Nu→duschen


Inspiration


     
tryck på bilderna så kommer ni direkt till sidan som sakerna är ifrån

Beställt


Beställde nyss ett par nya vita converse. Väl behövligt eftersom dom jag har nu är gråa+att det är hål i dom.

huvudvärk

Kom hem vid elva igår, var livrädd när vi gick genom skogen,fyfan. Skedade med Emma inatt. No-provet gick ganska bra, sen rulla dagen på ganska bra. Hade ingen psykiatri lektion för att vi skulle se på en jazz-konsert. Det var seriöst det tråkigaste jag har sett. Sen sista lektion hade vi avslappning i bäddsalen. Nu ska jag städa mitt rum,duscha,äta sen kommer Emma.


nu far vi in till stan



next-skolan


Är precis klar med sminket och ska äta snabbt innan jag drar mig mot skolan. Har gympa idag och vi skulle tydligen paddla så det blir kul. Emma är tillbaka till skolan idag, skit bra! Blodpudding till lunch så kommer få gå hungrig idag.. :(


Jag ger vänskap till många och kärlek till få, mitt hjärta till en och inte till två.


Har pluggat och sett idol. Självklart levererade andré som vanligt. Nu ska jag ta en dusch och sedan slå igång american pie.


woke up in London yesterday


Har städat mitt rum, tänt ljus och nu tänkte jag spendera lite tid med nk boken. Imorgon blir det att plugga stenhårt eftersom vi har på prov på fredag, får se om det blir att gå på tjejkvällen för min del, emma kanske är sjuk så då stannar jag hemma och pluggar. Får hoppas att hon hinner bli frisk.

Slapp svenska lektionen idag, skönt. Vi fo...

img_5383 (MMS)

Slapp svenska lektionen idag, skönt. Vi for hem direkt och nu ska vi börja plugga. Ska höra med mamma om vi kan fara in till stan och fixa ett häfte och blyertspennor till skolan, måste verkligen ha det nu.


to my friends in New York, I say hello. My friends in L.A they don´t know


Sitter på psykiatri lektion och gör några ...

img_7915 (MMS)

Sitter på psykiatri lektion och gör några studiefrågor. Har prov på måndag så då vet ni nog vad jag kommer få göra i helgen. Fml-.- efter skolan måste jag städa mitt förjävligt stökiga rum sedan plugga nk. No life.   Nu ork ja it sitta och berätta om mitt tragiska liv så vi hörs sen!


Britney Spears


tisdag


Sov hos Emma inatt. Vaknade flera gånger av att det blåste och regnade ute, skit jobbigt men sov ändå gode bra inatt. Sen när vi var klara som kom hennes mormor och morfar och hämta upp oss och skjutsade oss sen till skolan. Nu har vi lunch. Sitter och väntar på Emma, sen ska vi äta. Huvudet dunkar och humöret är inte speciellt bra. Det finns inget som är bra med den här dagen. Regnet, lång skoldag, ont i huvudet, mensverk osvosv.

mama Im in love with an criminal


Fick sluta tjugo minuter tidigar idag, åh så skönt. Direkt jag kom hem åt ja och sen hamnade jag framför datorn, som vanligt. Nu ska vi åka iväg och äta middag på max, sen blir det psykiatri+nk plugg.

standing soldier


For ut efter middagen och var med Emma och Malle. Gjorde inte så mycket, for runt osv. Nu har jag duschat och ska kolla igenom engelskan till imorgon sen se vampire diaries.


bilder från i fredags






















Senare glömde vi bort att ta kort.

Luleå

img_9307 (MMS)

Är färdig fixad och ska bara äta sen far vi och hämtar upp Marielle och sen vidare till Luleå. Bilderna jag lovat kommer senare!


kom nyss hem.

Kom nyss hem från en jävligt rolig kväll, men slutade inte som jag hoppades på. Aja sminket är borta och allt annat nödvändigt är gjort så nu ska jag sooooooova, oj så skönt. Imorgon blir det Luleå med Marielle, sen ska jag, marielle och min Emmmmmma(♥) typ bada jacuzzi osv, är inte riktig säker än vad vi ska göra men det får vi se.
Godnatt!
Lägger in bilder från ikväll imorgon:)

- du borde lämna snart och här står jag kvar

Fascinate FashionFascinate Fashion
Lång skoldag, mådde lite dåligt där på slutet. Feber? Hoppas inte har ju gode så bra "planer" den här helgen. Gick hem från skolan, blött och kallt,usch gillar inte hösten när den visar sig från den här sidan. Nu ska jag jag hoppa in i duschen och sedan ta nån panodil för att förhoppningsvis bli lite bättre. Bloggar senare om hur kvällen blir osv, puss!

Nu-matte

img_9812 (MMS)

Nu-matte


Har precis fixat mig klart. Ska nu äta sen...

img_1732 (MMS)

Har precis fixat mig klart. Ska nu äta sen skjutsar mamma mig till skolan. Nk första lektion, yay?!


you knocked me down


Kom hem för ett tag sen. Var med Emma hela kvällen, gjorde inte så mycket,såg på tv, for även in till stan ett tag och träffa Malle. Aja nu ska jag slå igång ett avsnitt av vampire diaries. Fredag imorgon, fysatan så bra!

Jag följer varje steg du tar.


Har pluggat No och läst några sidor i svenska boken. Har ätit en god middag som bestod av palt, mums! Sitter nu och väntar på att Emma ska hämta mig. När jag kommer hem sen ikväll ska jag se vampire diaries, åh så bra serie!

engelskan

img_9358 (MMS)

Sitter på engelskan och har det allmänt tråkigt. Har gympa snart, skönt. Sen lunch, kommer hungra ihjäl innan vi får äta. Jobbigt!


Svart.


Har ändrat bloggen lite, skönt med någpt enkelt. Nu ska jag ta mig en dusch, sen läsa boken vi har i svenskan, sedan se Idol. Skön kväll.

Update: såg att det inte var nå idol idag så ska passa på att plugga lite mer.

jag kan inte skilja på

Är less på bloggen, det är anledningen till att jag inte bloggar nå. Så ska göra om designen lite så får vi se om jag får lust igen.

skolan


tisdag

Fick sluta 2 och en halvtimme tidigare för att våran lärare skulle bort. Efter skolan for jag och Marielle till Emma och plugga sen gick vi på stan. Köpte en ny halsduk och en bh. Nu ska jag göra klart artikeln som vi har till imorgon,sen äta sen ska jag till Emma igen.

Sitter på lektion och håller på med arbete...

img_3716 (MMS)

Sitter på lektion och håller på med arbetet om prostitution. Slutar halv fem idag sen ska jag och Emma plugga, tänkte att det var kul att veta.


Ska äta nu, sminka mig sen far jag till sk...

img_6709 (MMS)

Ska äta nu, sminka mig sen far jag till skolan. Ha en bra dag!


Sammanfattningen i nk:n är äntligen klar, ...

Sammanfattningen i nk:n är äntligen klar, skönt. Har inte haft tid till någon dator idag som ni märkt men jag kan berätta lite om vad vi gjorde. Bilder kan ni få någon annan dag. På fredagen var vi ute hela kvällen, var med folk osv. På lördagen kom Marielle. Fick skjuts av Anton in till stan, stan sög så vi var it där så länge. Sen hämta han upp oss och då for vi till Sjulnäs igen. Satt på skolan ett litet tag innan vi började gå hem mot Emma. Skola imorgon då vilket ja inte längtar till.. Aja imorgon får ni bilder från helgen,puss!


Why do I keep coming back?

Har varit borta hela helgen=ingen bloggning. Men när jag kommer hem ska ni få bilder från helgen+ett hyffsat långt inlägg. Det blir nog bra! Btw, är sjukt sugen på att fara utomlands nu när alla andra far.

the vampire diaries

Efter att ha suttit och skrivit sammafattning till No:n och städat rummet ska jag nu gå och duscha. Sen ska jag se nått avsnitt av vpd. Sovmorgon imorgon, vilket gillas!
Tumblr_lm11zd56s81qc17ifo1_500_large


DkR

Tiden och minnen, dom får mig att gråta. Du skulle vara här för mig, vi skulle aldrig bråka. När du ser på mig, får du hela världen stanna upp, vi andades varandras luft, kan inte längre andas lugnt. Vi va så menade, men nu förstenade. Jag kan inte klara mig nu, älskar dig och menar de. Du får gärna hata mig, du får gärna slå på mig, men det kommer aldrig ändra nåt, för jag saknar dig. Alla våra löften, trodde på dom men du bröt dom snabbt. Vill inte se dig längre, men jag ser dig överallt. I huvudet, på bilder, dom har satt och memorerat sig. Jag älskar dig, men hatar dig, du tog typ en del av mig. Gråter alldeles för ofta. Tänker på dom dagarna som, dom dagarna som vi satt och bara softa hela dagen lång, tomheten, saknaden, går runt mig, jag hatar den. Varför ska det va så svårt, snälla kan du prata med mig! Sitter tomma nätter, väntar på att du ska komma hem och allting bli som förr, då jag kysste dina läppar så. Vill inte leva utan dig, ge mig en minut med dig. kan visa att jag ändrats, varför kan du ej stå ut med mig?

För fin.


pluuuuuggg

Är hemma sen ett tag tillbaka. Fick veta att vi har ett No-prov om två veckor, så nu blir det ännu mer plugg..

På gympan slapp vi vara ute, så vi fick istället spela pingis sen spela jag,Maria och Jenny innebandy med några killar. På lunchen for jag hem och åt eftersom det var äckel fisksoppa till lunch. Sen rullade dagen på ganska bra. Som ni vet så ska jag nu plugga, dränks i prov,inlämningar och läxor just nu..

Har typ inga bilder så bjuder på det här istället!


-



Även den djupaste smärtan har en mening.

Ska lägga mig nu och läsa den här boken.

han föll ner på knä när ni skilldes åt


supernova

Kom precis hem från att hämta moppen från skolan. Gick inte att köra den hem, eftersom att det var vatten i förgasarn(stavning?). Aja ska plugga nu,puss!


just nu

Har dammsugit, tänt ljus osv. Nu väntar lite plugg och sen ska jag se vpd:) börjar 08,10 imorgon vilket suger. Har matteprov imorgon så måste "gå igenom" till det också. Jag vet att jag inte bloggar mycker nu men det är pgr av skolan vilket ni nog har räknat ut, men jag gör mitt bästa iallafall.


Lät han in, lät han ta. Lät mig tro vad han än sa.

I lördags så for jag hem ett tag för att fira Hugo, åt middag på max sen for vi till Emma igen. Hade sjukt kul, vi var ute osv. På söndag for vi in till stan och gick runt till halv fyra(ungefär) då min mamma hämtade oss. For hem till mig och åt grillat. Sen duscha jag, såg vampire diaries. Idag var det då skola igen, klassfotot blev förjävligt. Usch, vill inte ens tänka på att alla kommer se det där sen... -.- Sen cykla jag hem i spöregnet, såg nästan ut som man hade duschat. Åt middag och sen in till stan för att möta upp Emma och sen blev det bio. "jag saknar dig" såg vi, tredje gången vi såg den, haha.. Nu ska jag damsuga rummet, sen gå igenom svenska orden vi har till imorgon och sedan se mitt älskade vpd.

hei

Ligger i min säng för första gången på fem dagar. Skönt att vara hemma ska jag säga. Har  haft sjukt kul i helgen. Bjuder säkert på några bilder imorgon eller någon annan dag så håll utkik. Skolfoto imorgon, ja vad ska man säga, får hoppas på det bästa(vill ju inte se förjävlig ut). Ska hämta vatten, tända ljus och slå igång VPD, mysfaktor 1000. Godnatt!
Amanda Jönssontja suddig

Tankar

Jag kan inte fatta att det blir såhär jobbigt. Vill bara glömma. Gå vidare. Sluta lägga energi, tid och en massa "tårar" på det här. Därför gör jag ett försök till. 

Gråt aldrig över en kille som sårar dig, bara le och säg
"Tack för du ger mig chansen att hitta någon bättre än dig." 


-

;-)

Står och väntar på att Marielle ska hämta ...

img_5838 (MMS)

Står och väntar på att Marielle ska hämta upp mig. Ska till Sjulnäs(igen) som ni redan vet. Jag kommer nog uppdatera lika mycket som igår, så ni har inte mycket att förvänta er.


smoke weed everyday

Hej, bloggen suger. Är hemma nu ska duscha och sånt. Hugo fyller år idag så det blir att fira han sen ikväll drar vi till Emma igen. Igår så var vi både inne och ute. Gick mest runt. Mamma hämta oss vid ett idag och sen har jag inte gjort så mycket. Ska börja fixa mig och sånt nu. Städa rummet ska jag också hinna med att göra.

du ser mig som ett stjärnfall baby


Grattis bästa lillebror!(han kan inte sitt...

img_8728 (MMS)

Grattis bästa lillebror!(han kan inte sitta still så det var lite svårt att ta kort på han..)


Far och hämtar upp Marielle nu sen vidare ...

img_4540 (MMS)

Far och hämtar upp Marielle nu sen vidare till sjulnäs.


"A mans character may be learned from the adjectives which he habitually uses in conversation" -Mark Twain

155803_1554674219234_1006549461_31232707_7042064_n_large
I.D.I.O.T


vård och omsorg

sitter på lektion nu och ska göra nått arbete om förr och nu(sjukvården). Sen när vi har slutat så ska jag hem till Marielle och hämta mina saker sen drar jag hem, duschar+packar sen kanske vi skulle äta i stan innan vi far till Sjulnäs. Men kommer skriva mer senare, så vi hörs, puss!

Godnatt!<3

img_4346 (MMS)

Godnatt!<3


litar inte på någon och allt är hans fel


Orkade inte slå igång datorn så bloggar fr...

img_2734 (MMS)

Orkade inte slå igång datorn så bloggar från mobilen istället. Nu har vi precis läst klart. Älskar den där filmen(Jag saknar dig) så det var anledningen till att vi lånade boken. Nu vet jag inte vad vi ska göra, typ ta de lugnt antar jag. Är sjukt trött..-.-


torsdag

Är färdig fixad nu och håller på att göra frukosten. Torsdag idag, vi har sovmorgon till 9(vilket vi inte brukar ha i vanliga fall), vi kommer inte ha vanlig skoldag fram till 12, men efter det så är allt som vanligt. Ska äta nu, så vi hörs sen puss!

men ser det ut som att jag lackar nej, mer som att jag tackar dig

Har "hängt" på Max hela kvällen. Ork it berätta vad vi gjorde åde, men jaa.. haha.Är hemma sen ett bra tag sen. Har hunnit duscha,borsta tänderna + tagit bort sminket. Ska sova snart så det här blir det sista inlägget för idag. Godnatt!

men ser det ut som att jag lackar nej, mer som att jag tackar dig

Har "hängt" på Max hela kvällen. Ork it berätta vad vi gjorde åde, men jaa.. haha.Är hemma sen ett bra tag sen. Har hunnit duscha,borsta tänderna + tagit bort sminket. Ska sova snart så det här blir det sista inlägget för idag. Godnatt!

18:12

När vi kom hem från skolan idag så läste vi lite ur boken vi har i svenskan gjorde även chokladbollar som blev allt annat än bra,haha nä men det gick att äta men aja. Ska dra in till stan nu med Marielle och Emma så vi hörs senare!


på skolan

Tänkte börja blogga idag igen, så nu gör jag det. Är på skolan nu och har precis slutat. Imorgon har vi tydligen sovmorgon, så skööönt! Vi ska sitta och vänta ett tag med Emma,Ninni och Nickie tills Emmas buss går, sen drar vi hem. Vi ska vara duktiga idag och plugga. Imorgon ska vi göra nå jobbigt arbete om nå, orka!?.... Men nu ska jag kolla facebook och sen ska jag ta och vara lite social med dom andra. Puss!


HAHAHA!!!


you need to know this

Börjar mest troligt om att blogga imorgon efter skolan så håll utkik!

b l o g g p a u s e

Har varit med Emma och Marielle i stan ikväll. Har inte mycket att säga som ni märker så tar bloggpaus tills jag har lust att blogga igen.

Emma har varit och köpt sig en ny telefon ;-)

img_4469 (MMS)

Emma har varit och köpt sig en ny telefon ;-)




Sitter på Sunes nu med Emma och Marielle o...

img_6218 (MMS)

Sitter på Sunes nu med Emma och Marielle och ska äta lunch.


Sitter och äter frukost och ska snart börj...

img_9324 (MMS)

Sitter och äter frukost och ska snart börja fara mot skolan. På lunchen måste jag fara in till stan och fixa en grej, jag tror vi har en och en halvtommas hål då så det bli perfekt!:)


Keff kvalla-.- ska sova nu, godnatt!

img_2669 (MMS)

Keff kvalla-.- ska sova nu, godnatt!


nu→idol

 

är jätte sugen på att klicka hem det här skalet, fraktfritt dessutom!:)

 

Glow in the Dark Series Case for iPhone 3G/ 3GS (Pink)


Artikelnr ID01-152PNK
Glow in the Dark Series Case for iPhone 3G/ 3GS (Pink)
Det lyser tydligen i mörkret.

oj så bra!

Upptäckte nyss att den nya säsongen av one tree hill har börjat visas på tv, så jäkla bra!!!! Sitter just nu fastklistrad framför tv:n pgr av det haha.
Tumblr_lquafpd0ga1qgsz34o1_500_large

tatueringar - så sjukt snygga!


Godmorgon!

Dåligt väder idag, tummen ner på det. Sitter i soffan och ska se Crossroads med Brtiney Spears, jukt bra film! Annars så äter jag ett jätte äckligt äpple, kollar facebook och smsar. Nu ska vi tydligen fara någonstans, Marran ska dämpa sitt sötsug haha. Jag hoppas verkligen att det inte regnar och att ingen ser mig.


I Will Lead You Home - the Glass Child

Nu är äntligen den största delen av designen klar, peuw! Det ända som saknas nu är headern, men det kommer jag inte fixa idag. Har myst på framför tv:n och sett "Material Girls", lika bra varje gång, fast börjar bli lite smått less, haha. Känns jobbigt att hålla ögonen öppna, ser lite suddigt imellan åt. Ett täcken på att jag är trött. Kanske dags att sova då, eller vad tycker ni? Förövrigt så håller min rygg på att ta ihjäl mig.. :( får jätte ont när jag sitter utan att luta mig mot något. Skit jobbigt! Men nu ska jag dejta sängen sötisar, så Godnatt alla!♥

Fredag

Slutade skolan kvart över 3, alltså en kvart tidigare. Då skjutsade jag och Ninni hem Nickie sen for vi på stan och fikade och fixade lite saker. Sen hämtade vi Nickie och for till mig. När vi kom till mig bytte jag om sen kom Marielle. Vi åt middag, spelade just dance, fikade, var ute, pratade osv. Kul kväll som verkligen måste göras om!


sötNickie får stå på bilden:)


min sommar lite snabbt












"Det är okej att känna"


jag står här helt ensam, snälla kom tillbaka. Gör mitt hjärta helt igen, läk mina sår.

Ska skärpa mig nu med bloggen. De sista dagarna när det har varit skola åde så har uppdateringen varit kass. Ska göra en ny design, skriva om igår+visa er bilder från sommaren som varit. Spännande, spännande;)


Jag är verkligen sämst på att blogga!! Blo...

Jag är verkligen sämst på att blogga!! Bloggen ska bli bättre,lovar! Ska visa er lite bilder sen från sommaren, saknar den såååå:')


Dagens outfit. Ska äta nu sen ska vi börja...

img_9135 (MMS)

Dagens outfit. Ska äta nu sen ska vi börja fara mot skolan. Vi har no första och då skulle vi till strömlida och göra någonting, INTE KUL. Hörs sen!


Är på Coop och dämpar chokladbegäret;)

img_0118 (MMS)

Är på Coop och dämpar chokladbegäret;)


vart jag mig i världen vänder så står jag här med tomma händer

Skoldagen gick långsamt fram. Led av mensvärk på slutet så jag höll på att dö-.- När jag kom hem knarka jag panodil,skoja. Åt lite eftersom lunchen inte var supergod direkt. Till middag blev det pannkaka. Nu har Marielle kommit och jag ska följa henne in till stan. Imorgon ska jag vara med Ninni efter skolan och göra en sak till Marielle ;) kulkul


älskar den här låten♥

Är på skolan nu. Ska ha en redovisning, ha...

img_5873 (MMS)

Är på skolan nu. Ska ha en redovisning, har typ gjort tusen st sen skolan börja. Aja nog går det säkert bra. Har första gympalektionen idag, vi ska tydligen ha "äventyrsbana". Haha.