amandaajonssonn


Ha en bra kväll alla!


Äntligen lördag

Igår for jag Emma och Nickie till blåsmark och var med Jens Oliwer Stefan och sebbe. Mös på och sånt, sov även där. Fick hämtning ganska tidigt och då for jag hem, chillade, checka mina gitarr skills, storstädade rummet och nu har jag precis duschat. Ska börja fixa mig inför kvällen, ska äta snart sen ska jag hämta Emma med moppen, premiär idag eller vad man ska säga. Sen får vi se vars vi hamnar.


music


One direction

Har nk nu, vi ska skriva tankar och åsikter om en blogg. Lät inte speciellt kul, är trött och vill bara chilla och slippa vara på skolan. Ska skriva det där nu så jag slipper göra det sen, det måste vara inlämnat idag, stresssss.


Dagens

Ska äta den beger jag mig mot skolan för att kriga igenom den här dagen så jag kan få helg någon gång. Har prov idag och en klipptid som tynger ner mig för tillfället.


Följ dina egna drömmar, inte någon annans.


Du förtrollar mig på sättet som ingen annan gör.

Har duschat, spelar gitarr och nu pluggar vi. Dessa förbannade prov, längtar fruktansvärt mycket efter lovet som vi får på onsdag.


Var och köpte godis för att orka med plugget


medicin lektion

Har medicin just nu där vi håller på med våran inlämning om hjärt-kärlsjukdomar. Har en till lektion efter den här sen slutar jag, då kommer mamma och hämtar oss sen blir det hem och plugga. Rolig kväll? eh nej


+


Torsdag

Var riktigt jobbigt att kliva upp imorse, jobbigaste morgonen på länge. Igår kväll for vi ut ett tag för att träffa Wassle som for utomlands idag. Så somnade sent igår.
-
Nu har vi medicin och jag antar att vi ska börjar göra en inlämning. Imorgon har jag en klipptid efter skolan, skönt att bli av med det nötta!


So true


pink - inspiration



Svenska

Har fått tillbaka ett engelskaprov som gick ganska bra faktiskt, sen såg vi klart filmen Freedom Writers, sjukt bra film. Nu har vi svenska,våran sista lektion. Vi ska skriva på vårat nationella tal om relationer.

Min räddning på matteprovet


Onsdag

Försov oss imorse & missa bussen men wassle var snäll och skjutsa oss till skolan. Vi har hunnit ha psykiatri och nu väntar på vi på att hälson ska börja. Efter skolan ska jag och Emma plugga sen ska vi vara med Stefan och Oliwer.

Bjuder på en gammal bild på mig och Linn:-)


Två bilder från igår


Stan

Är i stan nu med Linus, wassle och Emma.


Hemma snart

Hade tur och fick sluta 1,5 timme tidigare, så nu sitter vi på bussen påväg hem.


Hade tid över så gjorde en god frukost idag med.


Dagens


Don´t like me? Have a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck.


Tisdag

Somnade framför en film igår och vaknade för en kvart sen. Nu ska jag klä på mig och fixa mig sen om ett tag går jag till skolan.
-
Fixade ett step in kort igår, skönt att få komma igång med träningen igen :D


Hate this



euphoria

Har så himla ont, plågas ju.. Ska ta en panodil i hopp om att det går över.
-
Tänkte uppdatera er lite om vad jag har gjort de senaste timmarna. Har ätit ett hemlagat frisco, pluggat,pratat lite i telefon och åter pluggat. Duktigt. Nu ska jag slå igång en film eller nån serie och sedan får jag hoppas att jag kan somna tidigt trots det onda. Sovmorgon imorgon, väl behövligt må jag säga!

/kan kalla det bildbrist, så här är en från arkivet/


Middag

Mamma vet hur man lagar mat;-)


Rain

Fick sluta tidigare från psykiatrin så är hemma redan nu. Mycket skönt. Har gått hem i regnet, så Jag såg ut som en blöt katt då jag kom hem. Nu ska jag ta tag i böckerna och plugga. Ha det bättre mig!


Såg nu att alla inlägg hamna i kategorien nytt, blir ändring på det nu.


Friends


Freedom writers

Har gjort provet, gick väl sådär. Nu ser vi en film på engelskan.


Love.


Måndag morgon

Bestämde mig för att göra en stor frukost idag.
-
Ska snart börja gå till skolan där jag har prov som första lektion. Wish me luck!


Sovgott!

Har duschat och sett på big brother. Nu väntar sängen. Laddar upp inför en ny jobbig skolvecka med en massa plugg. Låter inte lockande någonstans.


Lite sommarkänslor


we♥it


It always seems impossible until it´s done.


†††


Vill ha lite nya kläder. Vill ha/behöver nya jeans och nya converse. Så lite money skulle inte sitta fel, sen är det hela löst.

New

Kände att bloggen behövde förändras, ville ha något nytt och fräsch, så fixade det! :-)


pass out

Mamma hämtade mig och Emma i blås vid fem, vi köpte maxmat och for hem till mig och åt det. Nu sitter vi i mitt rum och målar naglarna´och sminkar oss i väntan på Wasslen ska höra av sig.
-
Imorgon har jag egentligen sovmorgon till 09:25 men istället börjar jag 08:10 för att jag har ett prov jag måste göra. Hard life!

/nån lejd bild från arkivet/

Yesterday

Gårkvällen var bra. For till sebbe vid halv nio där Nickie också var. Sen for vi och köpte virke och sen till Johan. Trevlig kväll med en massa trevligt folk! Fick träffa lite saknade personer som var väldigt roligt. Jocke kom och hämtade mig, Emma, gary och wassle vid fyra. Då gled vi bil i stan och sen till sjulnäs. Kom hem vid fem typ, då la vi oss och sov. Vi vaknade ganska tidigt, åt osv sen blev vi skjutsade till blåsmark.


Nu kör vi. Skål!


Lördag

Är med Stefan Emma och Oliwer nu. Vi gör inget, senare blir det förhoppningsvis fest. Hör av mig senare när jag har mer att berätta.


Fredag

Åt lunch på subland, var förbi farmor och farfarn sen köpte vi varsin glass. Gott! Nu har vi lektion, uppdaterar er mer sen.


dör ett tag


Intressant

Igår var jag och Emma med Oliwer och Stefan. Vi chillade på hela kvällen. Nu har vi precis kommit till skolan, börjar på 20 min och då har vi nk.


-

-how much do you love me?
-Well, look at the stars and count them. -That's how much I love you.
-But it's morning.
-Exactly.


Torsdag

Känns som att den här dagen har varit jätte lång och det är fortfarande en del kvar av den. Hade nyss gympa, besviken över min insats. Efter det åt vi lunch och nu sitter vi och väntar på att vård och omsorgs lektionen ska börja. Idag ska jag och Emma nog vara med Oliwer och Stefan.


Tidig morgon

Snart ska vi börja gå mot bussen. Basket och badminton står på en del av schemat idag, kul! Har en redovisning idag vad jag vet, om sjukdomar på medicinen, sen får vi se vad som händer resten av dagen. Men ha en bra dag!


End of days

Skoldagen gick hyffsat fort. Dom två sista lektionerna hade jag engelskaprov och en redovisning i svenskan. Nu står jag och Emma och väntar på bussen.


Nu kör vi en dagens outfit som jag inte har orkar göra på ett tag.


Lyckan i L.A

Har blivit mycket i skolan helt plötsligt. Engelskaprov(redan imorgon, matteprov, psykiatriprov och vård och omsorgsprov inom de senaste två veckorna framöver. Nu gäller det att ligga i men jag har ingen ork eller lust.

Ligger annars framför tv:n och ser lyckan i L.A, bra program. Har ni sett det någon gång?:-) ska packa lite saker nu sen så blir det en tidig kväll, Godnatt!


Give me money

Rubriken säger väldigt mycket nu. Vill ha ett gymkort, träningsabstinens.


Plugg

Var nyss i stan och köpte nån olja för håret och hårfärg. Nu blir det att ägna kvällen till att plugga. Kill me.. Jag vill göra nå kul istället.


Vård och omsorg


Sean Paul


kommer du ihåg

Hade tänkt göra lite ändringar i bloggen, hade tänkt göra det nu men ser nu att jag inte hinner så får göra det senare.
-
Ska fixa mig nu, sminka mig och sånt. Sen om nån timme börjar gå till skolan. Ha en bra dag! :)


Tisdag

Vaknade nyss och håller på att göra frukost nu. Har lång tid sen att göra mig klar innan jag far till skolan, skönt att slippa känna stressen. Ska äta nu, bloggar innan jag far puss!


Film

Det blev Inge bio, vi glömde bort det hehe.. Men istället poppade vi popcorn och så slog vi igång en Beck-film. Börjar halv ett imorgon så en sovmorgon
Får man, väldigt skönt!


Reklam

Kolla in reklamen högst upp på bloggen. En jätte bra sida med billiga, snygga smycken:-)


hemma

Skoldagen gick bra, vi var duktiga att gå hem fast än det var kallt. Nu har vi precis ätit och ska gå ner och se på tv, ska även plugga lite engelska. Puss!

The best love is the one that makes you a better person, without changing you into someone other than yourself.


Dessa tråkiga måndagar

Sitter på skolan och har engelska, gör lite grejer inför provet. Skoldagen är ganska lång idag, men det går nog bra iallafall. Ikväll kanske det blir bio och lite plugg. Det återstår att se vad som händer ikväll. Uppdaterar er mer senare!


Godnatt

Åt middag och sen gick jag och Emma
Till mormor. Vi fikade och så på tv, trevligt!:-) nu har vi precis kommit hem, med tanke på så lite sömn vi har fått i helgen så ska vi nu sova, Godnatt!


Sometimes people are beautiful. Not in looks. Not in what they say. Just in what they are.


Clean

När vi kom hem från att ha kört skoter så städade vi mitt stökiga rum, jag duschade och nu sitter vi och ser på tv. Snart ska vi till sjulnäs så blir nog inte speciellt mycket bloggning där eftersom att jag inte kommer ha något internet.


Är och kör skoter i finvädret


Gårkvällen

Festen slutade inte som det var tänkt igår, polisen kom osv. Efter att ha stått ute ett tag så bestämde vi oss för att gå hem till Johan så vi var med han tills malle och stralle hämtade upp mig och Emma inklusive Johan. Blev tråkigt nog en hyffsat tidig kväll, vilket vi inte hade hoppats på i början, men vad gör man..?
Tog inte så mycket bilder men ni får nöja er!


Ha en bra kväll!:-)


X

Kom nyss hem från Luleå. Håller på och välja kläder till ikväll, blir mest troligt fest men kör på nyktert.

Köpte två nya linnen, två bandeu(?) bh:ar och en t-shirt. Kollade även på en jacka men den blir nog att köpa här i Piteå istället. Men är helt klart nöjd med inköpen!:-D


Luleå

Vaknade ovanligt tidigt så bestämde mig för att följa med till Luleå. Ska gå på stan och sen förbi morfar.

Tog fram skinnjackan idag, lite vårkänslor får man. Bestämde mig också för att använda ear cuffen, var längesen.


Godnatt!

Har varit hemma ikväll, ganska skönt faktiskt. Har sett film, ätit god mat osv. Har nyss duschat och nu ser jag på systrar i jeans. Godnatt!


Down to the earth

Jobbade bra på skolan, nöjd över mig själv. Vi fick tillbaka vårat prov, klarade det men trodde att det skulle gå lite bättre om jag ska vara ärlig.

Ligger i sängen med MTV framför mina ögon, väntar på maten.


Friday, friday gonna get down on friday.

En dag kvar sen helg, Gud så skönt! Har nyss sminkat mig klar åde och nu ska snart mamma skjutsa mig till skolan. Lite synd att jag har så lång skoldag, men det är bara att härda.


Casino

Ni casino intresserade, här kommer ett inlägg för er! Alla har nog någon gång testat på spel som bland annat black jack, Casino Sic Bo, Slots och en massa annat. Om jag själv fick välja skulle jag spela det mest populära kortspelet som du kan hitta på ett online casino, alltså Black Jack. Att det är så populärt kan bero på att det är väldigt lätt att lära sig och att det är ett spännande spel.

I black jack spelar man mot casinots givare. Syftet med själva spelet är att uppnå en bättre totalsumma än givaren utan att få över 21. Givaren ska spela sina kort utifrån de fasta reglerna som finns - dessa regler kan variera från casino till casino.

När du ska spela en omgång Black Jack så börjar det alltid med att spelarna satsar. När alla spelare har satsat får varje spelare ett kort med bildsidan ned (som kallas för face down) - därefter ger casinots givare sig själv ett med bildsidan ned. Detta kort kallas givarens "downcard". Varje spelare får nu ytterligare ett kort och givaren ger sig själv ett kort med bildsidan upp (face up). Detta kort kallas givarens "upcard". Varje spelare får nu ett kort mer och givaren ger sig själv ett kort med bildsidan upp (som kallas för face up). Detta kort kallas givarens "upcard". På online casinon ges alla kort face up (bortsett från givarens downcard naturligtvis).

När du har fått dina två kort kan du lätt se kortens sammanlagda värde. För att göra det adderar du dina korts valörer. Som utgångspunkt har ett äss valören 11. Om den totala valören (med de resterande korten) överstiger 21, byter ässet värde till 1. En hand med ett äss där värdet är 11 kallas "soft" (mjuk), en hand där alla äss har värdet 1 kallas "hard" (hård). En hand med korten [5 , Äss] kallas därför en "soft-16", [5,10,Äss] kallas en 'hard-16'. Om du har 21 i din starthand, har du blackjack. Är givarens upcard ett äss kollar han på de allra flesta casinon genast om han har blackjack innan det ges ytterligare kort. Överstiger dit totala kortvärde 21, och har dina eventuella äss samtliga valören 1, har du 'busted' och förlorar din insats (även om givaren senare också bustar, dvs. får över 21).

I blackjack spelar kortens färg ingen roll. Korten har följande valörer:

 

Äss
Valör
BlackJack online
1 eller 11
Sifferkort
Valör
regler blackjack          
Kortets Valör

Bildkort samt 10

Valör
blackjack regler regler 21 regler online regler blackjack
10




Du lär dig spelet ganska fort, det blir mycket roligare när man kommer igång. Jag själv har inte mycket erfarenheter om spel på casinon. En gång lyckades jag vinna 300 kr på tur på en bingo sida, men det var första och sista gången jag har spelat på internet.

Mitt tips till er som är intresserade av casino spel och vill spela på internet, så finns det en suverän sida som heter http://www.hasardspel.com/ . Så gå in och spela där! :-)


uppdrag

Har fått ett uppdrag av en sida, så om ni tycker att jag skriver något konstigt inlägg så är det pågrund av det :-)


Engelska

Hade långfärdsskridskor på gympan, vilket var lite roligare än vad jag hade tänkt mig. Krigade mig igenom dagen, trött och allmänt less. Sen började jag gå hem men Stefans morfar hämta ni och skjutsade hem mig. Nu ser vi på någon värdelös film, ska plugga lite engelska när jag väl har tid.


Medicinlektion

Sitter på lektionen och skriver ett arbete om över luftvägsinfektion med tre andra. Sen har vi engelska och efter det är det skridskor på gympan. Inte taggad!


Torsdag

Sov med min fina inatt. Nu har jag precis fixat mig och ska nu äta. Snart far jag till skolan. Puss!


Snö och isdagen


Duktigt!

Har sett big brother live, bakat sett mer tv. Nu sitter jag och Emma och väntar in big brother som börjar klockan tio. Imorgon har vi snö och is-dagen. Skit tråkigt. Lixom vem vill vara ute och leka när man går 1:an på gymnasiet?! Jag skulle förstå om jag gick i fyran högst femman men inte nu, snälla dra en gräns.


15:30

Slutade nyss. Jag och Emma sitter kvar på skolan för att vänta på Linus. Sen ska vi hem, måste handla inför imorgon också. Ikväll har vi inga planer blir iallafall att se big brother annars vet ja inte.


Skolan

Sitter på hälson och jobbat ihjäl mig, eller..?;-) blir lunch på Max sen för att det är äckel lunchkorv till lunch.


Tisdag

Sitter på bussen nu på väg till skolan. Börjar dock om ett tag så kommer få sitta på skolan ganska länge innan vi börjar. Har en lång skoldag framför mig, känns tungt.


Big Brother

Sitter och ser big brother. Inte friska människor, eller..?;-) Börjar 10:05 imorgon, så en liten sovmorgon får man då.


True.

Du faller för killen som sårar dig, men du är blind för killen som skulle dö för dig.


I sjulnäs.

Kom hem väldigt sent eftersom bussen skulle runt hela Sverige-.- när vi kom hem åt vi middag sen har vi varit med Oliwer. Han åker snart och då ska vi färga håret och se bb:-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_193641893.jpg" class="image">


Matte


Såhär får du ett bättre och friskare hår!

Visste du att ett torrt hår är dubbelt så starkt som ett blött? Har du långt hår ska du därför helst kamma ut håret efter shamponeringen och inte använda borste då du lätt kan skada håret.


Ett torrt hår kan du däremot borsta.

Ett bra tips när du har balsam i håret är att då passa på att kamma igenom håret med en bred kam och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret.

 

Bra och professionella produkter

för ditt hår hittar du i webbshopen lyko.se.

 

Om du använder plattång så är det en god idé att då använda någon speciell plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen håller betydligt längre.


Spar du till långt hår kan du aldrig få ett långt vackert hår om du frotterar håret.
Det går av och resulterar bara i spruckna
hårtoppar innan du nått halvägs.

 


inspiration-kläder





Monday

Ligger i sängen och funderar på att gå upp. Jobbigt med måndag,skola.. Känns inte speciellt bra. Ska nog sova i sjulnäs idag så far dit efter skolan. Uppdaterar mer sen, puss!


Hemma

Idag var jag, emma och nils och körde skoter. Det var väldigt bra väder till en början men sen började det snöa och allt blev grått. När vi kom tbk så duschade vi, packade ihop allt sen åkte vi hem.

Kom hem för två timmar sen. Har hunnit packa upp, städa lite och ätit middag. Nu ligger kg och Stefan och ser tv. Imorgon börjar skolan igen..:(


Mat


Bilder från dagen.

Började dagen med att försova oss. Vi gjorde oss klara och sen for jag, Nils och Emma till kronogård och körde skoter. Vi hade tur att vädret var på våran sida. Sen när vi kom tillbaka åkte vi slalom, åt kebab och for och körde skoter igen. Nu sitter vi i restaurangen där det är after ski.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_193258999.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_193259021.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_193259024.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_193259092.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2219522/images/2012/pic_193259101.jpg" class="image">


Mys i kåbban


Fredag

Sitter i restaurangen nu så passar på och blogga då jag har internet.

Körde skoter igår när Anna och dom kom till kåbdalis. Körde skoter idag med. Vi körde mot kronogård åde. Han köra fast två gånger idag. Pinsamt! När vi kom tillbaka gick vi och duscha, for till Ica och köpte chips och popcorn, sen år vi middag. Nu sitter vi i restaurangen som jag nämnde tidigare. Körde fin-skotern hit eftersom vi är så slöa hehe.


.

Du som kommenterar kan ju ta mod och ringa istället för att sitta bakom din jävla dataskärm och lossas va cool. Btw, så ska du inte kalla andra patetiska när du är så jävla feg. 0738059024


Idag blir det att köra skoter. Lite dåligt...

img_5687 (MMS)

Idag blir det att köra skoter. Lite dåligt väder men ja.. Det blir nog bra. Senare ska vi på after ski


På tal om ingenting.

Har haft hål i naveln ett år idag:-)


"svar till Felicia"

Eftersom jag inte känner dig på nått sätt så har du heller inget att göra med det. Sköt ditt så sköter jag mitt!:-)


Kåbdalis

Sitter i bussen nu påväg till kåbdalis.


Movie

Mamma hämtad oss på stan vid tre. Då for vi hem, jag färgade håret, vi åt middag, jag packade och nu ser vi film. Imorgon drar jag och Emma till Kåbdalis. Ska köra skoter och åka slalom, ett bra slut på lovet. När mamma kommer hem ska vi till sjulnäs och hämta lite saker som vi behöver ha till imorgon.


Fika

Är och fikar nå för att fördriva tiden lite.


Onsdag

Har vaknat för ett tag sen. Har hunnit äta+sminka mig och snart drar vi in till stan. Ska köpa hårfärg, koll lite kläder och fika. Ikväll har vi planerat att göra nå kul, men vi vet inte vars vi ska vara än. Men vi får se hur det blir. Puss!


She doesn't mind

Vi for och handlade efter tandläkaren, sen gick vi till ok och lämnade igen en film. När vi kom hem städade vi rummet, åt middag och sen kom Stefan som vi har varit med ikväll. Nu ligger vi i sängen och ser på en film, tror nog att det blir en tidig kväll idag. Skönt.


Kommentar

Du som kommenterar anonymt kommer inte få ett svar förens du skriver vem du är.


Tisdag

Sov hos Nickie inatt. Somnade med smink och kläder på, inte speciellt lyckat och skönt. Vaknade där vi elva av att mamma ringde. Då gick jag och Emma till regus, vi åt lunch, for hem till mig och hämta lite saker sen till sjulnäs. Sitter just nu hos tandläkaren och väntar på att Emma ska bli klar sen får vi se vad det blir att göra.

Ser annars förjävlig ut i håret, jag tycker synd om alla som ser det. Ska fixa det imorgon så man iaf kan visa sig ute.


Tankar

Just nu händer det inte mycket i livet, vilket jag önska att det gjorde. Vill inte göra det gamla vanliga, vill vara med om något nytt roligt. Förra veckan var allt för bra, tråkigt nog att veckan gick så fort. Men får väl tänka positivt att vi fick träffa de fina människorna och göra det vi gjorde. Egentligen var inget av det som hände speciellt glamoröst, men minnesvärt.

Idag har jag hunnit förstöra mitt hår lite till och måste nu klippa av det en bit. Ångest. När livet ljusnar vänder det direkt. Mår inte dåligt men små saker gör livet lite tungt ibland, och idag har livet varit lite heavy.


Svar på anonym kommentar.

Tänker inte gå in på vad som hände mellan oss i bloggen. Du får gärna kommentera med namn nästa gång!=)


Just nu


Vad har jag gjort..?;-)

Är dock inte klar än.


+

When youre ex says "you'll never find anyone like me" again -Replay with: "That's the point".


Monday

Igår efter middagen kom Nickie och hämtade mig och Emma. Vi for förbi Willys och köpte hårfärg, sen hem till Nickie. Vi färgade håret och sen åkte vi till bersika. Vi var hos Sebbe och såg film. Har nyss vaknat och har tänkt att gå och äta då Emma vaknar. Får se vad som händer idag, har inga planer än så länge.


.

People always ask, "Do you still like him?". Honestly I don't really know. But I do know theres just something about him I just can't let go.


Bilder från skotertävlingen igår


Söndag

Igår var det skotertävling. Anton vann så grattis till segern! Vädret var på våran sida så det var riktigt kul.

Idag när vi vaknade var det fint väder så vi gjorde mat och körde skoter. Vi kom inte speciellt långt för att skotern började tjorva, så nu sitter vi framför tv:n. Senare ska vi göra nå. Ska köpa hårfärg idag tror jag, ni får se senare vad det blir att göra med det. Varför leva livet när man inte vågar ta risker lixom?;-) haha.


.

Förar hos Marcus sen får vi se vars vi hamnar


Hangover

Blev ändrade planer. Är påväg till stan nu med Emma och My. Blir fest ikväll. Taggad! Så ja, ha en bra kväll!


Friday

Diabetes provet gick bättre än förväntat. Sen gick vi hem, när vi kom hem åt vi lite mango. Nu ska jag plocka ihop lite saker som jag ska ha med mig till Emma. Killarna skulle typ komma förbi nu eller nå innan dom far till Stockholm. Annars så är det skönt med lov, vi hörs!


Matte

Sitter på skolan och har matte. Fick nyss veta mitt matteprov, klarade det faktiskt. Det blåser sjukt mycket idag men solen skiner, himlen är blå så man vill bara ut och köra skoter, men nä då måste man vara på skolan.


Tonight

Kom nyss hem. Har varit med Emma, Marcus, Marcus, Martin och Pontus. Vi har sett film, haft snöbollskrig, åkt bil, varit förbi sjulnäs osv. Sa nyss hejdå till två kompisar som far imorgon, it sucks!!!:-( imorgon har vi skola, fredag och vi får sportlov. Känns som att livet leker men egentligen är det tvärt om.


Justin Bieber-love me

Har nyss ätit. Mamma skulle göra nå grejs sen skulle hon skjutsa mig och Emma till Marcus, så det blir att vara dom ikväll.


sista lektionen

På gympan var vi i gymmet, vi gjorde först ett prov som gick bra, sen gymma vi. När det var lunch gick vi in till stan och åt på Subland, gott var det! Sen pluggade vi väldigt bra på medicinlektionen och nu har vi nk. Ska göra klart arbetet nu så jag får sovmorgon imorgon. Skönt!


torsdag

Kom nyss till skolan. Vi gick idag igen. Försov oss igen. Kom lite försent. Ska nu försöka göra klart mitt arbete om vindkraftverk, har en till nk lektion idag så idag lär det bli klart.
Adela and TessieFryzury - długie / odcienie blondu / Upięcia / Warkoczyki / Damskie