amandaajonssonn


Bli medlem!!

http://amandaajonssonn.blogg.se/2012/april/ikassan.html#comment


Sorry people, http://www.nattstad.se/amandaajonssonn

Bloggar nu mera på nattstad, så det är där ni kommer hitta mig framöver.
http://www.nattstad.se/amandaajonssonn


kommer snart en nyhet här på bloggen så stay tuned!!!

-

Vad tycker ni om den här låten?


What doesn´t kill you, makes you stronger

Tips på bra träning, som bygger upp din kropp inför sommaren.
Schema: TRÄNING
Mån: Ben/vader
Bensparkar, Squats, Benpress, Sittande baksida lår, Baksida lår kickbacks, sittande vader, stående vader.

Tis: Axlar/mage
Axelpress, Rodd till hakan, Axlar åt sidan, Baksida axlar mot lutande bänk, Crunches på boll, Ben lyft ligande, Sneda crunches.

Ons: Intervallträning på löpband/crosstrainer 25 min
 
Tor: Rygg/biceps
Latsdrag, Ryggresningar, Smala latsdrag, Breda rodd, Hammercurl, Biceps curl, Precersbench.

Fre: Bröst / triceps
Pushdowns med rep, omvända pushdown i stång, Kick baks hantlar, Armhävningar, Liggande flyes.

Lör: Intervallträning löpband 25 min

Sön: 1 timmes promenad

KOST:

Frukost: havregrynsgrött 1 dl, 1 dl mini mjölk, 3 äggvita och 1 hel. 1 knäckebröd.

Mellis: Kesella 250g 1 dl frysta bär

Lunch: 150g Kyckling, 2 dl råris, 150g grönsaker.

Mellis: 1äggvita 1hel ägg

Middag: 150 g torsk eller tonfisk ,2 mellanstora potatis, 150 g grönsaker

Kvällsmål: 1 burk Kesella elller Keso

Dessutom ska man köpa Whey 100 proteinpulver att ta direkt efter träning. Innan om man kör promenade på morgonen o då äter man sin frukost när man kommer hem, Proteindrink efter träning och lunch eller middag inom 60 minuter.
Kom även ihåg att träna inte mer än 40 min per dag och helst ska du inte träna samma muskler varje dag det kan leda till att du förstör dom. Ta det även lugnt i början. Kör man efter detta schemat kommer du garanterat ha snygg kropp inom 8 veckor!


Nu är du död

Ja ni kan ju gissa om min telefon funkar. Den är helt stendöd, inte en enda knapp på den funkar, den går inte att ladda och nu får jag inte ens igång jävulskapet. Irriterad


ett bra hårtips för er som vill ha tjockare hår

Hairfiller Hair Fibers från Viviere ger ditt hår upp till fyra gånger mer volym på bara 30 sekunder. En burk av Hairfiller Hair Fibers räcker för att göra ditt hår tjockare i upp till två månader. Viviere Hairfiller består av vegetabiliska mikrofibrer från bomull och naturliga färger vilket betyder att den är bra för miljön och därför bra för ditt hår. Hairfiller appliceras på torrt hår. Applicera genom att hålla burken 10-15 cm ovanför det glesa området och skaka burken lite lätt. Upprepa tills du uppfyller öskat resultat. Använd Vivieré Boosting Spray för att stabilisera fibret. Vivieré Boosting Spray fäster bomullsfibrerna till ditt hår och ger din frisyr stadga som du kan lita på dygnet runt.
25g.
Boosting Spray (100 ml) ingår.

HÅRVÅRD - VIVIERE / HAIRFILLER HAIR FIBERS + - NELLY.COM


+ikassan

Bli medlem på +ikassan, du tjänar pengar snabb och bra på den här sidan. Så nu har ni chansen att bli medlem och börja tjäna pengar!:-)
Plusikassan.se - Rabatt på allt på Internet

Plusikassan.se - Rabatt på allt på Interne
t
Plusikassan.se - Rabatt på allt på Internet
Plusikassan.se - Rabatt på allt på Internet


håller på med ett arbete om nervsystemet, tråååååkigt..


skön skoldag

Dagen började inte speciellt bra, dricka i väskan och lite problem med moppen. Vi har då avklarat andra delen på nationella, sen hade vi en jätte lång lunch. Fick nyss veta att vi inte har någon svenska så vi flyttade ner medicinlektionerna, så vi kommer typ få sluta två halv tre istället för halv fem. Efter skolan måste jag plugga till matteprovet som vi har imorgon sen ska jag och träna.


godnatt!

Kom nyss hem från step in, efter ett väldigt skönt pass i gymmet. Nu ska jag och Emma lägga oss och "tagga" upp för svenskanationella som vi har imorgon, yay! Men godnatt på er.


drar mig mot step in


före och efter- kändisar utan smink

Vem tyckte ni passade bäst utan smink..?



Pink


New

Inhandlade ett nytt träningslinne förra veckan, är helt klart nöjd! Tänkte Inviga det ikväll.


Körskolan sen träning

Har nyss ätit middag. På en timme ska jag iväg på körskolan, sen ska jag på step in med Emma.


I want summer




Monday, go fuck yourself

Måndag idag. Kände mig väldigt trött imorse, Har sovit för lite i helgen känner jag. Endast fyra timmar i lördagsnatt. Men ska ta nya tag nu. Annars då? Sitter på skolan och har engelska. På psykiatrin idag ska vi ha någon redovisning om dopningsmedel, går nog säkert bra.


they say


KanDee


http://www.kandeeshop.se

Jeffery Campbell


safe and sound


Har duschat och känner mig verkligen som en människa igen. Nu ska jag borsta håret, skriva klart min psykitriredovisning, sen kommer väl pappa antar jag.


Är med och tävlar

Jag är med och tävlar på Josefines blogg, man kan vinna produkter från AustralianBodyCare, tydligen väldigt bra produkter. Gå in och tävla du med!:-)
http://josefines.se/2012/april/tavling-australian-bodycare.html#comment


tungpiercing


Gud vad jag vill ta hål i tungan. Det är så sjukt snyggt! Vissa säger att det är jobbigt att ha något i munnen hela tiden, andra säger att man inte känner av piercingen. Vissa får infektioner, vissa har inga problem alls. Vissa tycker det är snyggt, andra tycker det är fult. Men jag ska göra det, jag vet bara inte när.

I want this


lensway

Ett par snygga brillor från Rayban, som jag skulle kunna dö för. Kanske inte, men sjuukt jävla snygga är dom då! Man skulle lätt vara snyggast i sommar med dom hära↓
Ray-Ban - RB3025-L0205 Aviator hos Mylovebasket


Bakismat


Söndag

Det blev en väldigt lyckad och trevlig kväll igår med härligt folk. Kvällen avslutades vid 06:00, så känner mig gode så sliten nu, hehe.. Aja, vi ska nog dra och käk på Max senare, jag ska även städa rummet osv. Jag uppdaterar er senare.


Fin polariströjan


Lördag

Gårkvällen var bra, var hos Robin från början sen for vi vidare till klubbgärdet. Vid två kom Linus och skjutsade mig och Emma till blåsmark, vi sov där med Stefan Oliwer och Jens. Idag vaknade vi vid 11, han dock vakna några gånger innan de. Sen har vi bara tagit det lugnt, sett film osv.


I want this


hur du ska göra


Rihanna


ha en bra kväll!




follow your dreams, and then universe will open doors for you where there were only walls


En snabb update

Sitter i Emmas rum och väntar på att Robin ska höra av sig. På bilderna nedan ser ni kvällens outfit och facelook. Ha en bra kväll!



Tävling

Gå in och tävla på www.lillaelins.blogg.se man kan vinna smink.


how to do


Så här gör man en sotning/skuggning vad man nu kallar det. Du kan testa dig fram med olika färger,former, höjd osv. Gör så du själv blir nöjd. Jag tycker att man ska satsa på att göra en sotning när man ska på fest och de, man framhäver ögonen. Det är skit snyggt!


slutar snart

Sitter och föröker få arbetet klar, ska snart börja gå till bussen. När vi kommer hem så ska vi börja fixa oss, sen åker vi bort. Har gjort några tidsinställda inlägg så bloggen kommer ändå vara uppdaterad så ni vet!:-D Vi får höras när vi hörs,pusspuss!


medicin

Jag och Emma blev hämtade och Robin på skolan sen for vi och unna oss go mat till lunch. Nu har vi precis börjat om, och vi har medicin.


trasig mobil

kommer inte att kunna blogga så mycket för att min mobil är sönder..

make up


Ska köpa nytt smink och tänker lägga ner lite pengar på det så jag får bra produkter, som håller och är bra för hyn osv. Är det någon av er som har testat make up stores produkter? vad tycker ni om dom, bra/dåliga?

Jag lägger in det här inlägget i min nya kategori--> make up


naturkunskapen

Fick en liten sovmorgon idag, sen skjutsade Robin oss till skolan. Nu har vi nk, det suger verkligen. Vi gör nå grejs om källkritik.. Aja jag hoppas att dagen rullar på snabbt så vi äntligen får helg.


The only reason your girlfriendwants your dick, is because her mom told her to enjoy the little things in life.

När vi kom till Emma satt vi i hennes rum ett lite tag sen kom wassle och hämta oss. Vi for till nån Jocke och sen till sjulnäs igen.


Fika sen hockey

Nu firar vi Fanny, vi ska äta tårta osv. Sen ska jag och Emma fara till sjulnäs, blir även att sova där.


smycken



Dom här snygga smyckena vill jag inhandla så fort som möjligt. Skit snygga! + med dom hära är att dom inte är speciellt dyra. Jag vill även hissa dessa, och affären de kommer ifrån.


Tråkiga torsdag

Har gjort bort en medicinlektion, engelska och gympa, har även haft lunch. Nu har vi medicin igen, vi gör nå arbete om centrala nervsystemet. Efter skolan ska jag in till stan med mamma och kolla på ett par jeans och köpa ett linne till träningen. Sen har jag utvecklingssamtal, lite senare ska vi fira Fanny och sen far jag och Emma hem till henne och kollar på hockey.


BIG INSPIRATION


Amanda


-Hatar, verkligen hatar när det är stökigt i mitt rum, kan inte ens sova. Får ångest. Tycker att det är sjukt äckligt när det är orent och saker ligger överallt. Dock händer det ofta att det ligger saker över golvet, men tillslut när jag har mått nog dåligt över det så städas det bort.

-Har så mycket ideer och drömmar om bloggen. Så mycket jag vill göra och uppnå, men känner att jag inte har nog med självkänsla att skriva ex.provocerande inlägg osv. Men den dagen kommer, då jag ska satsa fullt ut på bloggen.

-Har dåligt självförtroende, men försöker göra mitt bästa varje dag att försöka höja det. Ibland går det och ibland inte. Avundas de som har bra självförtroende. Cred till er!

-Bryr mig väldigt mycket om mina vänner, pojkvän och familj. Men jag är väldigt, och då menar jag väldigt dålig på att visa det. Förstår egentligen inte varför det ska vara så svårt.

Gillar ni sånna här inlägg? Vill ni att jag ska skriva mer liknande inlägg, eller kanske om något annat? Då har du chansen att tycka till, tar emot allas ideer och försöker uppfylla era krav. Lämna då en kommentar i frågelådan.


Hiss


Hörde den här nyss på MTV. Fastnade för den direkt. Sjukt bra låt.


Live my life

Gjorde en snabb middag när jag kom hem. Sen dess har vi suttit vid datorn, sett tv och nu sitter vi och kollar på MTV, mycket socialt. Snart kommer Emma hit. Imorgon är det torsdag vilket betyder att vi börjar tidigt.. Känner mig helt slut på energi, sjukt trött. Kan bero på att jag låg och nörda mig med one tree hill framför mina ögon igår natt, och skolan började 08:10. Därför känner jag att jag verkligen behöver en tidig kväll. Men nu ska jag pussa på min pojkvän innan han far.


Step in

Gjorde bort talet och sen matteprovet. Efter skolan gick jag och Emma till step in. Gjorde bort ett och en halvtimmes pass, skönt! Nu väntar jag bara på att mamma ska hämta mig och sen kommer Stefan.


5 månader

(bild från weheartit)

Älskar dig


Hälso

Ska ha hälso nå. Egentligen skulle vi ha i storskolan men det är vattenskada så vi måste vara i en barack..


Onsdag

Dagens outfit. Har inte tid att blogga just nu gör det när jag kommer fram till skolan. Måste gå i ett snöoväder.. Fml


I hopp om att göra en tidig kväll

Ja, ni ser ju rubriken. Ska slå igång ett till one tree hill avsnitt sen ska jag sova. Onsdag imorgon, kort dag, redovisning av det nationella talet, omprov och sen ett pass på gymmet. Det blir nog bra. Är lite nervös över talet, men det ska nog gå bra.


Haha, suckers!


Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.


gymmet

När den evigt långa skoldagen äntligen slutade så drog jag och Emma hem till mig och hämtade träningskläderna, sen vidare till gymmet. När jag kom hem så åt jag hamburgare som min mamma hade gjort, gott! Nu ska jag plugga talet tills imorgon... Sen ska jag se one tree hill tror jag:D


Lyxmiddag


Måste göra det här!!


Hälsopedagogik

Sitter på skolan och har hälso. Vi håller på med sex och samlevnad, roligt. Efter skolan far jag och tränar. Puss!


Godnatt

Stefan och Oliwer for nyss. Nu ska vi se big brother ett tag sen ska vi sova. Sovmorgon imorgon, grymt skönt!


Pusspuss

Gjorde bort ett skönt pass i gymmet efter skolan. När vi for hem till mig kom Oliwer och Stefan och just nu ser vi film. När dom far ska vi nog bara mysa på med jordgubbar och nutella. Tycker att vi är värda det!


Så söta<3


Monday

Skola igen, tråkig, jag vill ha lov igen. Mitt lov var helt klart bäst! Men snart är det sommarlov så det är bara att härda.

Nu ska jag springa ner och hämta headsetet sen om ett tag far jag till skolan. Efter skolan drar jag och Emma på step in och tränar. Skönt


Ladda ner kik-appen, där du kan kommunicera med dina vänner.


@amandaajonssonn


Instagram

Följ mig på instagram- @amandaajonssonn


¿

What you have done is done, and can never be undone. Live on and learn from your mistakes instead of going back to them.


duktigt!

Jag och Emma vaknade vid 11 då hennes mamma ringde, vi gjorde frukost sen for hon. Jag har hunnit städa rummet, duscha och nu sitter jag och skriver klart talet. Duktigt! När jag är klar ska jag belöna mig själv med en god sallad och one tree hill tittande resten av kvällen. Super!


Tycker att det är ganska tomt..


Det här spelas i mina högtalare just nu


starships-Nicki Minaj

otto knows-Million Voices


Drog ändå på fest igår, orkar inte blogga så jag bjuder på bilder från kvällen istället.


en värdelös hiss & diss, men so what?!


-att påsklovet snart är över
-vädret levererar inte
-min mobil suuuuuger

-mina vänner
-helgen
-att det snart är sommar
-statistiken på bloggen har höjts


Fix

Jag och Emma slog igång tv:n sen så somna vi, vaknade två timmar senare och for då och käka middag. Nu har vi precis kommit hem. Träffade Fille i stan sen körde vi hem, inte kul att köra moppe i det här vädret. Nu ska vi börja fixa oss för kvällen. Än så länge vet jag inte vars vi hamnar, men men.

Har fört över alla mina bilder från telefonen förutom fem bilder, så därför bjuder jag på en bild på mig och Nickie från gårdagen.


+



black and white


1: Gina Tricot
2: Gina Tricot
3: Have2have
4: Have2have
5: H&M
6: Topshop
7: H&M
8: Topshop
9: Gina Tricot


Lördag

Igrå var vi hos Oliwer, vi sov även där. Under kvällen for vi till Hortlax för att träffa emil och gary, sen tillbaks till Oliwer. Där var samme, amanda, nickie, stefan, sebbe, emma och jag. Sen var jabbe och gary där ett litet tag.
-
Andreas kom och hämtade mig och Emma i Bersika för ett tag sen, när vi kom hem åt vi och nu sitter vi i mitt rum och lyssnar på musik. Snart ska vi nog börja tagga upp för kvällen;)


Outfit


hos Oliwer

Kom nyss till Oliwer, fick låna hans dator. Ska vara här ett tag sen ska vi nog mest troligt dra vidare. Hejn blir nog mest troligt det sista inlägget för idag, har dock ett tidsinställt som kommer upp vid tio om jag inte minns fel. Aja annars hörs vi väl imorgon. Puss!
Oliwer hälsar också!

Live like its the last day


nu far vi, vi syns!


boring

Jag har insett att min senaste kyss - var som dom andra
Jag lyssnar på - mig själv
Jag pratar - ofta
Jag tycker om - mina vänner 
Min bästa vän är - E J Lindkvist
Min första riktiga kyss - var för nått år sen
Jag avskyr när folk frågar - vad de ska ha på sig osv, osäkra dumma frågor
Kärleken är - bra
Du gillar att - äta glass
Jag kommer alltid att - bajsa
Jag är hemligt förälskad i -  Zac Efron
Sist jag grät var - för några veckor sen
Min mobiltelefon är - en 3:a och hatad
När jag vaknar på morgonen - vill jag somna om
Innan jag går och lägger mig - kollar jag facebook
Just nu tänker jag på - vad vi ska göra ikväll
Bebisar är - irriterade och söta
Idag har jag - tränat, kört moppe
I kväll ska jag - vara med fina vänner
I morgon kommer jag - göra nå kul

dream body


Det här ska jag uppnå. Mitt mål. Min drömkropp.


är missnöjd över längden och färgen på håret...p a n i k



step in

Vi vaknade ganska tidigt, förde över nå musik, sen åt vi frukost. Sen for vi till stan, hämta några saker hos mig sen for vi och träna. Efter en och en halvtimme på gymmet for vi hem. Vi åt när vi kom hem sen började vi fixa oss. Vad som händer ikväll vet vi inte än, men jag uppdaterar er senare.

bildbrist


Im day dreaming- Akon feat Snoop Dogg


Hos sebbe

Är hos Sebbe nu, har inte haft tid eller nå internet, därför har jag inte bloggar nu. Men passar på att blogga från Stefans telefon hehe. Hittade även en väldigt "fin" bild på mig när jag dammsög mitt rum i söndags..
Update: he gick inte att ladda upp bilden..:(


Wish It, Dream It, Do It!


Roses are red violets are blue, I was born beautiful but what the hell happened to you?


summer-pink-collage


Dag 05 - Någon jag saknar

vänner jag inte har så bra kontakt med längre


Torsdag

Igår var vi och grilla nå folk i hortlax. Mysigt! Nu ska vi in till banken och fixa en grej sen hämtar vi ut step in kortet. Blir nog att sova i sjulnäs inatt, kommer
Inte att ha världens bästa internet där men ska försöka uppdatera er ändå!:-)


Dag 12 - Någon som betyder mycker för mig


Kan dee

Want this


onsdag

Kom nyss hem från stan. Cyklade faktiskt dit. Träffade My, Emma och Nickie sen kom killarna. Nu är jag då hemma och väntar på att maten ska bli klar- tills dess ska jag se på mina favoriter nämligen one tree hill;) Ikväll blir det att grilla med härligt folk.


-


Through the silence

Vaknade för inte så länge sen, har ätit frukost och nu ska jag se one tree hill.


Dag 11 - Något som jag ser fram emot

-sommaren


-håret växer sig lite längre

Fräschat upp mig!

Har precis fräschat upp mig. Duschat, rakat benen använt peeling för ansiktet. Riktigt skönt! Använde mig av den här peelingen som jag har köpt på Dollar Store, hittade inte den jag vanligtvis brukar använda så jag fick ta de jag hade. Den är inte jätte bra men den funkar verkligen i krislägen. Ungeäfr 20 kr kostar den(man får det man betalar för). Den på bilden är grön, men den jag har är orange.
-
Sitter annars i min rosa mjukisdress och ska slå igång ännu ett avsnitt av one tree hill och bara mysa, sen om nån timme blir det att sova. Godnatt!



I´m day dreaming

Kom nyss hem från stan. Hämtade ut ett paket, som jag måste skicka tillbaka(för stort). Sen köpte jag en sak till skolan och en ny jacka. Har ingen bild på den, men bilden nedan är ganska lik. Nu ska jag kolla lite one tree hill, sen ska jag äta, nå kyckling typ, lät ganska gott.


xo

1. Bra för tänderna

Många och långa kyssar motverkar faktiskt hål i tänderna. Salivproduktionen i våra egna munnar ökar när vi utbyter saliv med någon annan.

2. Minskar stress och ångest

Bästa sättet av befria kroppen från spänningar är att kyssas. Du slappnar av, sänker ditt blodtryck och andas djupare.

3. Håller dig frisk

Kyssar stimulerar kroppens oxytocin och andra kemiska ämnen som hjälper till att motverka sjukdomar. När ni hånglar utbyter ni dessutom bakterier som bidrar till ökat immunförsvar.

4. Bra för din hy

Vetenskapliga tester har bevisat att kyssar kan förebygga och till och med bota problem-hy.

5. Håller dig i form

På en minut kan du nästan bränna upp till 30 kalorier.


"Happiness is something that comes into our lives through doors we don’t even remember leaving open"


want this


Sjukligt snyggt! Skulle verkligen kunna göra en sån där tatuering.


Om ni vill att jag ska blogga om nå annat, nått speciellt så är det bara att lämna en kommentar i bloggsvar. Finns i menyn högst upp:)

Igår kom Oliwer och Stefan till Emma. Vid 10-11 for vi till Blåsmark. Gjorde inte nå speciellt, såg tv och mös. Blev hämtad av Anton där vid två. Idag vaknade vi vid halv 11, åt sen blev jag hem skjutsad. Nu hade jag tänkt skriva lite på mitt tal sen bara ta det lugnt.


Dag 10 - En bra vän

en bild på två bra vänner, emma och jens.
image description


Blogresponse

Ställ frågor på blogresponse eftersom jag tar en kort bloggpause till imorgon. Ha det bra!


Sjulnäs

Vi tog cyklarna in till stan och sen cykla vi hem. Jag packade och nu är vi på väg till sjulnäs, blir att jag sover där inatt. Ikväll ska vi kanske vara med Oliwer och Stefan.


Måndag

Igår när vi hade varit på middag hämtade jag och mamma Nickie, sen for vi till bergsviken. Där var sebbe, Stefan, Nicke och Oliwer, efter ett tag kom Emma. Vi satt och grillade, sen när vi ledsna for vi hem till sebbe, sen in till stan. Förresten så gick jag ner i en vattenpöl som var två dm djup, så mins vita converse är svarta nu..:(

Nu har vi precis vaknat och ska gå och göra frukost. Puss!


Dag 09 - Någon som förändrat mitt liv

mina älskade vänner♥

bild från Nickie

Apologize

Ska duscha, städa upp i rummet osv. Sen vid fyra ska vi och äta och efter det blir det väl att hitta på nå med folket.


Yesterday

Gårkvällen var bra. Var i munksund hos Robin. Vi for därifrån vid två, då kom Anton och Iiro och hämtade mig och Stefan. Vi for hem till mig och sov. Nu ska jag ta bort sminket sen äta. Puss!

Och jag bjuuuuuder verkligen på bilderna.


Dag 08 - Ett ställe jag vill tillbaks till


turkiet

vi ses i dimman!!!


Just Girly Things


Fix

Håller på att fixa mig samtidigt som jag väntar på Nickan.


Dag 07 - Nyaste bilden på mig utan smink

image description
väldigt, väldigt dålig bild men hade ingen annan.

Ett jätte bra tips!

Till alla er bloggare- det finns en jätte bra sida som ökar dina läsare jätte mycket på bara en dag. Jag har märkt en jätte stor skillnad.
Bli medlem-->http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=amandaajonssonn

The Blind side

Ligger i sängen med datorn samtidigt som jag ser The Blind Side. Rörande film de, rekomenderar den starkt.
-
Snart ska vi äta middag, påskmat. Sen ska jag fixa mig inför de festligheterna som blir ikväll.


Godmorgon

Kvällen igår var ändå ganska bra även fast festen vi var på var ganska död så var det ok. Efter ett tag träffad vi marcus, han kom till festen ett tag sen for vi in till stan, vi åt sen skjutsade han hem oss. Nu har vi precis vaknat idag vet vi inte vad som händer men ikväll blir det mest troligt fest igen, Nice.


sommarinspiration


suck on that


Nu kommer Nickan hit

image description


En sak ni inte visste om mig.

Jag älskar hästar, och hoppas på att jag själv kommer äga en någon dag.


Gå in och rösta!

finalist nummer 4 http://fannypetrine.blogg.se/2012/april/finalisterna.html#comment
Som jag skrev i inlägget under så får de som röstar en läkning, skriv i en kommentar att ni har röstat.


Gick vidare!!

Gick vidare i veckans blogg. Alla som går in och röstar kommenterar så får ni en länkning i ett inlägg för besväret. Jag är finalist nummer 4:a!:-)


Kåbdalis

Är hemma nu från kåbdalis. Där var det pimpeltävling, men ville inte fiska så for och körde skoter istället. Vädret levererade helt klart! Nu ska jag duscha sen bjuder kvällen på festligheter, Nice!


klädcollage


Något snyggt nu till våren:)


följ mig på bloglovin!


Ställ en fråga på blogresponse. Tryck på bilden så kommer du direkt till frågelådan:-)


Skoter

Är framme nu i Kåbdalis. Solen skiner och jag ska nog ta en sväng med skotern, sen ska vi äta lunch. Puss!


ByeBye!

Nu far jag till Kåbdalis, ska hålla er uppdaterade under dagen, så ni kan vänta er en del inlägg. Ha det bra!:-)


Det var någon som ville se mitt hål i naveln.


Teenager Post # 4863


beauty - Miley Cyrus


Dag 06 - Mitt första husdjur


Godnatt!

Filmen var väldigt bra, helt klart sevärd! När filmen hade sluttat stod vi ute och prata ett tag sen for vi hem till mig, såg
Big brother och prata. Nu har alla precis farit. Jag har tagit bort sminket och ska nu sova. Ska till Kåbdalis imorgon med mamma, ska även träffa pappa.


-Eminem


American Pie-Reunion

Ikväll blir det bio med Stefan, Sebbe och Nickie, vi ska se den nya American Pie. Håller just nu på att göra mig klar, Stefan är även på väg hit. Får se om det blir att fara någonstans innan bion annars får vi se vad vi hittar på och göra tills den börjar. Ha en bra kväll!


Dinner-sushi


Jag trodde världen skulle rasa om jag lät dig gå.


spelas sönder i högtalarna just nu


Jag har det riktigt roligt i camen.


bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2371524/amandaajonssonn?claim=awmmyyjfjg9">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Dansa Pausa



Mamma är så snäll så hon köper hem sushi till middag, gudomligt gott! Ikväll ska jag nog hänga med fint folk, mer om det får ni veta senare. Nu ska jag dammsuga rummet sen ska jag ta på mig andra kläder.

Känns som en bra dag idag. Solen skiner, jag mår bra. Livet är allmänt bra idag. Fått lite pengar, en annan dator så hoppas att dagen förblir som den är nu. Kännde även att det var dags att ta fram systemkameran igen, eftersom det var ett tag sen. Lite små lycklig sådär över att jag fann känslorna till den igen.


veckans blogg hos Fanny

Är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Fanny. Tryck på bilden så kommer ni direkt till inlägget!

www.fannypetrine.blogg.se

Butterflies.


det var någon som bad om en bild på mig och min kille och info(?) så here you go!


hittade inte dom andra bilderna men hoppas den här duger.
Vi har snart varit tillsammans i 5 månader. Vi har haft det lite jobbigt från och till men nu är allting bra. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva men om det är någonting mer du undrar så är det bara att skriva en fråga i frågelådan:)


When u smile, I smile


Nytt-Frågelåda


klicka på bilden så kommer ni direkt till frågelådan, annars finns den i menyn. Så FRÅGA PÅ! :)


Adriana Lima


gårkvällen

Igår fick vi sluta klockan 1 när vi egentligen skulle sluta kvart i 3, så då hade vi lov. Inte klagar man. Jag,Emma och Nickie for in till stan, sen hem till Nickie, fixade oss och sen åt vi på sunes. När vi hade flådat klart for vi till Bersika och var med Jens, Nicke, Oliwer och Stefan. Senare kom även Sebbe och Robin. Vi gjorde inte speciellt mycket, fick skjuts hem av sebbe vid havl elva, sen la jag mig typ 40 min senare.


/två bilder från arkivet/


Dag 04 - Ett plagg jag älskar från min garderob

finns inget speciellt som jag verkligen "älskar" i min garderob

Tre bilder från igår då vi for till oliwer


3 bilder från igår då vi for till Oliwer.


Onsdag

Sitter på psykiatrin nu, slutar på 3 min. Efter skolan drar vi in till stan och sen ska jag vara med Stefan. Puss!


Sluta blogga, ge dig förfan, ni är inte bättre än någon annan.

Provet gick bra, gick hem efter det. Packade några saker sen tog jag moppen in till stan, träffade Emma och Nickie där. Jag och Emma for ganska snabbt hem till henne, vi åt och nu fixar vi oss. Ska till Oliwer då han kommer hem. Puss!


Har prov nu


Tisdag

Har precis fixat mig och ska nu äta frukost. Tisdag Idag vilket betyder prov. Kan som tur det så oroar mig inte speciellt. Efter skolan ska jag kanske skriva lite på mitt tal eftersom vi snart har redovisning på det. Men vi hörs!


Dag 03 - Nytagen bilden på mig och 5 punkter om mig

image description
1. har oftast svårt att veta vad jag vill, vet inte vad jag känner osv.
2. lyckas alltid att skapa kaos i mitt liv
3. älskar mina vänner och min kille
4. uppskattar aldrig det som är bra hos mig själv eller det jag har, kollar alltid på hur andra ser ut och vad dom har
5. älskar, verkligen älskar att spela gitarr, spelar inte för någon annan än mig själv dock.


Better than revenge

Har äntligen pluggat klart för idag. Sitter och myser framför elden och ska nu fånig slå igång en film och sedan sova. Njuter lite till med tanken på att jag har sovmorgon imorgon. Sovgott!


+

"Det är inte pinsamt att gråta för en tjej, men det är pinsamt att få en tjej att gråta."


plugg

Den här designen får duga ett tag. Nu ska jag plugga, puss!


Im in love


ont i huvudet

Började halv tio,hade engelska och svenska, sen hade vi ingen matte för att vi skulle på en teater, sen fick vi sluta. Grymt skönt. Har förövrigt ätit middag nyss, mår inge bra idag heller, vill verkligen inte bli sjuk. Ska sörsöka göra klart bloggen sen ska jag plugga. Puss!
image description


Dag 02 - Någon som jag känt länge


Även fast jag inte har nån blogglust så uppdaterar jag er ändå!:-)

Dagens outfit.


kaos

Bloggen är totalt kaos just nu=ingen blogglust. Ska fixa den imorgon efter skolan. Sovgott snyggingar!
image descriptionimage descriptionimage description

håller på att ändra om bloggen lite.

den är lite rörig just nu


P.S. I love you

Har gjort klar arbetet och nu ska jag göra nå frågor. Blir nog en tidig kväll idag, känner mig inte speciellt pigg.


känner ni igen er?;)


Har det riktigt tråkigt just nu


Dag 01 - En låt som väcker fram känslor och minnen


Gullis<3


roligt

60 ärliga frågor om dig själv.
 1. vad är ditt mellan-namn? - Alice

2. vad skulle du vilja heta i förnamn? – vet inte

3. är du i ett förhållande nu? - jo

4. om ja, hur länge har ni varit tillsammans? - snart fem månader

5. vem var du tillsammans med sist? - Anton

6. varför tog det slut? – hah dedu

7. har du haft ett seriöst förhållande? – jo

8. vem vet mest om dig? – mina närmsta

9. vad gör du på fredagskvällar? – olika

10. bästa filmen du någonsin har sett? - dear john


11. har du haft sex med fler än 4 personer? – nej

12. har du någonsin varit så full att du däckat? - jo

13. har du testat droger? - nej

14. har du någonsin rökt? - jo

15. har du någonsin snusat? - jo

16. saknar du någon just nu? – ne

17. hur mår du idag? – rätt bra


18. ska du på några fesivaler i år? – jo

19. vad gjorde du för exakt ett år sen? – jadu fråga nån som vet 

20. bästa minnet från sommaren? - pdol, stockholm

21. vilket var det senaste landet du besökte bortsett från sverige? – turkiet

22. när var du där? – kommer inte ihåg

23. är du rasist? – nä

24. har du helt svenskt ursprung? - yes

25. om nej, vart kommer du ifrån? -


26. föredrar du svenska eller utlänska tjejer/killar? – svenska

27. ser du fram emot någonting just nu? - ja

28. sköter du skolan? – gör så gott jag kan

29. vad har du för betyg? – hyffsade

30. vad är det bästa du fått på ett prov?  ett fel

31. vilket ämne var det? – so

32. har du fått ig på ett prov? - ja

33. har du spelat/spelar du i ett band? - ne

34. anser du dig vara intelligent? – nä


35. vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? – 2010/2011 fast det är ganska ok nu också

36. vilken var den värsta tiden då? – typ slutet av 2010

37. har du mått dåligt psykiskt? - nä

38. har du skurit dig eller gjort dig själv illa på något sätt? – nej

39. har du haft sömnproblem? - nej

40. hur ofta gråter du? – inte vet jag

41. vad gör du när du mår dåligt? – slår igång musik och försöker att tänka på annat

42. vem vänder du dig till för att prata med när du mår dåligt? – brukar inte alltid prata med någon, men annars mina vänner och min kille

43. har du någon gång velat ha tillbaka någon av dina ex? - aa


44. vilken klass går du i nu? – 1:an

45. vilken skola? - strömbacka 

48. är du stolt över dig själv? – ibland

49. vad är det bästa med dig enligt dig själv? – mitt hår 

50. vad får du ofta komplimanger för? – håret typ

51. har du lätt att få folk att skratta? – lite

52. cider eller öl? - cider

53. har du några talanger? – gitarr maybe

54. vet du om någon är kär i dig? – ja

55. är du kompis med ditt/dina syskon? - nej

56. vad står det i ditt senaste sms? – asså angående provet hade vi fått nå frågor på de?:)
57. hur lång är du? – fuckk u

59. vilken storlek har du på kläderna? – beror på va de är för plagg

60. har du svarat ärligt? – ja


Like A G6

Dag 01 - En låt som väcker fram känslor och minnen
Dag 02 - Någon som jag känt länge
Dag 03 - Nytagen bilden på mig och 5 punkter om mig
Dag 04 - Ett plagg  jag älskar från min garderob
Dag 05 - Någon jag saknar
Dag 06 - Mitt första husdjur
Dag 07 - Nyaste bilden på mig utan smink
Dag 08 - Ett ställe jag vill tillbaks till
Dag 09 - Någon som förändrat mitt liv
Dag 10 - En bra vän
Dag 11 - Något som jag ser fram emot
Dag 12 - Någon som betyder mycker för mig
Dag 13 - Senaste personen jag träffade
Dag 14 - en sommarbild som väcker minnen

söndag

Igår for jag till sjulnäs och hämta Emma, sen till bergsviken. Vi for till Sebbe där även Nickie var, sen kom det folk dit. Efter ett tag for vi ut och grilla med nå härligt folk. Vi tröttnade ganska fort, kan nog bero på att det var så förbannat kallt. Så vi for in till stan, träffade malle, stralle,lisa, gary, emil, johan och nån fler. Kom hem vid tre halv fyra.
-
Nu ska jag göra klart ett arbete i vård och omsorg sen ska jag plugga till provet som jag harpå tisdag. Puss!

/I want this eyecolour/