amandaajonssonn


Tisdag.

Gårdagen spenderades i stan och i bersika. Var med Oliwer,Jens, Sebbe, Nickie och Emma. Idag ringde alarmet 06:15, gick bra att stiga upp. Dagen gick bra, jobbade över 40 minuter för att vänta på Emma. Sen så for vi hem. Vid fem åkte vi till vischan och åt middag och sedan kom Nickie och Sebastian. Vi åkte till valls för att träffa nicke Jens och Oliwer så vi var där ett tag ikväll. Sebbe och Nickie for nyss och nu ser vi på house. Vi får se om vi far ut och gör nå snart annars så ser vi nog tv. Imorgon börjar jag 16:30 så slipper ställa alarmet , sjukt skönt!


Story of life.

img_1093 (MMS)

Story of life.


Praktiken gick bra idag, lite segt där vid...

img_8651 (MMS)

Praktiken gick bra idag, lite segt där vid klockan 10 halv 11 men det gick hyffsat fort. Åkte in till stan för att Emma skulle lämna in en grej på skolan, och nu sitter vi på sjukhuset för att hon ska till tandläkaren. Sen ska vi nog hem till mig och äta middag och senare blir vi skjutsade till sjulnäs. Puss!


En pojkvän låser sin mobil, men en äkta po...

img_2551 (MMS)

En pojkvän låser sin mobil, men en äkta pojkvän skulle säga: "Älskling kolla smset åt mig".


Igår var jag och Emma med Oliwer och Stefa...

img_2794 (MMS)

Igår var jag och Emma med Oliwer och Stefan. Sen när dom for hem så hände det en grej så att det slutade med att vi for till dom med Emmas pappa, sen hem för att se Irene huss och sedan hämtade Jocke oss så vi åkte till dom igen. Sen kom polisen osv. Kom hem vid halv ett. Känner mig gode död just nu. Men ska klä på mig och gå och äta. Hoppas ni får en bra dag. Puss!


Nyduschad och fräsch. Det här blir första ...

img_4068 (MMS)

Nyduschad och fräsch. Det här blir första lördagen vi tar det lugnt på länge. Har köpt godis och hyrt film så det är de vi ska göra nu.


Har varit och kört skoter idag med Emma,My...

img_7819 (MMS)

Har varit och kört skoter idag med Emma,My, Sebastian och Oliwer. Kallt men kul!


Friday

Idag fyller min morfar år, så grattis till han! Ska till han efter praktiken idag för att fira han. Börjar klockan sju idag och slutar 13:00, skönt att få sluta tidigt på fredagar. Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir att göra men vi lär ju se. Ha en bra dag!


A bestfriend.


Onsdag

Var jobbigt att gå upp klockan 6 idag, men dagen gick bra iallafall. Nu sitter vi och ser på tv samtidigt som vi äter glass med apelsin. Efter middagen ska vi till valls.


Svar till Sofia!:-)

Du frågade vad valls var(vallsberget heter det egentligen). Man åker slalom där. Hoppas du är nöjd med svaret!:-)


Vill ha, så himla snyggt!


Love.

Amo, il tuo profumoUntitled

Wild ones

Sitter och viker in ett par kläder i garderoben. Nu ska vi plugga lite sen göra middag. Ikväll blir det valls igen så det blir inte nå bloggning när jag är där så ni vet! Men vi hörs!


Det okända.

Kom nyss hem från valls. Nu sitter vi framför tv:n och ska se det okända som är på furunäset. Köpte med mig en kexchoklad och en fanta till det,gott!


Monday.

Dagen rullade på ganska bra idag, slutade klockan två så då gick jag hem. Tror vi ska äta middag snart och sen ska vi på valls.

Måste bara tillägga att det borde sluta snöa nu. Det snöar/har snöat sjukt mycket dom senaste dagarna. Vi har nog mycket snö, eller..? Jag tycker iallafall att det räcker nu.

Btw så går Instagram suveränt just nu, fortsätt så!


party outfit


Sista inlägget för idag.

När vi kom till Emma lastade vi av skotern och for och körde. For förbi mormorn och morfarn och sa hej, sen for vi hem för att Oliwer och Jens kom. Så det är de vi har gjort ikväll. Nu sitter vi och ser på tv. Börjar åtta imorgon så det blir en hyffsat tidig kväll.

söndag

Söndag idag, tråkigt. Helgerna går alldeles för fort. Ska tillbaka till Emma efter middagen.

Imorgon börjar klockan åtta, så slutar i en hyffsad bra tid. Nu ska vi gå upp och äta frukost sen får vi helt enkelt se vad den här dagen har att erbjuda.

bild från examen i 8:an


If you dream it, you can do it.

FacebookTumblr
-Inspiration

Haha

img_6235 (MMS)

Haha


something new


Lördag

Vid sju så följde vi Jens och Oliwer till bussen, men de missade den. Så då kom Jabbe och hämtade
Upp dom och så skjutsade han förbi oss på Max så vi fick äta. Sen kom Jens och Jabbe till Max så for vi ut och var med dom resten av kvällen. Idag vaknade vi vid elva, vi åt och sen for vi ut med skoten. Vi kom hem för tjugo min sen. Nu ska jag duscha sen äta nå. Ikväll blir det att vara med Jens och Oliwer tror jag. Men vi lär ju höras sen,puss!

halsband


Inte någon speciellt bra bild. Har velat ha ett sånt här halsband hur länge som helst, så sjukt fint.

Nelly.com


stan sen!

Vi åkte in med bussen som gick 15:35 till stan. Så när vi var framme gick vi från busstationen hem till mig. Vid skolan mötte vi Oliwer och Jens, så dom två är vi med nu. Om ett tag ska vi in till stan och äta sen vet jag inte.

Jag och Jens hart suttit och spelat nå bilspel och sen har jag plattat håret. Men nu ska jag ta och vara lite social med dom andra. Puss!
Tumblr_ly3w1z5aiv1qieq9mo1_400_large

Finally friday!

Igår fick jag sluta tidigare så då for jag, Emma, Nickie, Jens och Oliwer på valls. Imorse ringde alarmet klockan 06:00, väldigt tungt men det gick bra. Dagen rullade på bra. Nu sitter jag i Emmas soffa och väntar på att hon ska sminka sig klart. 15:35 tar vi bussen till stan. Ska äta middag och sånt och sen får vi se vad som händer ikväll. Puss!

23:52

Blev maxmat till middag, gott! Spenderade kvällen med Emma,Nickie, Oliwer och Jens. Vi gjorde inte så mycket. Där vid åtta kom Felix med skotern så Emma körde den och jag åkte. Nu ska vi sova. Godnatt!

Bild från nyår. Har precis hjälpt Emma att...

img_0082 (MMS)

Bild från nyår. Har precis hjälpt Emma att städa rummet och nu sitter vi och väntar på att Nickie och (kanske) Oliwer och Jens ska komma. Imorgon börjar vi klockan ett och slutar klockan sju, sjukt skönt att få sova ut.


Something I want to do before I die.

dreams come trueKindertentKiss NoemiTrust Issues by noodlebiitchh143

Svar på kommentar: jag har praktik på rokn...

Svar på kommentar: jag har praktik på roknäsgården, det är inom äldreomsorgen :)


Två månader idag. Älskar dig mest <3

img_3405 (MMS)

Två månader idag. Älskar dig mest <3


Följ mig på instagram: @amandaajonssonn Sk...

img_9432 (MMS)

Följ mig på instagram: @amandaajonssonn Ska sova nu, nighty nighty


Efter middagen blev vi skjutsade till vall...

img_4961 (MMS)

Efter middagen blev vi skjutsade till valls. Åkte där med Jens och Oliwer. Gick bra även fast jag har f'rbannat ont i knät. Nu sitter vi och ser på tv, ska gå och ta bort sminket nu och sedan ser vi nog på tv lite till. Börjar klockan nio imorgon, skönt!


Sitter på praktiken och gör inte speciellt...

img_5975 (MMS)

Sitter på praktiken och gör inte speciellt mycket. Slutat klockan två idag. Senare ikväll skulle jag och Emma kanske vara med Jens och Oliwer men vi får helt enkelt se hur det blir. Vi måste även plugga lite.


Har inte haft möjlighet att blogga från de...

img_9356 (MMS)

Har inte haft möjlighet att blogga från den förbannade blogg appen. Den är värdelös. Så efter tusen försök att få upp ett inlägg så ger jag upp och bloggar i ett mms. Hoppas det duger.  Har spenderat kvällen med att åka slalom med Emma, Jens och Oliwer. Väldigt roligt, men tror jag kommer ha träningsvärk imorgon. Det blev inte så jätte tidig kväll igår men idag då SKA jag sova tidigt, lovar;-)


Måndag

Har nyss kommit hem från praktiken. Dagen rullade på ganska bra. Ikväll blir det kanske valls, vi får helt enkelt se. Nu ska vi äta nu. Hörs sen!


Frukost

Vaknade för tio minuter sen och nu sitter jag och äter frukost. Ska gå upp och sätta upp håret,borsta tänderna och sånt sen går jag till praktiken. Ha en bra dag!


So true


Give me everything

Har suttit och sett letters to juliett och sen har jag duschat. Nu ska vi nog slå igång en film eller nå sen blir det en tidig kväll.


Hello

Kom hem för ett litet tag sen. Var och åt middag hos Peder och Linda. Sen åkte vi förbi och kollade vars vi ska gå in på praktiken imorgon. Nu sitter vi vid köksbordet och dricker cola medans som vi gör matte. Puss!


Instagram

Ni är så fina!


Godmorgon!

Följ mig på instagram: @amandaajonssonn

Sitter i sängen och har precis packat klart. Snart åker vi till sjulnäs. Vi är bortbjuden på middag så det är det enda jag vet att vi ska göra idag.

Vad ska ni fina läsare göra idag? :-)


Lite bilder från gårkvällen.


news


Lördag.

Inlägget jag skrev innan vi for igår kom aldrig upp. Suck!
-
Kvällen igår var bra. Vi firade Sebbe för att han fyllde år. Vi var ett par stycken och sen kom det mer folk. Kom hem vid halv två/två. Sitter framför tv:n nu och ser programmet Awkward och väntar på att Emma ska vakna. Idag vet jag inte vad som händer. Känner för en hemmakväll med film och godis eftersom jag inte mår speciellt bra och har inte så stor ork till att göra nå. Vi ser ju, puss!
296252_261808277182809_217835918246712_874863_1336844266_n_large

Stan

Har varit på stan med Åsa och Emma. Köpte ett linne och en foundation. Sen åkte vi förbi farmor och farfarn sen for vi och åt. Nu är vi påväg hem. Vi aka börja fixa oss direkt sen blir det fest. Kanske slänger upp ett inlägg innan jag far ifall de inte skulle hända så ha en bra kväll!:-)


Summer


Fredag den 13:onde

Vaknade för ett litet tag sen. Sitter och läser lite psykiatri medans Emma ska vakna. Snart ska vi äta och sen går vi till bussen.

Sen är det ganska uppenbart att provet/läxförhöret vi har idag inte kommer gå bra. Ja, ni ser ju rubriken.


*


Snyggt.


Godnatt

Blev hämtade från valls lite innan nio. När vi kom hem gjorde vi varm choklad, tog bort sminket och förhörde varandra på psykiatrifrågorna. Nu ska vi snart sova så Godnatt!


Är på valls och väntar på Jens,Oliwer och Stefan.


14:23

Fik ont i huvudet eftersom jag är förkyld, smart, måste ta en värktablett när jag kommer hem om det inte går över. Sitter nu på nån föreläsning typ, om nå val vi ska göra i 2:an och 3:an. Tydligen skulle vi slippa nk lektionen så då kommer mamma och hämtar oss och skjutsar hem oss. Idag måste vi verkligen plugga för vi har ett psykiatri förhör imorgon, senare blir det valls. Då vet ni!


Tjejer


Sant.


Torsdag

Sitter på engelskan och ska få tillbaka ett prov som vi gjort innan lovet. Sen har vi gympa. Efter skolan far jag till sjulnäs. Vi ska plugga sen ska vi på valls. Puss!


Sovgott

Vet att uppdateringen har sugit idag, förlåt men imorgon blir det ändring.
Gick till skolan, var hos tandläkaren sen rullade dagen på som vanligt. Blev hämtad av Viktor sen åkte vi hem till mig. Har spenderat kvällen med några sköna peeps, med Wii spelande och sånt. Nu ska vi sova, godnatt!

Svar till Marie

Jag läser tyvärr inte din blogg så då är det lite svårt att kopiera dig, men man kan inte ha ensamrätt om allt heller så att ja..:-)

Ny header

Var less den gamla, slarviga så gjorde en ny nu på lektionen.

Ett jätte bra tips till er läsare!

Ni som bloggar måste bara bli medlem på den här sidan. Man värvar andra, samtidigt får man en massa läsare+kommentarer till sin egna blogg, den syns på andra bloggar and so on :-) 

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=amandaajonssonn

Hair

Är sugen på att köpa det hära. Det definierar och återskapar samtidigt som det lugnar frizzit hår. Den ger än även glansigt hår. Kostar 249:- att beställa från Nelly.com.


Onsdag

Är påväg till skolan nu. Körde på en enkel fläta, ganska skönt. Efter skolan ska jag vara med Emma,Stefan och några andra. Puss!


Gina tricot- Diss




- En liten titt på GinaTricots nya kollektion. Enligt mig var den sjukligt ful, sorry men var bara tvungen att "dissa" den.

Beginnings are scary, goodbyes are sad, it's the middle that counts the most in your life!

Har försökt att uppdatera er från telefonen men inläggen ville aldrig publiceras.
-
Kom hem från Vallsberget för ett tag sen. Det var faktiskt väldigt skänt att åka idag, förutom typ tio min då det började snöa. Från början var det jag, Emma och Nickie. Sen kom Jens, Oliwer, Nicke, Alva och Angelica.  Klockan 21:00 kom Andreas och hämtade oss. När jag kom hem åt jag två mackor med keso, sjukligt gott! Nu ska jag duscha och läsa igenom psykiatrin. Puss!
Facebook~
måste fixa one tree hill boxarna.


?

Vet inte riktigt varför blogg.se appen alltid publicerar dubbelt av bilderna jag lägger upp. Så det är inte med mening jag lägger upp så många bilder..


Cozy.

Hittade tre fina plagg från Nelly.com. Ganska sugen men ska hålla hårt i pengarna nu.


Hälsopedagogik.

Sitter på skolan nu. Trött, sliten och förkyld. Trodde inte det kunde bli bättre! Längtar i sinne till efter skolan då det blir valls!!


Nickie for nyss, vi börja se the grudge så...

img_5215 (MMS)

Nickie for nyss, vi börja se the grudge så vi ska fortsätta göra det nu. Har gjort varm choklad och popcorn nu så ska mysa med det framför filmen. Godnatt!


Collage



Förkyld..

Vaknade av att jag knappt kunde andas, jobbigt läge. Vi gick upp och gjorde frukost och nu sitter jag i soffan och gör inte speciellt mycket. Senare ska vi hem till mig, har psykiatri som måste in i huvudet.


Gillar min bakgrundsbild på telefonen.


När Emma vakna så åt vi frukost och sedan ...

När Emma vakna så åt vi frukost och sedan körde vi skoter ett tag. Sedan åkte vi till sjulnäs.Vi har precis ätit och nu ligger vi i sängen. Om ett tag kommer Oliwer och Stefan. Vet inte vad vi ska göra, men garanterat nått. Puss!


Åh vad ni är fina!<3

Statistiken går bara uppåt och kommentarer rullar in. Ni är bara för söta!:-)


clothes

Skrmavbild-2011-11-14-kl-19-44-10_174971657_large
Alexandraohnell-694-de519_large

Hiss och Diss


- Människor som tror på sig själv!

-Nytt år, nya tag, nya möjligheter.
Tumblrlx2st7jelt1ql3ttu_large
-Uggs, verkligen inte vackra men de är varma.


-Rykten, lögner

-Pälsjackor/västar osv

-Copycats


Godmorgon!

Igår var det fest sen kom Jesper och hämtade oss så for vi och åkte runt med han, lite senare så skjutsade han hem oss vid halv två typ. Idag vaknade jag för typ en halvtimme sen, gick och duschade direkt. Kunde inte ska nå bra inatt eftersom jag har blivit förkyld, jobbigt! Nu ska jag ta mig nå och dricka sen se om Emma har vaknat. Puss!


Tonight


Tonight


Inspiration


Vi kom nyss hem från valls. Det var ganska...

img_6095 (MMS)

Vi kom nyss hem från valls. Det var ganska skönt att åka förutom att det värkte lite i benen. Nu ska vi ta och fixa oss lite. Senare äta och sen far vi bort. Ha en bra kväll!


Sitter i fiket på valls med Emma.

img_8044 (MMS)

Sitter i fiket på valls med Emma.


Har inte haft något internet men har försö...

img_2341 (MMS)

Har inte haft något internet men har försökt blogga in i det sista men det gav inga resultat. Har spenderat kvällen i blåsmark med Oliwer,Jens,Emma och Stefan. Vi åkte skoter till en stuga, gjorde upp eld och sånt. Imorgon blir det valls för mig och Emma, som vi har längtat!:-)


I love you.


Blåsmark

Har duschat,städat rummet och ätit. Andreas kommer och hämta upp oss nu så far vi till Stefan där Oliwer och Jens är. Senare ikväll ska vi till bersika till Oliwer. Mer än så vet jag inte nu, puss!


Godmorgon!

Vaknade precis pågrund av min lillebror som levde om. Ska gå och äta och sen städa till i rummet(dammsuga ,sånt) och sedan ta en dusch. Då vet ni!:-)


Godnatt sweethearts!


Collage.

Lite inspiration


Det var fin pudersnö i sjulnäs..

idag när vi var ute och körde. Skotern går mycket fint. Det är emma som hoppar på bilden. Härligt väder också måste jag få säga. Längtar tills vi drar till kåbdalis när vi får köra summiten som nästan har frusit fast för att vi inte har kört den på ett tag. Poss!


Sitter och myser i sängen.

Ja ni ser rubriken. Killarna for för ett tag sen. Vi gjorde inget speciellt, chillar framför en film. Imorgon,Friday,kanske det blir fest, får väl hoppas!

Har även kollat runt på lite sängar, vill ha en ny och får hoppas på att mamma också tycker att jag ska få en ny.

Ska nu äta upp popcornen och se på tv eller nå tills mamma kommer hem. Puss!

Skotern på bilden är min och Emmas om ni undra.


Sex and the city

Ligger i soffan och ser Sex and the city med Stefan, Emma, Oliwer och Jens(fast han ligger i min säng för tillfället). Ska fortsätta se filmen nu, tänkte bara uppdatera er lite:-)


Love.


A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are.

Tumblr_lxc3i2v4fk1r7emu3o1_500_large
Tumblr_lr48o5b55v1qchg51o1_500_large


I love you. For all that you are. All that you have been. And for everything you're going to be.

Vaknade för ett tag sen. Vi har sovit typ sex timmar så det kändes att vakna så tidigt. Vi har just ätit frukost. Om ett tag ska vi till stan och sen vidare till mig.

Läste på Hm-appen att om man anmäler sig i klubben så får man 25% rabatt, skit bra!


Ett tips

En bra app som du kan ladda hem till din "smartphone" är Hm-appen, jan använder den själv och tycker den är jätte bra. Du får hela tiden info om när det har kommit nya varor till butiken, vars man hittar den närmaste butiken, rea-varor och lite till. Ett litet tips bara!:)


~

Förvänta dig ingenting så slipper du bli besviken.


Godnatt!

Oliwer,Stefan och Jens for nyss. Nu ska vi snart sova så Godnatt!

OBS! Glöm inte dagens blogg! -->http://nickienickie.blogg.se/2012/january/finalisterna-i-dagens-blogg.html#comment


Gå in och rösta sötisar!

http://nickienickie.blogg.se/2012/january/finalisterna-i-dagens-blogg.html#comment


Piteå

Är på stan med Emma. Har köpt lite nytt som jag ska visa er senare. Måste inhandla lite annat som jag inte hinner göra idag. Stannade och pratade med Moa och Malle och sen gick vi och åt. Om ett tag går bussen till Sjulnäs och sen vid fem(ungefär) så kommer Stefan och Oliwer.


Warm

Blev inte lite sugen på att göra varmchoklad när jag såg den här bilden. Måste göra det här nån dag!


Kommentera

Har ingen inspiration till bloggen. Ni får gärna säga vad ni tycker att jag ska blogga om. Behåller kommentarerna för mig själv.

Tisdag

Var i blåsmark igår där det verkligen inte hände mycket så vi for redan vid 10. När vi kom hem såg vi filmen Kick Ass, den var faktiskt riktigt bra! Har nån sett den? Tyckte ni att den var bra?

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Behöver inhandla jeans och en foundation men orkar inte göra det idag. Sen sa mamma igår att hon och jag skulle på stan innan skolan börja om så jag skulle få köpa nya kläder. Lät bra!


<3

Att nått så hemskt kan hända, som verkligen inte får hända. Tänker på dig, Rasmus och era nära. Rest in peace Ella <3


Måndag

Fick inte många timmars sömn inatt, vi sov till 13:00 iaf och var ganska utvilade då vi vakna. Vi åt frukost och sen åkte vi till Sjulnäs. Ikväll ska vi vara med Nickie och nå annat folk. Puss!



Rest in peace

Jag Kände inte dig men mina tankar går till dig och din familj idag. Rest in peace. <3


en snabb resumé från 2011

Började använda hårförlänging, när jag hade klippt av mig mitt slitna långa hår.
Umgicks med Marielle, Sofia, Ninni, Challe och Martin väldigt mycket.
Köpte en ny telefon.
Hade mycket att göra i skolan, nationellaprov och sånt.
Piercade naveln.
Började fundera på att färga håret och gjorde det en kort tid efter.
Hängde mycket i stan.
Längtade ihjäl mig till sommaren.
Piteå summer games, var med Thomas Widman och lärde känna han.
Var i Stockholm.
Piteå dansar och ler
Hängde i Byske en vecka.
Skolan började om.
Festade med Emma, Malle, Moa och Jokkmokkarna.
Började vara med Emma och Nickie väldigt mycket.
Började hänga i Sjulnäs(mitt andra hem).
Blev tillsammans med Stefan.
Festade hos Sebbe.
Skotertävling i Älvsbyn.
Spenderade julafton hos min pappa som jag inte varit hos på jätte länge.
Nyårsafton var jag med dom finaste och festa.
 
Mitt år har varit lite från och till, men i det stora hela har det varit bra, hoppas bara på att 2012 blir bättre!:)



Nytt år

Ligger i sängen och myser med min lillebror. Snart kommer Malle hit och är med mig och Emma ett tag. Senare ikväll ska jag och Emmy vara med Stefan och Oliwer. Då vet ni!


Nyårsafton

Har precis vaknat efter en jävligt kul gårkväll. Fick vara med mina fina och en massa mer, bra musik, raketer, allt var allmänt bra även fast vi inte hade någon bra inställning till kvällen från början. Vid två åkte vi in till stan och köpte bakismat och sedan for vi hem och slagga. Bra kväll men dina människor, det kunde inte ha blivit bättre!